呢間日式Cafe既感覺真係好舒服❤️ 日式木系既裝修同埋暖和既燈光好有無印風既感覺🇯🇵 每張檯用左乾燥花做擺設💐 整體感覺好文青好舒服🌱 食物質素帶點Fusion既風格幾不錯🗺️ 適合黎個輕鬆既Dinner Date🥂⭐️ 香煎西班牙豬胺 🍖首先一讚擺盤好有心思顏色好Vibrant🌈 豬胺啖啖肉Juicy得黎唔會乾🐷 粟米蘆筍紅蘿蔔🥕各種蔬菜既甜味陪襯出來恰到好處💚⭐️ 63C 溫泉蛋卡邦尼 🍝經典Carbonara既配搭夠曬Creamy同香濃🍼 溫泉蛋既蛋汁提升左醬汁既層次🍳 幼滑得黎帶鮮味💛⭐️ 白酒忌廉煮青口 🐚青口都算新鮮飽滿有濃濃海水味🌊 白酒味淡淡的但有餘香🥂 雖然同Pasta一樣係Creamy Sauce 但有完全不一樣的風味🍝⭐️ 雜莓Smoothie 🍓雜莓既味道好清新 甜中帶酸唔會太重糖水感🍇 加上Yogurt感覺特別Fresh🍼 冰感之中也帶點幼滑的口感🍧
香煎西班牙豬胺

⭐️ 香煎西班牙豬胺 🍖