2023-04-20 814 瀏覽
前身係Woofy嘅Cafe Joo食韓式菜🇰🇷聽職員講,因為之前被好多食客投訴,所以佢哋就轉咗餐廳名、食物、帶寵物內進形式🥹因為轉名無耐,所以無咩人去過同係網上講返可唔可以帶寵物內進,所以就好奇地去咗,結果係需要坐室外,並要以外賣形式進食🫠職員會用餐盒裝好哂所有嘢食同嘢飲放係個靚靚紙袋到叫我哋入去拎,因為外賣唔收加一服務費,所以所有嘢都要食客自己做,不過餐廳職員會提供風扇比食客💨但畢竟都係室外地方,所以都要注意天氣決定嚟唔嚟食☝🏻由於我哋係平日下午用膳,所以人流唔多,不過餐廳係走灰色地帶,用商場petfriendly空間比主子用膳,同時會有唔係食Café Joo嘅人坐係室外嘅枱櫈到飲飲食食,或者休息等等☝🏻Max5️⃣🐽食物質素🐽🐽🐽🐽環境🐽🐽🐽性價比🐽🐽🐽🐽室外/室内寵物友善:室外

Max5️⃣🐽
食物質素🐽🐽🐽🐽
環境🐽🐽🐽
性價比🐽🐽🐽🐽
室外/室内寵物友善:室外
布拉塔芝士番茄意粉(素)
牛油果忌廉芝士•烤窩夫牛角包
是日甜品 - 朱古力蛋糕🍰
2023-04-13
布拉塔芝士番茄意粉(素)