2021-10-04 70 views
勝利道除咗有寵物店 仲有coffee shop☕️ 今次去既係呢間門面好鮮艷 黃色既cafe🥰 入面裝修設計簡約 令人感覺好舒服👍🏻係店員介紹下 我哋揀左幾款呢到Signature 既菜式 分別有沙律Love Strawberry 海膽三文魚籽竹炭烏冬同釀海鮮南瓜批🤤 Love Strawberry賣相已經非常吸引😻 沙律有多款色彩鮮艷既水果 包括有士多啤梨 無花果 紅菜頭 藍莓 紅桑子等 每樣都好新鮮好甜😋 加埋沙律菜食超fresh👍🏻海膽三文魚籽竹炭烏冬可以話係必食推介 醬汁係非常濃既海膽味 好creamy但係又唔會好膩👅 烏冬好彈牙掛汁 三文魚籽同海膽都好新鮮 甜美 果然出色🤩釀海鮮南瓜批超豐富 入面有蝦 帶子 蜆 青口 蟹棒等等 每一款都好新鮮大隻😋 加上三文魚籽 芝士同薯蓉 真係好夾🤩 每款海鮮有2件 岩哂2個人share😎最後試埋佢地杯竹炭椰子Latte☕️ 拉花好靚 聞落已經好香椰子味🥥 飲落口感就知道有竹炭 椰子味好出好香 唔會太甜 Coconut lover要試下啦🌟
入面裝修設計簡約 令人感覺好舒服👍🏻

Love Strawberry賣相已經非常吸引😻