父親節前後, 隨街搵一間酒樓食餐中菜都要三四千蚊起跳, 仲要食埋嗰啲例牌菜式, 所以我哋見泉章居喺父親節前一日都可以散叫, 就決定再去會一會佢。我哋一行十大三小, 叫咗一個六人餐同四人餐,都已經夠哂食。叫咗啲咩食大家可以參考下下面張單泉章居嘅食物質素不嬲唔差,全部都係可食用範圍。喺度講返我當中嘅推介:1. 霸王雞: 嫩滑有雞味, 另備有沙薑汁, 鍾意重口味嘅可以點嚟食。 我自己鍾意連埋面頭d蔥點沙薑一齊食2. 梅菜扣肉: 送白飯最正, 但亦都係最肥最邪惡嘅講完嘢食,要提返大家泉章居不嬲啲座位都係比較迫,加上我哋嗰晚係父親節前夕,爆曬場,啲侍應個個都已經做到黑口黑面,完全零服務,但我一早有心理準備,所以我係體諒既。但追求舒適好服務嘅朋友仔就諗清楚先啦。
我哋一行十大三小, 叫咗一個六人餐同四人餐,都已經夠哂食。

叫咗啲咩食大家可以參考下下面張單

泉章居嘅食物質素不嬲唔差,全部都係可食用範圍。
喺度講返我當中嘅推介:

2. 梅菜扣肉: 送白飯最正, 但亦都係最肥最邪惡嘅