2015-03-14 441 views
今天請診所4大美人姑娘去食飯,梗係要試吓有食特色嘅食店啦!成個灣仔以為已經食勻晒,原來在汕頭街有新Cafe! 一睇個餐牌,嘩! 餐茶廳價錢竟然可以食倒咖啡店西餐! 開餐前“反常規”先食甜品,New York Cheese cake軟滑可口,Lemon Crumb又甜又脆,都只係$33一款,合理! 意猶未盡食埋日式雞肉三文治,$25一份老麥都唔得啦,去邊度搵!老闆娘仲特別話個醬汁凍食更佳,果然好味!麵包雪住依然鬆軟,正! 到主菜了,靚女A食該店特色Share醬伴辣肉腸意粉,送埋可樂一罐,50幾蚊有交易,見佢食到津津有味,唔係怕唔好意思都想“黐”少少食呀!我同其他靚女食印度烤雞飯,雞肉香軟,咖哩醬汁香滑,少少辣,醒胃又飽肚,靚女們飲咖啡,我飲英式紅茶,大家食到飽飽!5個人,食盡甜品正餐三文治,300幾蚊攪掂,灣仔區簡直難求!不過舖位細細,坐位不多,多數人會買外賣,不過老闆話遲啲會在繁忙時間借用埋對面法國酒舖啲位! 嘩! 真係食裝修都抵啦一定會再幫襯!
今天請診所4大美人姑娘去食飯,梗係要試吓有食特色嘅食店啦!

成個灣仔以為已經食勻晒,原來在汕頭街有新Cafe!

一睇個餐牌,嘩! 餐茶廳價錢竟然可以食倒咖啡店西餐!

一定會再幫襯!
印度烤雞配飯
日式雞肉三文治
吞拿魚三文治
New York Chese Cake & Lemon Crumb
2015-03-14
$55 (Lunch)
印度烤雞配飯
日式雞肉三文治