2016-12-27 558 瀏覽
起床搵食,住巴黎人費事周圍行,咪入去食。出品頁的. 工百元左右,蝦餃,蝦腸,雲吞,有好多🦐肉,特別蹀腸粉,雖然腸皮較硬,但喜歡🦐的朋友。燒賣ok la, 冇肥肉。皮蛋瘦肉粥好綿,又多料,瘦肉好滑. 低食一盅兩件之撰。但是個中文名印富貴坊,真的有點
起床搵食,住巴黎人費事周圍行,咪入去食。出品頁的
. 低食一盅兩件之撰。但是個中文名印富貴坊,真的有點
2016-12-26
15 分鐘 (堂食)
其他
2016-10-07 441 瀏覽
今日過開澳門,想試試新開酒店巴黎人嘅食店,第一間就揀左呢間試下佢嘅味道如何,原本諗住同金沙城嘅桃*差不多,點知就食到一肚氣。原來呢間食店好多樓面都係上左年紀嘅姐姐,佢地開位沖茶就做得不過不失,但叫佢地跟下單呀,催下埋單就聽了就算,轉過頭行過提都唔會提,好似冇左件事咁。問題就出現了,原本叫了一碗粥,一籠點心,一碟腸粉,點心同腸粉20分鐘左右後到啦,算唔耐啦。點知碗粥就等到我火都黎埋,食完嗰兩樣野後,大約距離落單30分鐘,咪叫d阿姐追下碗粥,點知前後叫左三個阿姐,個個都係聽左行左去,番黎交待聲都冇,攪到我再等多廿分鐘都係唔見碗粥黎,就直接去搵個部長問佢點解成個鐘仲未有㗎,俾左錢等唔切可以退錢嗎?呢個部長過左冇幾耐就搵左個樓面阿叔入去廚房拎碗粥出黎,計番等碗粥就用左一個鐘,生滾粥都唔駛咁耐啦所以提下大家去到嗰度千萬唔好嗌粥,有事就一定要搵個部長啦

所以提下大家去到嗰度千萬唔好嗌粥,有事就一定要搵個部長啦
外賣送餐