2020-07-26 1948 瀏覽
呢間店不設預訂,所以到店先攞籌,再到附近行吓街返來都未遲,因為真係長期都有人等位。小王子:係甜品櫃入面都有十幾款選擇,我覺得最靚係呢個,非常適合影相呃like,而口味就係外層慕絲,中間有紅莓醬同啫喱,對於我嚟講我覺得偏甜,所以食唔晒反而係呢個....招牌奶茶:我一向對港版奶茶有偏愛,覺得澳門奶茶唔夠茶味,所以都冇乜期望,但呢個好味,有用伯爵茶?茶味濃,奶泡滑,微微甜味,贊!原味梳乎厘:蛋味濃,唔太甜,佢都有4-5種口味,但當日只有朱古力同原味,下次有機會要試伯爵茶味。香蕉朱古力吐司:賣相不及小王子但係超好食,因為方包入面有牛油沙糖焗過,再加上雪糕,最需要技巧嘅可能係個朱古力cream,但已經夠贏。