旺角東行過嚟呢到會近過何文田可以行少啲 !!想輕輕遠離旺角鬧市可以嚟呢度 🤍我地食完行傾住計番出旺角都係10分鐘左右👍🏻餐廳行木系裝修 每枱都好闊落👨🏻‍🍳🤳🏻海膽三文魚竹炭烏冬 $158❤️‍🔥呢個烏冬幾出色 ❤️個竹炭唔會搞到個咀好污糟🫢麵質又有掛到汁 入口好creamy幾香 ( ´▽`)個海膽大大塊好新鮮唔會腥🥹👍🏻入口同樣creamy 😚加埋新鮮嘅粒粒三文魚籽 呢個配搭都幾好食😍👨🏻‍🍳🤳🏻香草煎羊架 $288鍾意無羊羶味幾人會鍾意呢個羊架有3舊 肉感厚實同時有肥美嘅脂肪邊邊🐑薯菜都好食 幾鍾意個燒粟米🌽👨🏻‍🍳🤳🏻Stone fruit salad $118揀咗個有啲肉嘅stone fruit salad😛 pamar ham, 無花果,車厘茄,布冧,葡萄,蜜桃 🥗佢地水果都揀得幾好!! 味道清新新鮮同埋微酸偏甜  (ㅅ´˘`)♡pamar ham有四大塊 鹹鹹香香咁 同呢啲水果放埋一齊打個平衡味道又豐富見夜晚嚟食嘅大部分都有book枱 我呢日平日夜晚嚟7成滿 餐廳外面都有要for 等位坐嘅benches幾貼心~印象中荃灣店都大同幾多人食 有機會帶屋企人去食❤️
旺角東行過嚟呢到會近過何文田可以行少啲 !!
想輕輕遠離旺角鬧市可以嚟呢度 🤍
我地食完行傾住計番出旺角都係10分鐘左右👍🏻

餐廳行木系裝修 每枱都好闊落

👨🏻‍🍳🤳🏻海膽三文魚竹炭烏冬 $158❤️‍🔥
呢個烏冬幾出色 ❤️
個竹炭唔會搞到個咀好污糟🫢
麵質又有掛到汁 入口好creamy幾香 ( ´▽`)
個海膽大大塊好新鮮唔會腥🥹👍🏻入口同樣creamy 😚
加埋新鮮嘅粒粒三文魚籽 呢個配搭都幾好食😍