2008-11-14
10/11 (星期一) 係我生日, 所以一早已book定位...我同老公book左8:30pm個round...都有8成full...講返食物方面先...我諗我地食左所有種類的50%...太多款式...下次要再去食呀!~ 所有頭盤, 湯, 麵飽 --我地都無食...哈哈! 因為我同老公都唔食生野, 但我見到d魚生, 蠔都好新鮮 天婦羅蝦, 魚, 帶子 -- 好熱好脆, 全部都好新鮮, 剛剛炸起..good! 長腳蟹 -- 我覺得普通, 無乜特別, 暖暖地, 好大雪味 燒肉 -- 好好味, 件件d皮都脆卜卜! 正! 游水羅氏蝦 -- ok, 隻隻都好大個頭, 少少肉, 但一定新鮮. 黑椒蒜片牛肉 -- super juicy, 好味 蝦餃 -- 好味, 皮薄 炸蟹拑 -- 好味, 入面全部都係蟹肉 甜品 -- Chess cake 同木槺布甸超好味 仲有其他d蛋糕都好味, 不過個肚已經想爆, 想食雪糕同pancake 都要等下次喇
長腳蟹 -- 我覺得普通, 無乜特別, 暖暖地, 好大雪味
燒肉 -- 好好味, 件件d皮都脆卜卜! 正!
黑椒蒜片牛肉 -- super juicy, 好味
蝦餃 -- 好味, 皮薄
炸蟹拑 -- 好味, 入面全部都係蟹肉
甜品 -- Chess cake 同木槺布甸超好味