2016-02-04 1263 views
買咗2張團購分2次去食,只有第一次食有影相,第二次去電話無電無得影.首先,第一次去時係同1位遊客朋友去,點咗孜然炒羊排及椒鹽魷魚加2碗白飯. 其實係比較失望的. 因為2碟餸份量都比較少同埋鹹咗d,尤其個椒鹽魷魚真係鹹得滯又奀(即係,我响街市熟食中心食嘅係比較便宜,魷魚炸出唻比較漲/飽滿,食落個皮會脆......),孜然炒羊排個孜然唔係好覺.第二次就得我一條友去,點咗柚子汁焗肉排及西蘭花炒元貝加1碗飯.今次就比較好喇.柚子肉排酸甜開胃,個汁唔錯唔會好似檸檬汁咁酸亦唔太"杰",如果個汁份量多少少就好d可以醮多d唻食. 西蘭花炒元貝,d元貝都算大隻,有少少汁咁,味道幾好.2碟餸個份量都ok,我一個人食到最尾慢慢食係食得晒嘅.2次都係7點左右入座,起初無乜人,漸漸地就多人入唻食飯.以為因為位於橫街會比較冷清而做團購,但似乎生意還好.

Type of Meal
Dinner