2008-09-27 33 views
話咁快就十七月天了,不過由於食家明天生日關係,今晚相約同事一齊食個飯﹗去到老尖的純燒鳥﹗又係山林道呢﹗不過呢間就係食燒物的﹗一行六人,一坐低食家已經點番杯燒酌先﹗薄燒牛肉,入面有好多燒蒜,肉汁濃郁惹味過癮﹗呢個燒白菌超級鮮味,一百倍磨菇味覺入口,六人一致讚好﹗燒大蔥,我最鍾意食﹗整番支玉乃光先,入口淡身不搶喉,配燒物最好﹗由於平日成九點先來,無哂人呢﹗海苔烏冬,大家話個烏冬好味喎﹗仲有燒魷魚一隻加餃子﹗味道一般﹗燒日本小青椒,唔辣的有點似真係食大青椒﹗燒牛舌,我唔食啦,食家說燒得乾身好食﹗內臟我當然唔食啦﹗燒年糕,超級煙韌香口,熱食真係一百分﹗燒免治雞串,入口竟然有軟骨,好有咬口,幾香軟特別的呢﹗呢道必叫的,燒飯團﹗外脆內軟,配埋0的明太子層次感分明,香口非常﹗怪不得人人來到都叫啦﹗雞胸軟骨,都係咁啦﹗燒雞翼,好香,燒得岩岩好,肉汁鎖得好好,又係人人愛吃叫好﹗六個人食左十幾樣野,加埋飲品埋單一人二百五左右啦﹗OK﹗好味道﹗

又係山林道呢﹗不過呢間就係食燒物的﹗
一行六人,一坐低食家已經點番杯燒酌先﹗

薄燒牛肉,入面有好多燒蒜,肉汁濃郁惹味過癮﹗

呢個燒白菌超級鮮味,一百倍磨菇味覺入口,六人一致讚好﹗

燒大蔥,我最鍾意食﹗

整番支玉乃光先,入口淡身不搶喉,配燒物最好﹗

由於平日成九點先來,無哂人呢﹗
海苔烏冬,大家話個烏冬好味喎﹗

仲有燒魷魚一隻加餃子﹗味道一般﹗

燒日本小青椒,唔辣的有點似真係食大青椒﹗

燒牛舌,我唔食啦,食家說燒得乾身好食﹗內臟我當然唔食啦﹗

燒年糕,超級煙韌香口,熱食真係一百分﹗
燒免治雞串,入口竟然有軟骨,好有咬口,幾香軟特別的呢﹗

呢道必叫的,燒飯團﹗

雞胸軟骨,都係咁啦﹗

燒雞翼,好香,燒得岩岩好,肉汁鎖得好好,又係人人愛吃叫好﹗

燒白菌
燒年糕