2022-12-04 473 瀏覽
之前食過午餐,今次專登訂枱,你食吓晚餐,餐牌燈午市完全不一樣,多好多選擇,我哋叫咗短襪,同埋壽司Pizza,好得意!將壽司飯煎到個底脆脆地,真係冇諗過可以咁樣食,值得一試!
將壽司飯煎到個底脆脆地,真係冇諗過可以咁樣食,值得一試!
2021-12-25
2022-12-03 37 瀏覽
朋友屋企附近有呢間餐廳,平時夜晚都會好多人排隊,要訂枱先有得食,午餐竟然好多位,於是衝入去食個lunch😀😀😀😀原來set lunch好抵食,魚生飯好多魚生,而且係厚切,絕對對得住呢個價錢有餘👍👍👍👍👍
2022-06-08 416 瀏覽
朋友想食日本嘢,於是來試試呢間lunch,我哋12點入去,人唔算多,跟晚市排晒隊的狀況好大差別。午市定食好抵,一個魚生飯都只係$58 ,仲有跟沙律同湯,而且份量都好多,男仔食都夠哂飽😋😋😋

2022-06-02
2019-02-02 1985 瀏覽
店生意很好,我們去的時候是預定了座位,所以不用等,不然的話都要排隊~大家要去的話最高先book位啦圖1⃣️ 味道一般般,但是蠔有一點腥,而且有一點膩😢圖2⃣️燒鱈魚排 味道有點甜甜的,肉很滑,然後旁邊有沙拉醬和蔬菜,魚肉點一點沙拉醬更好吃!圖3⃣️三文魚刺身 是我最近吃到的最好吃的三文魚刺身了!前段時間去臺灣吃了很多魚生,都沒這個好吃!只點醬油吃,入口之後會有一點甘甜的回味!真實愛了!!圖4⃣️圖上面的是三文魚魚子海膽壽司,下面是松露烤三文魚壽司,兩個都不錯,但是我個人都覺得這個海膽有點腥555除了圖片之外的,我們還吃了燒鱈魚骨🦴,這個很棒!!還有雜錦天婦羅,我個人就對天婦羅一般感興趣啦!裡面的蝦🦐的肉很嫩!

圖1⃣️ 味道一般般,但是蠔有一點腥,而且有一點膩😢

除了圖片之外的,我們還吃了燒鱈魚骨🦴,這個很棒!!

鱈魚排
三文魚刺身
鱈魚排
三文魚刺身
2017-10-17 1727 瀏覽
Food was delicious. A nice variety of foods available. Don't plan on having a lot of good conversation though, especially if there's a crowd inside. It gets very noisy. I do however plan to return. A lot more foods to try! Service could have been a little more attentive, especially at time to pay the bill. The kitchen however, was spot on! Food came up quick and beautiful. Good job from the Chefs!
2017-10-10
  • Rainbow Roll
2017-03-20 1667 瀏覽
這一間日本料理在澳門開業超過10年,這是他們的其中一間分店,食店食物選擇類型很多,無論是炸物魚類刺身手卷或其他卷,也有頗有新意,口味也不錯,服務很好,價錢屬於中等。不過稍為覺得刺身不是太新鮮
不過稍為覺得刺身不是太新鮮
2017-03-19
2017-01-19 1789 瀏覽
由於要過澳門生活一排,咁當然要搵反d好去處好野食俾自己,以前覺得澳門除左賭場,賭場同賭場之外就無野好做,但呢幾年多反好多有質素既餐廳同購物😋💄👠👜呢間係位於我住既個區,行行下見到好特別既門口又好夠日本style就入左去試喇。環境吾錯,最緊要距幫我加既係熱茶,吾係暖,最怕吾夠熱既野,之後睇反距個menu都好多選擇,而且價錢合理,上至串燒火鍋小食,下至刺身壽司都好好味(香港人mode),不過果日係想食宵夜所以叫左少少野食姐,下次拉隊去試暈灑再同大家分享