小妹家族生意係做手作仔嘢,週末假期都會去唔同地方擺市集。今年聖誕節就係荃灣D. Park 擺檔,收檔之後就要醫肚啦,見我男人咁乖肯陪我看檔,就請佢食佢最鍾意嘅烏冬啦我地大約7點半入座,呢個商場主打家庭客,所以好多枱都有小朋友,怕嘈嘅就要考慮下喇~不過我哋都好鍾意小朋友,所以就唔介意啦~好,入正題,我哋叫左一份烏冬定食同炸豬排定食,價錢大概係$150-180 一份。男人份蜆肉烏冬都幾多蜆,佢話都好新鮮,不過個湯嘅味道就比較普通,壽司都係大路貨式。我自己份炸豬排定食都唔錯,豬排唔太乾,份量都好足,食完大滿足

2019-12-26
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)