2017-02-20 346 views
今日跟朋友去荔枝角食左個健康午餐,有多款選擇,一個沙律+主菜+配菜+餐飲。都係63/set lunch .2人仲有優惠,120元2套餐。店員仲話遲些會推出3人餐,價錢仲更加優惠。現在中午時間好少有沙律食,適合我呢D怕肥人士食。我就叫左個凱薩沙律+煙肉芝士牛角包+熱檸檬水。沙律係有機生菜加特制醬汁,生菜新鮮爽口,好味怕食蔬菜嘅人都會必食,煙肉牛角包。煙肉長而大,芝士足夠蓋著煙肉。每口都有煙肉和芝士既味道。這樣已足夠包。我朋友就叫左個蘋果沙律、竹炭包配吞拿魚、烤鴨髀配柚子汁+窩夫+熱檸檬茶。嘩佢個竹炭包內嘅吞拿魚超多,果包軟綿綿,另外個烤鴨髀仲好味,鴨脾夠瘦配特制柚子汁,我最愛吃蘋果沙律,新鮮蘋果加左沙律醬爽口清甜,好醒胃。呢間店仲有好多主菜選擇,今日不能盡試。下次我會再去試下其他主菜。我朋友仲話每日都有唔同款式配搭,日日食都不厭。早餐都係22-32元,下午茶仲低,卡邦尼意粉都係43元。平民化價錢,法式享受。
現在中午時間好少有沙律食,適合我呢D怕肥人士食。
。這樣已足夠包。
我最愛吃蘋果沙律,新鮮蘋果加左沙律醬爽口清甜,好醒胃。
2017-02-20
$60 (Lunch)