2011-03-21
每次去親澳門都會去官也街搵啖食 每次去官也街都會去幫襯莫義記~~~ 可惜味道已經唔同以前, 愈O黎愈差咁, 唉!!! 價錢就好似一路都有升冇跌, 但味道又保持唔到, 下次真係要放棄啊~$12 蛋花大菜糕, 味道同普通大菜糕好似冇咩分別, 係外貌靚D O者!!! 雖然佢都保持到一貫清甜, 但價錢就偏貴, 早知就食原味啦~ 因為都冇咩分別!!!! 但佢仲有另外一D味道O既大菜糕好似芒果、榴槤... 但我諗我都冇勇氣去試LU!!!$12芒果布甸~~~ LEE個真係要彈, 雖然我知道佢唔係出名做LEE類甜品, 但味道都唔可以差成咁架MA~~~ LEE個布甸完全冇芒果味, 芒果肉就更加唔洗諗!!!! 而且質地好水, 會唔會係失敗之作呢? 唉~~~ 仲有, 若你想加花奶仲要俾多$1, OH~~~好令人失望!!!佢一路都唔進步的話好難再吸引新客源啊~~~ 希望佢地可以做番好D啦~~~