主要係評價一下呢家店嘅服務,唔同客服務完全唔同,仲缺乏基本嘅尊重老闆是鬼佬,佢老婆應該係華人,仲有一個菲律賓籍嘅Waitress首先,入去嘅時候雖然係有位,但係好似冇細位俾我啲座。葡國嘅老細態度冷淡咁叫我哋等。OK,我啲兩個人啫,冇事,我等但係老細竟然叫我啲出去外邊等喎。於是我啲向外面徘徊了接近十分鐘先至被允許進入餐廳 點餐嘅老闆娘在全店算是服務較好的 總體黎話口味都還可以接受,算是正宗的葡國菜。但是,跟住,我等咗接近一粒鍾,仲有一道餸冇上。期間睇到葡國老闆,問佢,但係好似冇反應咁,最尾問到老闆娘先至上菜。 最後,收銀嘅時候俾信用卡,菲律賓嘅waitress面無表情咁黎收錢,兩個人係405葡紙,其中麥包之類冇都冇將就要收錢我都可以忍。。但係翻屋企先發現佢收咗450。。其實好小事,但係結合以上。。 最緊要係老細好似對我啲咁嘅客完全忽視,但係對啲鬼佬同埋熟客不知幾熱情咁。咁嘅落差,我諗。以後都冇機會幫襯咯

點餐嘅老闆娘在全店算是服務較好的

總體黎話口味都還可以接受,算是正宗的葡國菜。

2014-10-31