2023-01-21 454 瀏覽
必達士🍨📍氹仔舊城區官也街92號♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎澳門🇲🇴仲有呢間好出名既木糠甜品店,好多朋友都有介紹🌝,所以今次小編就去試試有幾咁好食先😂。呢間木糠甜品店位於氹仔官也街(即係手信街𥚃面),門面都有少少唔顯眼🤣,要細心少少先睇到,𥚃面既甜品🍮都多選擇既,不過主要最多人食既都係木糠系列。🌟 木糠布甸 $38我就認為呢個一般般🙃,個布甸仲有d 硬, 同埋有d 貴,味道都ok 既。🌟 木糠雪糕 $38反正我個人會比較鐘意呢個雪糕🍦,整體都好好味😋,不過有d 貴。整體推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍🧸如果鐘意小編既介紹,㩒下右上角個🔔, 小編定期會為你送上最新資訊☺️謝謝支持♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎
必達士🍨

📍氹仔舊城區官也街92號