唔好以為寫明抹茶既餐廳就只有抹茶既食品、飲品同甜品賣,呢間一樣有唔同既咸食提供,無論鍾意食抹茶定對抹茶唔Like都好,都會搵到心水野食是日叫咗一個2人套餐,售價$230, 有齊前菜小食、主菜同飲品,價錢算中等而且環境雖然係商場Open Area但當日都唔算好嘈吉列蠔3味蠔Size唔會好細而且上枱時熱辣辣,相信即叫即炸。炸粉唔會好厚同埋蠔內仲有好多水份,炸既時間掌握得幾好。3味意思係有3款唔同既醬放係炸蠔到,每款醬味道都唔錯,若大家喜歡食蠔,應該都會喜歡食蕃茄煮海鮮看似用咗好多蕃茄去煮但味道唔太濃,不過海鮮方面都算多,有青口、蝦、蜆,相比之下吉列蠔優勝好多海鮮豬肉泡菜丼小妹對海鮮同泡菜都幾鍾意,見到有呢個組合當然不能放過啦!泡菜唔會好辣同酸所以配飯食一流。豬肉係薄切的不過海鮮份量唔係多,幸好有泡菜濕濕地,食碗飯容易食哂自家製他他醬清甜醋炸雞肉丼炸雞有3舊,都算幾大舊。雞肉配上他他醬,醬汁幾好味而且感覺唔會太膩。因為配上白飯,沒有任何醬汁就感覺乾咗D,如果喜歡醬汁”送飯”就會令大家有少少失望喇茉莉花茶&柚子茶小妹喜歡無糖飲品,所以呢到既茉莉花茶最岩我,因為佢係無糖架柚子茶就比較淡,如果落多
唔好以為寫明抹茶既餐廳就只有抹茶既食品、飲品同甜品賣,
都會搵到心水野食

吉列蠔3味
蠔Size唔會好細而且上枱時熱辣辣,
相信即叫即炸。炸粉唔會好厚同埋蠔內仲有好多水份,
炸既時間掌握得幾好。
3味意思係有3款唔同既醬放係炸蠔到,
每款醬味道都唔錯,若大家喜歡食蠔,應該都會喜歡食
三味炸蠔

蕃茄煮海鮮
看似用咗好多蕃茄去煮但味道唔太濃,
不過海鮮方面都算多,有青口、蝦、蜆,相比之下吉列蠔優勝好多
蕃茄煮海鮮

海鮮豬肉泡菜丼
小妹對海鮮同泡菜都幾鍾意,
見到有呢個組合當然不能放過啦!
泡菜唔會好辣同酸所以配飯食一流。

自家製他他醬清甜醋炸雞肉丼
炸雞有3舊,都算幾大舊。
雞肉配上他他醬,醬汁幾好味而且感覺唔會太膩。
因為配上白飯,沒有任何醬汁就感覺乾咗D
,如果喜歡醬汁”送飯”就會令大家有少少失望喇

茉莉花茶&柚子茶
小妹喜歡無糖飲品,
所以呢到既茉莉花茶最岩我,因為佢係無糖架

柚子茶就比較淡,如果落多少少柚子漿會更加好
三味炸蠔