2019-05-19 777 views
水牛芝士pizza $148.用左個app book半價餐廳 1830入席竟然有半價😍 諗都唔諗就book左 順便用埋個-$25 coupon .入返正題 哩個pizza係我近期食過最好食😍😍賣相好芝士 好豐富 佢係一個幾薄底既pizza 我自己係勁中意哩d咬落脆口既底 入口每一啖都充滿住芝士 雖然配料得舊蕃茄 我係真心勁中意哩個😆😆😆.連鎖餐廳用app 好處就係唔會逼你叫野飲 所以我可以安心喪叫😎食左4樣野埋單$226真係抵到喊 仲有得look Visa signature 食埋個11x積分好似廣告咁但其實我係自費 哩個app真係好岩慳$又想食好野既人用 vs卡配合埋premier户口儲里數係一流相反哩個黑松露薯條就差d原價係$88 特價左就44 其實都已經係超值😹😹😹😹.有粗薯同橙色既甜薯 我覺得粗薯係炸得好食既 但甜薯就有d怪咁🤔🤔🤔淋淋地唔太好食 可以唔使試 但有折咪叫下囉 黑松露都幾好食😎😎😎玫瑰千層蛋糕 $46.其實哩個蛋糕都幾出名 不過我就未食過 所以今次難得有半價就試下.其實app既discount多數唔可以應用係甜品度 但habitu係例外 可以半價食到佢個甜品完全係

水牛芝士pizza $148

相反哩個黑松露薯條就差d
原價係$88 特價左就44 其實都已經係超值😹😹😹😹

玫瑰千層蛋糕 $46
其實app既discount多數唔可以應用係甜品度 但habitu係例外 可以半價食到佢個甜品完全係超值😎最低消費係每人$80
蛋糕既玫瑰味幾清香 層次分明 雖然佢冇lady m個隻皮咁薄cream咁香滑 但係我覺得哩個價錢都叫收貨 每一層感覺係厚實d 唔會一插就散 cream 唔會話太膩 都算唔錯 我只係覺得個皮厚左少少 整體都okay 所以都唔少人推薦
Dining Offer
Coupon