2017-09-27 1408 views
又一個游完水既夜晚,游完都8點幾,過晒晚飯時間既人潮就行到現崇山食晚餐黎到之後竟然發現平時食開既日本餐廳已經執左,好可惜,早陣子先寫完食評,咁快就無左,我覺得好可惜,香港租金真係令好多做食肆既有心人卻步 唔知係因為夜左定少左間餐廳,感覺現崇山人流比平時又冷清了點懷左可惜心情行入星洲明廚,照舊叫個咖哩豬扒飯,男友叫左巴東牛肉三寶飯,晚餐附送中湯+飲品咖哩豬扒飯~保持水準,厚切豬扒有好幾件,淨食扒都已經好足夠,夠香口又夠冧,食過1次就好難變心食另一款巴東牛肉飯 (跟雞扒)~一黎到,嘩!好大碗,有蛋有車厘茄西蘭花,肉醬,當然唔少得雞扒,巴東牛肉醬好野味,配飯一流! #豬扒比雞扒好食#中湯沒有特別

唔知係因為夜左定少左間餐廳,感覺現崇山人流比平時又冷清了點

#豬扒比雞扒好食
#中湯沒有特別