Flames (Hung To Road)

2023-03-17 109 views
上次食過覺得好好食,所以今次約另一位朋友嘅時候,提議食呢間😙⭐️蟹肉🦀巴馬臣芝士🧀蕃茄🍅忌廉汁通粉Crab Meat Penne好多蟹肉,所以每啖都食到啖啖蟹肉,個汁好香濃芝士味,配搭埋意粉&蟹肉好正,好神奇地覺得唔會好膩,超推介👍🏻👍🏻⭐️半隻葡式香辣燒春雞🍗配薯條🍟Half of Roast Peri Peri Spring Chicken with Fried Fries 招牌菜式,上次無叫到,今次一定要食下。雞皮好香脆,雞肉應該係簡單用鹽&胡椒粉調味,保留肉味,想辣啲可以點辣醬🌶⭐️$15加配沙律Salad初頭以為應該只係得沙律菜🥗,估唔到會有埋煙三文煙,覺得加$15好抵⭐️加配朱古力🍫慕絲蛋糕Chocolate Mousse Cake 只需要加配$35就可以有大大件蛋糕,好香濃朱古力味,唔會好苦,蛋糕好香滑,好抵食⭐️跟餐熱檸檬茶 Hot lemon tea 呢間有個優惠,如果食早午餐,會有一份兒童餐free,難怪都有唔少家庭嚟食。另外,join會員,晚市有優惠有8折值得一值,餐廳有outdoor位,岩曬啲要帶住寵物嚟食嘢嘅主人

⭐️蟹肉🦀巴馬臣芝士🧀蕃茄🍅忌廉汁通粉
Crab Meat Penne