2023-10-02 313 views
想避開人多要排隊既餐廳,偶然見到依一家即管試試~為左就小朋友,冇點signature既越式面包,反而點左蕃茄豬肉湯濛,香茅豬扒飯同春卷~蕃茄豬肉湯濛:menu有highlight湯底係熬製而成,味道果然好濃郁,已驚好有驚喜,小朋友食左大半碗,我連湯底都飲曬~香茅豬扒飯豬扒已切小塊,外脆內軟唔乾身又淋,香茅味好夠,連洋蔥都好入味,讚~生菜包春卷:性價比唔高,迷你春卷一條一塊生菜,出黎略嫌overcooked...6條承惠$120, 小食黎講再加上個份量我覺得太貴, 提議調整小食價錢會更吸引~但overall我依然會recommend依間餐廳俾讀者,支持小店繼續經營💪
想避開人多要排隊既餐廳,偶然見到依一家即管試試~