2020-11-23 111 views
8:00放工同🤴🏻去左麥當勞🍔食晚餐,打算用佢App優惠券,但MaCafe 優惠券嘅包都差唔多賣晒😕😕,買唔到改食其他野啦,係自助點餐機用bbq蜜糖雞優惠券,試左幾次都用唔到,唔緊要😟😟,改係櫃檯點餐, 都係用唔到😔😔店員態度好好已經轉左兩部機打單都係入唔到個優惠😟😟,總之店員都用咗佢嘅方法幫我買到個餐!🙂🙂,感謝🙏🏻🙏🏻我就叫左個~~~芝士安格斯套餐~~~算係食齊佢三款安格斯系列啦!😚😚芝士安格斯冇咁多花巧,反而食得出肉嘅質感同味度,塊肉真係幾厚,牛肉味幾重有牛香味,唔錯唔錯😋😋🤴🏻嘅~~~bbq蜜糖雞翼~~~今次就差左少少,乾左d冇左陣雞肉香味☹️☹️呢間鋪頭有埋雪糕站,問左會收10:00,咁打算食完個餐頂多9:30,仲有時間買佢新出嘅黑糖珍珠雪糕!點知約9:00到就話買曬d珍珠,又冇得食啦😑😑
我就叫左個~~~芝士安格斯套餐~~~

算係食齊佢三款安格斯系列啦!😚😚
芝士安格斯
凍檸樂

🤴🏻嘅~~~bbq蜜糖雞翼~~~
今次就差左少少,乾左d冇左陣雞肉香味☹️☹️
點知約9:00到就話買曬d珍珠,又冇得食啦😑😑
2020-11-21