2012-12-29 771 views
由於聖誕節好多餐廳,一係就加價, 一係就Set定晒D餐...所以就去間自由度大既餐館度食喇!!呢間餐館, 幾年前食過一次!!估唔到而家食返都咁有味道, 哈哈!!我同肥妹仔叫左個A餐:::頭盤有咖喱角同燒肉串!!個咖喱角好香好惹味, 涵料應該自己炒!!不過上碟時好多油呢, (有D唔開胃!!)至於條肉串質地唔韌, 燒到啱啱好!!呢個椰香咖喱偏向馬來西亞口味!!有好濃郁既椰汁味, 甜甜地好易送飯!!D雞件件大大件, 好有咬口, 又唔肥!!一口咬落去淡淡肉, 唔駛點吐骨, 正!!食10塊都仲得, 真係好好送!!呢個咖喱偏向重口味少少, 比較辣!!有好多香料, 味道好重, 辣得黎有層次!!用黎送飯真係好好!!就算入面既肥牛係較為肥少少,但因為佢夠辣, 所以都唔覺得好肥膩!!人地話咖喱愈食愈上瘾係真架!! 中晒毒!!
由於聖誕節好多餐廳,
一係就加價, 一係就Set定晒D餐...
所以就去間自由度大既餐館度食喇!!
細細過就食佢!!
呢間餐館, 幾年前食過一次!!
估唔到而家食返都咁有味道, 哈哈
!!
我同肥妹仔叫左個A餐:::
頭盤
頭盤有咖喱角同燒肉串!!
個咖喱角好香好惹味, 涵料應該自己炒!!
不過上碟時好多油呢, (有D唔開胃!!)
至於條肉串質地唔韌, 燒到啱啱好!!
個醬好香花生味!!
超正!!
呢個椰香咖喱偏向馬來西亞口味!!
有好濃郁既椰汁味, 甜甜地好易送飯!!
D雞件件大大件, 好有咬口, 又唔肥!!
一口咬落去淡淡肉, 唔駛點吐骨, 正!!
配埋呢塊餅認真一流!!
食10塊都仲得, 真係好好送!!
偏向巴基斯旦口味!!
呢個咖喱偏向重口味少少, 比較辣!!
有好多香料, 味道好重, 辣得黎有層次!!
用黎送飯真係好好!!
就算入面既肥牛係較為肥少少,
但因為佢夠辣, 所以都唔覺得好肥膩!!
如果個飯大多少少都食得晒!!
人地話咖喱愈食愈上瘾係真架!! 中晒毒!!
2012-12-25
Celebration
Christmas
細細過就食佢!!
頭盤
個醬好香花生味!!
超正!!
配埋呢塊餅認真一流!!
偏向巴基斯旦口味!!
如果個飯大多少少都食得晒!!
2012-11-07 346 views
小時候, 家人會帶我到處遊玩. 每逢星期日總是四出郊遊, 到些僻靜未到過的; 也有到鬧市中逛逛. 而如到旺再這個人煙稠密的地區, 行的就是商場, 波鞋. 記得每到旺角的時候都有人提議到這裡, 他喜歡這裡的味道, 也喜歡咖哩辣而香. 重遊舊地, 嘗嘗以前的感覺. 餐廳的裝潢及擺設跟以前沒兩樣, 桌上的"咖哩的起源"餐紙依舊。以前正在發育時期, 肉吃得多。一盆大大的咖哩肥牛辛辣惹味, 加上大碟白飯夠我滿足一餐。現在人大了, 想吃吃及試試不同風味, 來一個乾炒咖哩雞。乾炒咖哩一向會容易偏鹹, 因為咖哩被抽乾水濃縮過後, 香料及調味中的鹹味也會被濃縮。而如果調味不夠就會變得稀淡無味, 如果火候控制不好會容易有燶味。這個咖哩亦走不出這框架, 雞肉雖軟稔但不入味。外面鹹, 內裡淡, 咖哩味只有普通的港式咖哩感覺, 跟你去茶餐廳吃的星州炒米咖哩粉沒有兩樣。乾炒咖哩雖然吃的是主菜, 但配料的表現亦很重要, 洋蔥青椒紅椒全未有用心炒過。洋蔥帶辣, 青椒帶腥, 與咖哩的味道格格不入, 如一般港式茶餐廳的馬虎。如果這家不是一家以咖哩為招徠的餐廳, 也許批評不會這般嚴苛。接下來是他們的濕咖哩, 但去了肥牛換上
接下來是他們的濕咖哩, 但去了肥牛換上羊肉。印度式的咖哩煮羊肉的技術一向很有一套, 羊肉可以做用軟嫩而不羶, 可口非常。咖哩方面, 重點在洋蔥。經長時間煮過的洋蔥, 味道變甜而且煮後慢慢分解可提昇味道與質感。咖哩的底能看到骨架, 不過可惜咖哩被稀釋過, 風味頓然消失, 只剩下點點洋蔥的甜味。羊肉組織鬆但終究味道也給淡化了。

整體來說餐廳表現認真失望, 完全失去了從前的風采。可能鋪租價格高企, 令餐廳不得不將貨就價。可是這樣的一個決定對食客口碑有損, 對餐廳利益有害, 對後續經營更不堪, 三輸局面。不能怨外圍環境, 只可怨是管理人取捨後吃到的果。
2012-09-19
2012-09-12 206 views
看到食家的相片, 感到非常吸引, 便抱著期望前來咖喱大皇, 但......是.........三人分享一個二人餐+雜錦拼盤+馬拉盞炒通菜 先上小食, 配上沙律醬跟沙嗲汁, 沙嗲汁椰味很重, 微甜. 咖哩角 , 偏油, 皮脆, 餡料夠味, 帶小辣 春卷, 偏油, 無味串燒沙爹雞肉 , 本是看好沙嗲串, 但........要加上沙嗲汁才有味道, 串燒沙爹豬肉 , 豬肉好"林", 也要加上沙嗲汁才有味道, 巴基斯坦牛 , 是大辣, 牛展好"林", 很入味, 但不是十分辣白咖喱羊, 失望, 原以為是沙嗲王那種白咖喱............只有椰味....馬拉盞炒通菜 , 最好食的一味..西米布丁, 椰汁+西米...........不值一提非常椰的一餐!
三人分享一個二人餐+雜錦拼盤+馬拉盞炒通菜

先上小食, 配上沙律醬跟沙嗲汁, 沙嗲汁椰味很重, 微甜.
咖哩角 , 偏油, 皮脆, 餡料夠味, 帶小辣
春卷, 偏油, 無味
串燒沙爹豬肉 , 豬肉好"林", 也要加上沙嗲汁才有味道,
馬拉盞炒通菜 , 最好食的一味..
西米布丁, 椰汁+西米...........不值一提

非常椰的一餐!
2012-09-11
2012-06-30 162 views
今天又來左呢度食晚餐 , 發覺每款價錢都上升了兩三蚊 , 都係既 , , 周圍都加價 , 係咁加 , 升斗市民出街食飯都變得好大負擔 。不過呢度價錢略為低 d , 都仲算化算 ~來過幾次 都大概知有咩食 , 今次見到餐牌有個二人套餐 $ 178 , 費事諗喇 , 就決定要呢個啦 ~內有 : 咖哩角 , 串燒沙爹雞肉 , 咖哩肥牛肉 , 椰汁咖哩雞 , 印度薄餅或白飯 , 仲有甜品添 ~ 咖哩角夠脆 , 串燒沙爹雞肉亦不會太乾 , 不過略嫌沙爹醬少左 d ~鍾意來呢間食咖哩 , 係因為它的咖哩口味是正宗印度式 , 都算頗辣 , 你可要求小辣的 , 配上薄餅真係超好味 ! 其實肉類反而冇咩特別 , 一般貨式 , 故此也一般味道 , 至於個甜品都唔錯 , 食完呢餐食得好滿足
咖哩角拚串燒沙爹雞肉
印度薄餅
甜品
  • 咖哩角
2012-05-08 123 views
We have four people to go "The Curry King"From the waiting time I'm order Beer & Pineapple Ice first, the beer is very cold, and the Pineapple is very fresh  taste, So good.We order 10 Pcs chicken satay, special seafood fried rice, write curry fish, yellow curry lamb, 4 Pcs naan bread. chicken satay-is BBQ style, very juicy, with coconut satay sauce, Nice. special seafood fried rice- with yellow ginger and herbs, Nice.write curry fish-Fillet of sole fish in not spicy strong taste curry, Niceyell
yellow curry lamb- Lamb tender in coconut yellow Curry, Nice
All curry with naan is better than with steamed rice.
Everything is okay in "The Curry King"
2012-05-07
  • Pan-Fried Leg of Lamb
2012-03-29 34 views
同內人到旺角睇戲, 睇戲之前就到附近搵下野食。見到呢間咖哩大王好似好巴閉咁就入面去啦。餐牌上既選擇唔多, 兩個人叫個咖哩, 串燒, 黃飯同薄餅。先黎羊串燒 (多謝內人縱容我呢個羊狂, 錫曬你 )講真, 幾乾身, 而且都幾難咬 幾硬淨 但個羊夠羶 香料又夠重, 我原諒佢xD之後就到個黃飯....一句講曬: 呢個到底係黃飯定陽州炒飯呀大佬 !?個飯乾, 麻麻地, 冇咩香料味, 總之就係平平無奇。薄餅都幾硬幾難食-,-就算之後點左d咖哩再食都好難食, 硬既粉餅, 講完。最後到羊咖哩 (多謝內人又縱容我呢個羊魔 )羊本身都ok羶, 香料味好重好重 (我諗係用黎cover個羊味掛!?)羶味我一向好中意, 但要注意d羊全部都係骨 冇乜肉-,-咁中意食羊既我可以食咩呢-,-?
同內人到旺角睇戲, 睇戲之前就到附近搵下野食。

見到呢間咖哩大王好似好巴閉咁就入面去啦。

餐牌上既選擇唔多, 兩個人叫個咖哩, 串燒, 黃飯同薄餅。

先黎羊串燒 (多謝內人縱容我呢個羊狂, 錫曬你
羊串燒, 夠羶但很乾。
講真, 幾乾身, 而且都幾難咬 幾硬淨

但個羊夠羶 香料又夠重, 我原諒佢xD
黃飯點解成個陽州炒飯咁?
之後就到個黃飯....

一句講曬: 呢個到底係黃飯定陽州炒飯呀大佬 !?

個飯乾, 麻麻地, 冇咩香料味, 總之就係平平無奇
薄餅 -- 硬+乾
薄餅都幾硬幾難食-,-

就算之後點左d咖哩再食都好難食, 硬既粉餅, 講完。
羊咖哩, 只是還好
最後到羊咖哩 (多謝內人又縱容我呢個羊魔

羶味我一向好中意, 但要注意d羊全部都係骨 冇乜肉-,-

咁中意食羊既我可以食咩呢-,-?
2011-11-27 30 views
記得好耐之前 , 係呢條街有一間好出名既 [ 咖哩大王 ] , 不過印象係對面街 , 今日經過想食咖哩 , 門口見佢好似都幾正宗 , 就決定入去試下 ,侍應清一色是男的 , 仲要個個年紀有番咁上下資歷 ,他們好熱心為我地推介 , 又問我地食唔食得辣 , 然後可選大 , 中 , 小辣的以下是我們點了的 :1 ) 冬蔭公蝦功 : 好味 ! 酸辣適中 , 蝦夠大隻又爽 , 正 ! 2 ) 串燒沙嗲 : 我地叫了清一色雞肉 , 因朋友不食牛 , 我又不想食豬 , 肉質彈牙 , 沙嗲夠香 , 不過唔夠辣3 ) 青咖哩雞 : 係侍應們推介 , 都幾辣架 ! 完全睇佢唔出 ~ 4 ) 咖哩雜菜煲 : 又是另一種不同辣的風味 , 但已經辣到我們出唔到聲喇 5 ) 海鮮炒飯 : 唯一呢樣唔辣架咋 ! 炒得唔油 , 好味 ! 我決定下次係旺角想食咖哩時都會再來呢間食 !!!
侍應清一色是男的 , 仲要個個年紀有番咁上下資歷 ,

以下是我們點了的 :

1 ) 冬蔭公蝦功 : 好味 !
酸辣適中 , 蝦夠大隻又爽 , 正 !

我決定下次係旺角想食咖哩時都會再來呢間食 !!!
冬蔭公蝦功湯
海鮮炒飯
  • 冬蔭公蝦湯
  • 串燒沙嗲
2011-10-07 31 views
咖喱大皇出名咖哩嗎?我地六點幾去到, 當時冇咩客人, 侍應好快安排左一張二人枱俾我地餐廳不大, 全木裝修我地點左咖哩肥牛飯, 薄餅, 雜錦拼盤, 咸魚茸炒通菜咖喱肥牛唔香, 用匙羹舀一下, 原來咖喱好稀, 又唔夠濃, 唔夠糊味道淡, 又唔夠香濃, 到底係我地叫錯野食, 定係原本係咁樣?!我忍唔住問侍應, 侍應話"咖哩肥牛, 肥牛會出水, 係咁架啦", 我無言肥牛份量少, 過熟有點韌, 看圖好似有好多肥牛, 事實入面有好多洋蔥粒同調味料係下底!雖然賣相一般, 似清炒通菜, 但獲氣夠, 食落陣陣咸香, 是晚最出色的餸菜!新鮮出爐, 熱騰騰送上枱, 味道簡單討好併盤包括兩串雞肉, 兩串豬肉, 兩件咖喱角, 兩件素春卷所有併盤上的食物都好油, 咖喱角沒有太多咖喱味, 咖喱味淡淡, 只有重重香料味令我諗起中學時, 小食部的咖喱角, 雖然香料欠奉, 但至少食倒又香又濃咖喱風味, 比起咖喱大皇咖喱角更出色!
咖喱大皇出名咖哩嗎?
餐廳不大, 全木裝修
我地點左咖哩肥牛飯, 薄餅, 雜錦拼盤, 咸魚茸炒通菜
咖哩肥牛飯
咖哩肥牛
咸魚茸炒通菜
薄餅
新鮮出爐, 熱騰騰送上枱, 味道簡單討好
雜錦併盤
併盤包括兩串雞肉, 兩串豬肉, 兩件咖喱角, 兩件素春卷

2011-09-26
咸魚茸炒通菜
薄餅
2011-10-04 22 views
最近太多野唔食得,又想寫下食評,就比人建議咗呢間野,之前食過都唔錯的,所以就答應咗,基本上我係唔食辣的,所以只會點白咖喱的菜,基本上因為要記下自己吃過什麼所以想影張相方便一下,結果就比阿姐話唔可以影餐牌,我心想:應該是因為唔想外泄餐牌的價錢吧,就問,我唔影價錢OK?,阿姐話唔得,我就話:我只係想知道食過D乜野,我只係影點過的那個菜名,可以嗎?阿姐話:唔得!我真係O晒嘴,OK,妳咁樣做我咪當妳想我唔好再黎食羅,老實講妳係第一間拒絕影餐牌的,我只係想記得自己食過乜啫,咁都唔得,妳份餐牌有寶??好啦,唔想出就唔好出,我就叫左個白咖喱雞,朋友們點了問號海鮮咖喱同問號豬頸肉,3個餐都係配白飯,再叫了一個雞肉串燒,串燒先到,旁邊的應該是沙爹汁吧,因為有人食到花生味所以沒點到,串燒熱辣辣味道不錯,算不上多肉汁也不是太乾,原本吃串燒每人面前是有碟子的,但因為佢地要上飯就早早收起,有朋友未食完串燒就比人收左碟感到不滿,飯都是一個圈圈的樣子,中間空心,應該是方便"畢"咖喱汁淋上飯又不會浪費吧,白飯很軟熟,很吸汁,我的先上先試試淋上咖喱汁配飯,沒有咖喱味,吃不出椰汁,有微微的香料味,最能吃得出就是甜的,內裡
最近太多野唔食得,又想寫下食評,就比人建議咗呢間野,之前食過都唔錯的,所以就答應咗,基本上我係唔食辣的,所以只會點白咖喱的菜,基本上因為要記下自己吃過什麼所以想影張相方便一下,結果就比阿姐話唔可以影餐牌,我心想:應該是因為唔想外泄餐牌的價錢吧,就問,我唔影價錢OK?,阿姐話唔得,我就話:我只係想知道食過D乜野,我只係影點過的那個菜名,可以嗎?阿姐話:唔得!我真係O晒嘴,OK,妳咁樣做我咪當妳想我唔好再黎食羅,老實講妳係第一間拒絕影餐牌的,我只係想記得自己食過乜啫,咁都唔得,妳份餐牌有寶??好啦,唔想出就唔好出,我就叫左個白咖喱雞,朋友們點了問號海鮮咖喱問號豬頸肉,3個餐都係配白飯,再叫了一個雞肉串燒,
雞肉串燒,7分
白咖喱雞 5分
先試試淋上咖喱汁配飯,沒有咖喱味,吃不出椰汁,有微微的香料味,最能吃得出就是甜的,內裡一舊蕃茄2舊青椒4-5舊雞,勉強夠配完飯吃,
問號豬頸肉,7分
再來問號豬頸肉,這個配上泰式辣椒醬,味道不錯,肉很鬆化,份量8-9片,如果沒叫其他咖喱就要乾吃白飯了
問號海鮮咖喱,沒吃到
這個因為有要戒口的東西,所以沒試到,但聽說很辣......

總括來說,味道算是不錯,但服務就很不近人情,價錢已經不算便宜了,份量也只有8分飽,再加上這樣趕客,看來同你後會無期了

2011-09-29
雞肉串燒,7分
這間已在旺角豉油街開業多年的「旺角咖喱大皇」,以前自己也曾來吃過幾次飯,不過也有好一段長日子沒再來過了。日前來到,發覺餐廳變得有點殘舊,但店主卻並未有翻新。雖然這樣,不過這裡始終是「旺角咖喱大皇」,自有一班熟客捧場來吃咖喱,所以這晚所見,餐廳的生意仍然蠻佳呢!這裡的咖喱有一樣好,就是包括四種不同辣度的咖喱,可以照顧到不同客人吃辣的程度。在四種咖喱中,最辣的應是巴基斯坦咖喱,最沒辣勁的則要數古露馬咖喱,是全無辣味的。最辣的巴基斯坦咖喱我怕吃不消,不辣的古露馬咖喱我又嫌它沒啥刺激,所以決定中間落墨,叫來香料味重的印度咖喱與帶有椰汁香味的馬來西亞咖喱,另加這裡馳名的咖喱角,來一頓全咖喱晚餐。先來的是這裡有名的「咖喱角」。一客六件的咖喱角香、辣、脆兼備,把熱燙的咖喱角蘸點乳酪醬汁放進口中,細味咖喱內青豆蓉肉餡內的辛辣味道,感覺不錯。屬於馬來西亞咖喱的「馬來椰汁雞」味道甜多於辣,帶有濃濃的椰香,主要材料雖然只有雞件和蕃茄、青椒、薯仔和洋蔥等,頗為開胃。至於屬於印度咖喱的「咖喱海鮮大會」呢,味道相對來說當然較辣,不過絕對是自己可以接受得來的辣度。這咖喱的海鮮份量頗多,青口與蝦各有兩隻,魚柳亦多,加
,不辣的古露馬咖喱我又嫌它沒啥刺激
至於屬於印度咖喱的「咖喱海鮮大會」呢,味道相對來說當然較辣,不過絕對是自己可以接受得來的辣度。這咖喱的海鮮份量頗多,青口與蝦各有兩隻,魚柳亦多,加上少量的魷魚、蟹柳和薯仔等,配以微辣的咖喱,都幾好味
兩款咖喱所跟的都是薄餅,這兒的薄餅雖然稍嫌不夠熱燙,但一蘸上惹味的咖喱醬汁,立時滋味倍增
不過,這間位於旺角的老店,雖自稱是咖喱大皇,而且所煮的咖喱也有一定水準,但要真正成為咖喱中的皇者,相信還未可以呢

• 咖哩角
2011-08-27 20 views
我係上黎openrice搵呢間野見到有咁多好評應該幾好瓜帶埋個Indian frd去叫左白咖喱雜菜跟薄餅同油蒽餅咖喱只有八角味菜得白菜仔同荷蘭豆薄餅無用牛油整 你可以話好健康但同時咩味都無油蒽餅係有番小小味但都係唔係正宗我朋友話呢間野唔係印度都唔係巴基我覺得連港式都唔係
我係上黎openrice搵呢間野

我朋友話呢間野唔係印度都唔係巴基
我覺得連港式都唔係
2011-08-26
2011-06-08 20 views
南印度咖哩羊好食!- 汁料夠濃- 3隻辣椒, 幾辣下- 很傳統的印度味-羊肉不少隊長雞好食!- 2隻辣椒, 一般辣- 一樣材料豐富-味道濃而香飯同薄餅一般- 跟咖哩一起送的, 份量根本不足夠吃完咖哩- 薄餅不錯- 飯是中國傳統白飯, 不是印度硬身香米飯
好食!

-味道濃而香

飯同薄餅
飯與薄餅
一般
- 跟咖哩一起送的, 份量根本不足夠吃完咖哩
- 薄餅不錯
- 飯是中國傳統白飯, 不是印度硬身香米飯
有東南亞風味,很多木做的佈置
2011-06-08
有東南亞風味,很多木做的佈置
2011-03-28 49 views
都去過好幾次了.因為想食咖哩, 入左去, 無咩人係個度食呢d 算係貴.但值回票價既~呢度有餐叫, 兩個人around 140, 有+1但我就散叫左, 怕食唔晒~^^ 兩個人食個飯, + 小菜都夠晒~~
2011-03-24
正, 可以話係咩咖啡都有, 你諗得到就得, 有馬來西亞, 印度, 中國...~.
印度咖哩牛肉, 真係超好味
酥餅, 8元一塊, 我跟餐叫左一個, total 兩件
椰汁咖哩炒菜, 都唔錯...大量白咖哩汁
  • 咖哩牛肉
2011-02-19 15 views
米奇米妮又去到旺角食野la,見天氣凍凍地,都係食下咖喱熱下個身先~~店員叫我地坐門口位,雖然唔係好想,但門口位寬闊d…… 之後就後悔la, 因為一開門就陣陣風傳入來,好寒呀!坐ge凳唔係好舒服,仲有因為個枱ge設計ge問題,所以冇乜位放腳,好迫ge感覺會甩色ge紙巾......最好唔好用米妮米奇揀左2個咖喱~~勿度拿士豬項肉+薄餅:勿度拿士咖喱比較辣,食到後期會覺得個味覺都麻痺左,唔係好食得出味道…… 咖喱醬好多,只可惜個薄餅太細舊,唔係好夠~~豬頸肉好香好滑,應該係放入咖喱之前煎過~馬來西亞牛肉+飯:馬來西亞咖喱係加左一d椰汁ge,所以冇勿度拿士咁辣,但係唔食得辣ge可能都會覺得太辣…… 店員話,唔食得辣就揀印度咖喱 (香料味比較重),呢度ge牛肉即係牛蹍,有一塊係邊邊ge,肉質較韌,唔係咁好食,其他都好正常到最後食剩好多咖喱,如果可以俾多d飯用黎咖喱撈飯就正la

甩色紙巾
會甩色ge紙巾......最好唔好用

米妮米奇揀左2個咖喱~~
勿度拿士豬項肉+薄餅
馬來西亞牛肉+飯

到最後食剩好多咖喱,如果可以俾多d飯用黎咖喱撈飯就正la

2011-02-15
甩色紙巾
勿度拿士豬項肉+薄餅
馬來西亞牛肉+飯
OK
2011-01-24 19 views
下午一行三人,路經此店,凍凍地,入去試吓啦!見到格離檯d碟頭幾大,叫左b餐加咖喱角,跟一飯及一薄餅﹕裝修普普通通,不過不失。侍應的服務很好,哥哥仔(中年男子)服務好到唔信,講解專業,超好禮貌,又好攪笑,感覺很好。個餐可以轉食物類別麻辣鳳爪鴨腎:辣油配合鴨腎及雞腳味道唔錯,爽,如果鍾意吃林的人,就會失望。蝦肉冬陰公:二碗可以分三份,雖然唔似泰式果種冬陰公,但個味幾濃,酸酸地而個辣度適中,有一只虎蝦在湯中。咖哩角: 濃厚咖哩味,有汁,油d,皮趣,點白色汁,有不同口咁!巴基斯坦咖喱羊肉﹕羊肉夠林,無羶味…有羊味,骨腩位,咖喱味特別,好食!印度咖喱蝦﹕六隻虎蝦,爽,彈牙,香料味重!簿餅﹕不要太大其望,點汁一流!我選了薄餅, 來時是一片杯碟般大的薄餅(只有一片), 老闆非常醒目地說, 可能唔夠食, 不如加一細碗白飯. 原本另加飯或薄餅要收錢,,但今次送, 所以值得加分!見我出汗又多遞上紙巾,,服務確實不錯。西米露- 唔錯餐單有好多款咖喱,下次會再來!

個餐可以轉食物類別

印度咖喱蝦﹕六隻虎蝦,爽,彈牙,香料味重!

簿餅﹕不要太大其望,點汁一流!

見我出汗又多遞上紙巾,,服務確實不錯。

西米露- 唔錯

餐單有好多款咖喱,下次會再來!
2011-01-22