2016-09-07 608 瀏覽
黎澳門住studio city 就一定會經過呢間夢幻ge 糖果店。由於抽獎卡中了買一送一甜甜圈或雪糕優惠,就梗係入黎試下啦。見到舖面甘靚被吸左入黎,行轉先安樂。jellybeans造ge彩虹牆,唉又要停低Selfie 下喇!甜甜圈有7款選擇,配合埋色彩繽紛嘅朱古力或糖果,好靚牙。2者之間我選擇了食雪糕,因為有幾款別於外面味道。cream and cookies 就食得多,呢款cookiescheese cake 就第一次試,口感比較似食緊cheese cake more than 雪糕。榛子味,感覺似繽紛樂凍版,味道層次比朱古力口味豐富 。重點買一送一, 只需$25咋最後補充番,生日入住studio city, 酒店細心準備左一些生日驚喜,除左蛋糕、卡外,仲準備左一罐sweet & sticky ge gummy candy味道雖然一般,但色彩繽紛,望到都心情愉快得多。
見到舖面甘靚被吸左入黎,
行轉先安樂。
甜甜圈有7款選擇,配合埋色彩繽紛嘅朱古力或糖果,好靚牙。
2者之間我選擇了食雪糕,因為有幾款別於外面味道。

味道雖然一般,但色彩繽紛,望到都心情愉快得多。
2016-09-05
生日