在附近工作已經好幾年,所以每次經過都會留意到呢個吸睛嘅招牌(亂炒一通),聽起嚟好似餐廳師傅亂咁嚟毫無廚技,所以都未曾光顧過,一直最近聽到隔離公司介紹,話佢哋放工有時會去飯聚,仲話有鑊氣,味道唔錯,所以今日就去試吓。位於葵涌光輝圍某個停車位置,店面唔算大,但勝在店名攪笑招牌吸睛,所以易找。而座位就同大牌檔餐廳咁上下,當然衛生情況較佳,最令我印象深刻係樓面個靓姐,因為全店樓面得佢一人,就算滿座佢都表現啖定,而且手腳快,每枱落單後十幾分鐘就有得食咸魚蓉炒銀芽菜花-咸魚味濃銀芽爽口菜花清甜,真係有鑊氣。砵酒焗魚頭,味道唔錯,但魚頭同我想像有分別,佢唔係成個,而係切件,而且偏細件,所以個人應為口感未至最佳。黃金蝦,呢個滿分,蝦肉新鮮彈牙,咸蛋黃炒得香濃起砂,色香味齊全。鐵板黑椒豬手,上枱前靓姐會問原隻定碎件,肉質嫩皮Q口,香氣十足,唯獨味道偏咸脆炸牛肮腩 牛味濃郁,而且炆得夠霖。小弟少飲酒,但呢度菜式特別,如果朋友食飯啤倆杯真係唔錯嘅選擇

咸魚蓉炒銀芽菜花-咸魚味濃銀芽爽口菜花清甜,真係有鑊氣。

黃金蝦,呢個
滿分,蝦肉新鮮彈牙,咸蛋黃炒得香濃起砂,色香味齊全。

脆炸牛肮腩 牛味濃郁,而且炆得夠霖。