2023-09-20 303 views
早幾日同朋友lunch hour去食咗呢間~價錢方面:7.5/10以香港嘅拉麵價位嚟講算平 大部份拉麵都唔過一百蚊 係可以值得一試嘅 味道方面:7.5/10佢嘅湯底個味同一蘭湯底係一樣!超正!!!但拉麵本體我覺得個質感就一般般 冇話特別好好食 以呢個價錢嚟講我覺得可接受嘅 時間方面:9/10雖然係lunch hour食而且都接近滿座 但可能當時時間未係最多人 所以唔洗等位 出餐都幾快 效率算高Overall評價:8/10整體嚟講 呢間拉麵店我覺得係可以間唔中食下嘅 以呢個地理位置同埋食嘅嘢嚟講冇話特別貴 不過不失啦 如果好鐘意食拉麵但又唔想挨貴價食多X野或者其他貴價拉麵 呢間絕對係非常好嘅選擇👍🏻
早幾日同朋友lunch hour去食咗呢間~
價錢方面:7.5/10
味道方面:7.5/10
時間方面:9/10
Overall評價:8/10
2023-09-13
$80 (Lunch)
  • 豚骨拉麵