2019-01-27 5908 views
其實平時都有食開尖沙咀分店,今次就試下灣仔分店。覺得呢度嘅鐵板燒都幾好味,而且價錢唔算貴一入到去見到餐廳都幾大,有好多大枱,適合一班人嚟食。入咗冇幾耐就畀沙律我哋,沙律材料都豐富,有火龍果、蕃茄、甜薯、粟米、沙律菜、青瓜等,沙律嚟講都算有誠意接著廚師就喺個鐵板上面準備咗黑魚子魚子蒸蛋畀我哋,呢個裝落隻蛋到幾得意,而且望落去好靚,味道都唔錯鵝肝都算幾大塊,味道唔錯,不過我就覺得如果煎耐啲就更加香我哋叫咗鮑魚,鮑魚好大隻,而且非常新鮮,活生生咁放上鐵板燒上面,一路燒一路喐,真係好生猛 燒好之後肉質非常好味,新鮮有夠林午餐跟麵豉湯,麵豉湯味道夠濃。我就點咗牛柳,叫咗五成熟,加埋上面啲蒜片食味道都唔錯。 但係呢個牛柳偏鹹,放得太多鹽,廚師調味有待改進。 炒飯喺鐵板燒裏面我都幾鍾意食,呢個炒飯ok,但係調味我就覺得一般,唔夠味。最後配上炒雜菜,味道都係偏鹹,甜品有芝麻雪糕。
一入到去見到餐廳都幾大,有好多大枱,適合一班人嚟食。

沙律

魚籽蒸蛋

鵝肝都算幾大塊,味道唔錯,不過我就覺得如果煎耐啲就更加香

鵝肝

燒好之後肉質非常好味,新鮮有夠林

鮑魚

午餐跟麵豉湯,麵豉湯味道夠濃。
麵豉湯

牛柳粒

最後配上炒雜菜,味道都係偏鹹,甜品有芝麻雪糕。

沙律
魚籽蒸蛋