2014-08-21 254 views
今日同外國同事一齊去食Lunch佢話想食日本野咁岩果陣竟然無乜人等位就入左去(時值十二點半高峰時段)果然入到去無耐出面就好多人排隊同事食左好多巷物 試左軟穀蟹卷 三文魚卷 同埋朱古力芝士蛋糕整體而言唔錯的而我第一碟就食左呢家平賣緊既甜蝦軍艦($10/1件)好多隻細甜蝦係上面 食落去好fresh 好有口感然後就食左玉子壽司 甜D會再好食d仲有個羅勒香草特大帆立貝壽司($32/2件) 夠凍 個汁夠特別 但係略嫌個帆立貝本身無乜味必食既當然有炸蝦卷 本身我以為會好奇怪 但食落D蝦好彈牙 個炸皮唔會好鬆散 好食仲另外叫左個筋子($10/1) 同牛肋骨($10/1),個牛有d"un" 應該唔會再encore呢個lunch好滿足 比起叫set可能貴少少會flexible d~得閒會再黎過!
今日同外國同事一齊去食Lunch
果然入到去無耐出面就好多人排隊

整體而言唔錯的

而我第一碟就食左呢家平賣緊既甜蝦軍艦($10/1件)
好多隻細甜蝦係上面 食落去好fresh 好有口感

然後就食左玉子壽司 甜D會再好食d

得閒會再黎過!
2014-08-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)