📍上環新鮮朱古力主題𝑪𝑨𝑭𝑬精品朱古力店 舖頭細細五臟俱全🍫(尾圖➡️ )認住門面易啲搵~見過不同主題嘅Cafe為朱古力控而打造嘅本地主題店尚算罕有雖然舖頭細細 坐滿只能容納10幾人但menu上朱古力製品款式絕對唔少隨便叫都可能有驚喜☀️見不少分享指到訪此cafe要等位幸運人士今次嚟到唔洗等遲五分鐘到達就要開始等了🫶🏻試左:⬇️👉🏻 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐏𝐮𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠🤎𝙀𝙣𝙘𝙤𝙧𝙚 𝙞𝙩𝙚𝙢 係大人口味嘅布丁~選用85%單品朱古力(圖7 ➡️)可可香榛果味濃 後勁為清晰果酸香味忌廉選用法國忌廉配埋紅莓脆脆和可可碎層次豐富更加吸睛👉🏻 𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 𝘽𝙚𝙨𝙩 𝘾𝙤𝙢𝙗𝙤🤤Toast 配埋雲呢拿雪糕及焦糖醬(圖2 ➡️)個人可以KO一個~👉🏻 𝐆𝐎𝐎𝐒𝐄’ 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐅𝐀𝐒𝐓是All day breakfast的健康配搭(圖3-4 ➡️)☕️ 𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔: (圖5-6 ➡️)𝐇𝐨𝐭 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐚 𝐑𝐢𝐜𝐚 𝟕𝟓%𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧𝐚𝐝𝐞📌 店主會認真介紹各產品成份及風味☺️等我哋品嚐嘅時候多了認真感受嗜甜朋友/ 朱古力控會覺得幾幸福品嚐可可風味時 原來口味
📍上環新鮮朱古力主題𝑪𝑨𝑭𝑬
精品朱古力店 舖頭細細五臟俱全🍫

(尾圖➡️ )認住門面易啲搵~

見過不同主題嘅Cafe

幸運人士今次嚟到唔洗等
遲五分鐘到達就要開始等了🫶🏻

試左:⬇️
👉🏻 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐏𝐮𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠🤎
𝙀𝙣𝙘𝙤𝙧𝙚 𝙞𝙩𝙚𝙢 係大人口味嘅布丁~
選用85%單品朱古力(圖7 ➡️)
可可香榛果味濃 後勁為清晰果酸香味
忌廉選用法國忌廉
配埋紅莓脆脆和可可碎
層次豐富更加吸睛

👉🏻 𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭
𝘽𝙚𝙨𝙩 𝘾𝙤𝙢𝙗𝙤🤤
Toast 配埋雲呢拿雪糕及焦糖醬(圖2 ➡️)
個人可以KO一個~
👉🏻 𝐆𝐎𝐎𝐒𝐄’ 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐅𝐀𝐒𝐓

☕️ 𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔: (圖5-6 ➡️)
𝐇𝐨𝐭 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐚 𝐑𝐢𝐜𝐚 𝟕𝟓%
𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧𝐚𝐝𝐞

📌 店主會認真介紹各產品成份及風味☺️
等我哋品嚐嘅時候多了認真感受
嗜甜朋友/ 朱古力控會覺得幾幸福
品嚐可可風味時 原來口味可以咁豐富變化

🐈 店內有可愛小貓
仲有不同造型打卡位(圖8-9 ➡️)

2023-10-15