2015-03-11 329 views
經同事介紹,決定係上堂前去試試這家小店!一行七人 (其實地方不大,不過都坐得晒),可以多點一些東西試試!先來一個牛肉丸,因為我唔食牛的關係,所以唔知咩味度,不過同事們吃得津津有味!之後來個辣肉腸意粉,正呀!好清香的莞茜味配上辣肉腸的味度,好match .仲有個墨西哥雞肉飯,這個就普普通通啦,因為個意粉太好味了,搶晒佢鏡頭。之後大家見到d三文治,鬆餅等等,就忍唔住再order 來試試! 個日式雞三文治超好吃,餡料十足,講真,廿五蚊咁大份,用黎做lunch 都超抵再加杯coffee, perfect match! 可惜我公司係太子,附近都唔覺有呢類小店! 講開coffee, 我升級飲左杯mocha , 味道好香亦不太甜,岩我呢d奉行少油少鹽少糖既人!至於吞拿魚三文治,又係俾日式雞三文治搶晒鏡囉!仲好佢個朱古力鬆餅,好味到無朋友!佢中間有少少流心feel ,但係又唔會甜也也,超贊!所以打包左個回家明天做早餐! 其實之後仲食左一盤甜品,不過於我太飽的關係,真係每樣試少少...總括來講,絕對值很再幫襯!第一次寫食評請多多句涵

經同事介紹,決定係上堂前去試試這家小店!
一行七人 (其實地方不大,不過都坐得晒
),可以多點一些東西試試!

總括來講,絕對值很再幫襯!

第一次寫食評
請多多句涵