2020-05-15 80 瀏覽
是咁的....有一日我地完成好工作,叫下午茶,咁我都大約都聽過,呢間茶餐廳個聽電話姐姐既事蹟,咁我講完我要既食物同飲品後,就覆叫佢覆一次,咁到岩晒啦,我留低我既電話俾佢,等佢到左就打俾我,咁到左一個鐘,都未見有call,咁我打去問,佢話出左去,打我電話唔通,咁我問佢打乜號碼啦,咁佢就係打去佢睇到來電顯示,咁其實係總機號碼,咁我同佢講,我咪講左個直線電話俾你,你又話得得得,咁我再慢慢講個電話號碼俾佢聽,咁我叫佢覆我一次,咁我聽見佢講岩無問題啦,跟住又等左半個鐘,都係無,咁其實佢地過到黎,十分鐘乜都夠,咁我準備打去問既時候,電話黎啦,不過唔係送外賣叔叔,係管理處,佢打黎問我有無叫外賣,咁我聽完就落去拎啦,咁我再問外賣叔叔,仲乜唔打我直線呀,咁我一望張紙,尾果四個字錯晒,係管理處打晒咁多個組合先搵到我啫,咁我只係想講,個阿姐真係聽唔到既,同埋唔理個客講既野,咁就叫佢唔好做啦,食物質數就唔講啦,都凍晒咯同埋,外賣紙我即撕,唔再幫襯
同埋,外賣紙我即撕,唔再幫襯
外賣送餐