5天前
最近同朋友去咗澳門玩,喺氹仔發現咗一間好好味嘅西班牙🇪🇸&葡萄牙🇵🇹嘅餐廳✨成間餐廳主要係復古風格🩷餐廳入邊嘅場都掛滿咗好多異國風情嘅畫作😍而且坐得舒服滿🥰有異國風情🥰➖➖➖西班牙海鮮炒飯 $195 8/10 🔥🔥賣相非常之吸引!啲飯炒到好金黃~海鮮色澤鮮艷~令到人食極都唔停口🥰海鮮方面有:蝦貝類同埋魚片,樣樣都非常新鮮!🫣海鮮嘅汁都覆蓋晒每一粒飯,食落去口感非常豐富~➖➖➖大蒜煎章魚🐙 $90 9/10🔥🔥🔥小編非常鍾意食魷魚~而且小小嘅魷魚仔配上香濃蒜蓉爆炒🤤超級超級惹味!令人不停咁樣食!而且魷魚嘅口感非常彈牙😍唔會食落去有種唔新鮮嘅感覺😆➖➖➖煙三文魚沙律🥗 $80 7.5/10🔥🔥賣相好吸引,而且極佳嘅開胃菜🤤煙三文魚質地嫩滑~配合埋新鮮嘅生菜同埋小蕃茄,再加上檸檬汁同埋少許橄欖油嘅調味,食落去更加Fresh!➖➖➖🔥🔥🔥 (Highest Recommend)地點:唐吉柯德 (氹仔舊城區)氹仔舊城區地堡街23-31號泉福新邨第二期第5座偉興閣地下AA舖
西班牙海鮮炒飯 $195 8/10 🔥🔥
大蒜煎章魚🐙 $90 9/10🔥🔥🔥
煙三文魚沙律🥗 $80 7.5/10🔥🔥
➖➖➖
🔥🔥🔥 (Highest Recommend)
地點:唐吉柯德 (氹仔舊城區)