2019-10-31 441 views
牛頭角附近上班一族,早餐選擇唔多,所以呢間連鎖都系上班一族經常選擇既餐廳,環境都尚算舒適😊不過食物就一般,早餐牌主要都系一般茶餐廳搵到既早餐,叫左個C 餐,蝦米🦐雪菜肉絲米,湯好清可以話系無味,都要加辣椒油會好點,配一個枸杞桂圓餐包,見到個碟片一送上來都幾污糟,唔知系咩醬個包唔熱同埋好大個手指痕,所以望落都不大食慾,不過見餐牌個名都算健康食品都系拎來試下,咬左一啖就後悔了。建議可以轉牛油方包,會好一點。最後都追返d分,因為奶茶都有保證,係好飲嘅價錢其比同區早餐偏貴,不過整體來講感覺平平,平時還會食a餐,個蛋一系煎一系炒,不過你個做法都會食得出太油所以早晨人士留意😴

最後都追返d分,因為奶茶都有保證,係好飲嘅

所以早晨人士留意😴