2012-08-22 36 views
只集中講早餐因為我到呢度只係食早餐.試過2次, 一次餐蛋面, 一次牛米, 先講餐蛋面, 個面底湯一般, 但叫做唔係味精湯, 可以叫加汁, 但d面真係嚇死人, 可能有人鐘意食林d既面, 但我見到距d面林得黎係好似浸林左甘, 又散修修, 見到已經唔開胃, 隔硬食哂, 以後唔會再叫面.......... 至於牛米就好d, d沙爹汁幾好味, 再去都只會叫牛米.至於奶茶咖啡方面, 係完全唔得! d茶底薄到好離譜, 淡茂茂, 係屋企用茶包開都好過距. 第二次諗著叫鴛鴦, 心諗應該會好d瓜, 點知完全一樣, 只係一杯開到好稀既咖啡撈落距d好淡茂茂既奶茶度, 真係完全唔得.
只集中講早餐因為我到呢度只係食早餐.

2012-08-20