路過西九龍中心又唔想食快餐, 諗嚟諗去都唔知食乜好, 睇水牌見到有間美式快餐店就上嚟睇吓.見到佢唔係得漢堡, 仲有意粉同熱狗. 下午茶餐冇乜平, 只係加幾蚊多罐汽水.落咗單, 等咗一陣就有嘢食, 員工都好爽手.最特別係佢有露天既平台, 可以出去晒太陽, 不過啲風吹入嚟就有啲油煙味.我坐近窗邊, 望出去, 聽住音樂都幾舒服. 個意粉味道唔錯, 唔會有咩驚喜, 不過環境好舒適, 好好坐.二十分鐘食晒, 就坐喺到上網, 坐咗一個鐘.佢有免費Wifi, 不過我冇試過用.講返個意粉, 白汁煙肉, 冇話驚天動地既好味道, 不過都幾好味, 食得晒. 如果同朋友嚟食嘢傾計都幾好坐.我見其他客人都係family, 另外有啲外國人就喺露台到飲酒.

落咗單, 等咗一陣就有嘢食, 員工都好爽手.

二十分鐘食晒, 就坐喺到上網, 坐咗一個鐘.

佢有免費Wifi, 不過我冇試過用.

2012-10-02