2020-12-10 1083 瀏覽
環境:👍👍👍👍服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:😍😍😍😍😍影相:📸📸📸📸📸Encore:98%📝進入前要度體溫 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖旺角新世紀開左分店啦!以後係旺角做完野就可以黎呢到歎返個撈麵配羅宋湯🥰.🔸秘製醬油撈麵套餐 $85@豬脾肉海派羅宋湯作為招牌羅宋湯,有咩理由吾食下佢呢😈肉底有牛肉或豬肉脾可以揀當然,如果你想食下新口味,揀豬肉脾就最Fit🤣火辣辣嘅嘅湯底,酸酸甜甜又帶點微辣三味融合,但依家好Match!豬脾肉薄又實肉,仲一D都吾韌添😍有成2~3大塊,而湯料真係足料到暈每啖都食到好多椰菜,紅蘿蔔,蕃茄等濃稠度夠高,所以真係好濃郁,超正🥳.@螺絲粉配自家製麻辣醬螺絲粉加入自家製麻辣醬拌勻口感滑溜彈牙,後勁惹火勁辣,食得好過癮🤣.@麻辣雞柳絲啖啖嫩滑雞柳絲,帶上麻辣,好惹味😘.@熱奶茶奶茶香滑順口,吾會澀🥰.🔸全日自選配搭湯麵套餐 $82@牛肉海派羅宋湯@手打烏冬@香煎薄牛扒 @奶茶羅宋湯配牛肉,始終都係最經典同最夾😍湯底同樣都係足料濃郁而裡面嘅牛肉亦有四五舊,牛味突出又好腍!烏冬爽口彈牙,加上秘製醬油攪拌而食,正呀😈香煎牛扒要額外加$12,抵食得黎又大大一塊牛扒肉質軟嫩,肉汁十足
環境:👍👍👍👍
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:😍😍😍😍😍
影相:📸📸📸📸📸
Encore:98%
📝進入前要度體溫
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
旺角新世紀開左分店啦!
以後係旺角做完野
就可以黎呢到歎返個撈麵配羅宋湯🥰

🔸秘製醬油撈麵套餐 $85
@豬脾肉海派羅宋湯
作為招牌羅宋湯,有咩理由吾食下佢呢😈
肉底有牛肉或豬肉脾可以揀
當然,如果你想食下新口味,揀豬肉脾就最Fit🤣
火辣辣嘅嘅湯底,酸酸甜甜又帶點微辣
三味融合,但依家好Match!
豬脾肉薄又實肉,仲一D都吾韌添😍
有成2~3大塊,而湯料真係足料到暈
每啖都食到好多椰菜,紅蘿蔔,蕃茄等
濃稠度夠高,所以真係好濃郁,超正🥳
@螺絲粉配自家製麻辣醬
螺絲粉加入自家製麻辣醬拌勻
口感滑溜彈牙,後勁惹火勁辣,食得好過癮🤣
@麻辣雞柳絲
啖啖嫩滑雞柳絲,帶上麻辣,好惹味😘
@熱奶茶
奶茶香滑順口,吾會澀🥰

🔸全日自選配搭湯麵套餐 $82
@牛肉海派羅宋湯
@手打烏冬
@香煎薄牛扒
@奶茶
羅宋湯配牛肉,始終都係最經典同最夾😍
湯底同樣都係足料濃郁
而裡面嘅牛肉亦有四五舊,牛味突出又好腍!
烏冬爽口彈牙,加上秘製醬油攪拌而食,正呀😈
香煎牛扒要額外加$12,抵食得黎又大大一塊
牛扒肉質軟嫩,肉汁十足更香口

2020-12-07
2020-12-09 30 瀏覽
今日同朋友喺旺角行街,想試吓啲新嘢,佢推介左呢一間食羅宋湯嘅舖頭。佢話上次喺另一間分店試過唔錯,就試吓旺角分店睇吓點。我哋見到都有幾多唔同嘅套餐可以揀到揀咗豬仔包同撈麵,因為可以試吓唔同嘅嘢。叫咗一個咸牛脷豬仔包餐,因為平時好鍾意食牛舌,鹹牛舌都係第一次試。估唔到又幾香口喎,你去平時食嘅牛舌多一份咸香,同埋都夠淋,幾正!呢度一定要飲羅宋湯啦!個餐包左羅宋湯,大大碗,而且超級足料,有好多牛腩粒,而且味道啱啱好!唔會太酸,唔會太咸!好正!跟餐小食我地揀左辣雞絲,雞肉夠滑又香口。撈面好大碗,男士都實夠飽!唔會太油好抵讚。麵質夠爽口!

撈面好大碗,男士都實夠飽!唔會太油好抵讚。麵質夠爽口!
2020-12-08 27 瀏覽
羅宋湯WheatXfield專門店,上電梯一到!全日自選配搭湯麵套餐 $82海派牛腩羅宋湯有紅菜頭仲有馬鈴薯、紅蘿蔔、菠菜、牛腩同埋奶油整成!仲有一陣蕃茄味道!bb辣岩岩好!配手打烏冬!麵底加+$2麻辣底!湯麵幾掛味,幾彈彈!+$12 香煎雞扒煎煎少少焦都保持嫩滑!秘製醬油撈麵套餐$85海派牛腩羅宋湯其實有豬髀選,但都係鐘意牛湯底!大家一致選!感覺牛比豬重濃味,嘻嘻!幾足料,有菜又多肉!牛腩好香好林!手打烏冬醬油汁撈唔太咸,乾濕度中等。+$12 汁燒豬髀肉配入湯食好味d,豬香汁滿口!兩杯熱檸水特飲可半價加配,凍飲/汽水加3, 5蚊!
羅宋湯WheatXfield專門店,上電梯一到!

全日自選配搭湯麵套餐 $82

海派牛腩羅宋湯

+$12 香煎雞扒
煎煎少少焦都保持嫩滑!

秘製醬油撈麵套餐$85
海派牛腩羅宋湯

手打烏冬
醬油汁撈唔太咸,乾濕度中等。

+$12 汁燒豬髀肉
配入湯食好味d,豬香汁滿口!

兩杯熱檸水
特飲可半價加配,凍飲/汽水加3, 5蚊!
2020-12-08 26 瀏覽
👧🏻由細到大都係湯精,無論中湯定西湯都中意(燉既除外🌚),西湯黎講羅宋湯就係👧🏻飛佛,知道有間以羅宋湯做賣點既餐廳湯精緊係要出動啦😏呢度既羅宋湯都有兩款可以揀,本身個湯既酸辣味好足夠,配搭豬髀肉會清啲,牛腩會肉味濃啲,👦🏻👧🏻都比較推介配牛腩👍🏻除左羅宋湯之外,仲有素湯同雞湯可以揀架。套餐呢👧🏻就揀左麻辣雞絲同醬油撈上海麵,麻辣雞絲辣夠入味夾埋撈麵一齊食好夾;👦🏻就揀左香煎薄牛扒配白飯,牛扒都幾大塊,白飯撈羅宋湯一齊食都好正😆最後仲有奶油脆豬都係👦🏻👧🏻既推介,擺左一陣既奶油脆豬都仲好脆口,當飯後甜品都得呀😏評分:7.5 / 10

評分:7.5 / 10
2020-12-08 24 瀏覽
做完嘢又有啲肚餓咁啱有朋友約我去食下午茶,佢極力推介我去一間羅宋湯嘅專門店話好好飲帶我去試下,咁我聽佢話佢試下啦!一入到去見到個餐牌已經係一大碗嘅羅宋湯,我估呢間餐廳應該對自己嘅羅宋湯有相當大嘅信心。我當然就叫咗個羅宋湯下午茶餐啦,有兩種選擇一種係牛腩,一種係豬肉,羅宋湯我覺得最夾嘅始終都係牛腩。嚟到一飲味道都相當唔錯有少少辣又唔會好搶猴,整體嚟講都係好味嘅,之後我叫咗兩份小食一份係蝦多士同埋一份雞翼,蝦多士相當之好食好脆口,而家香茅雞翼嚟嘅有陣陣嘅香茅香滲出嚟! 而最後我亦都叫咗個牛扒包,但係個牛扒包我覺得牛扒有啲硬,但個包就好鬆軟,一啖咬落去咬唔斷食起上嚟會比較論盡。整體質素我覺得同佢價錢嚟講都係物有所值!如果大家有機會去開新世紀廣場而又鍾意飲羅宋湯嘅話可以一試㗎。
羅宋湯配牛腩
迷你蝦多士
香茅炸雞翼
  • 羅宋湯
2020-12-07 96 瀏覽
天氣轉涼,日日唔係火鍋就係打邊爐,已經生咗兩粒飛滋,今晚捉咗先生嚟位於MOKO嘅呢間羅宋湯專門店,希望食得健康啲。餐廳除咗主打嘅羅宋湯之外,仲有清雞湯同紅菜頭湯,配搭唔同嘅食材組成套餐,感覺健康又有益。除咗主食之外仲有幾款優惠小食,價錢亦唔貴。酷愛湯烏冬嘅我一諗就覺得羅宋湯同手打烏冬應該幾夾,果然不出我所料,香濃惹味嘅羅宋湯配上彈牙嘅烏冬,完全係一拍即合,而且份量頗多。牛腩半肥瘦,口感香軟腍滑,同羅宋湯相輔相成。汁燒豬髀肉一份兩片大大片,入口略為乾身,口感偏瘦,但肉味頗濃,醬汁亦出色。先生嘅撈麵套餐份量亦好足,自家製麻辣醬撈出前一丁極度邪惡,辣度頗強,越食越過癮。羅宋湯另上,感覺比起我嘅烏冬湯底更濃郁惹味,配料亦非常足。香煎雞扒外皮香脆,但肉質唔會好乾,而且大大件非常抵食。本來擔心食唔飽所以叫埋豬仔包,估唔到超有驚喜!外表烤得好香脆,配上份量大方嘅煉奶同牛油,無懈可擊!餐廳食物質素唔錯,特別係主打嘅羅宋湯,湯底濃郁配料又足,連一向奄尖嘅先生都非常滿意,又一次證明健康餐都可以好好味嘅!

除咗主食之外仲有幾款優惠小食,價錢亦唔貴。

海派牛腩羅宋湯手打烏冬

牛腩半肥瘦,口感香軟腍滑,同羅宋湯相輔相成。
汁燒豬髀肉

海派牛腩羅宋湯配自家麻辣醬撈出前一丁

羅宋湯另上,感覺比起我嘅烏冬湯底更濃郁惹味,配料亦非常足。
香煎雞扒

香煎雞扒外皮香脆,但肉質唔會好乾,而且大大件非常抵食。
奶油脆豬仔包

前:熱檸檬水 $0      後:凍朱古力可可 $14

汁燒豬髀肉
香煎雞扒
奶油脆豬仔包
前:熱檸檬水 $0      後:凍朱古力可可 $14
2020-12-06 700 瀏覽
之前去新世紀廣場行街,睇住「Wheatfield X 羅宋湯專門店」開張,之後再經過想幫襯,但好多人。呢日放假大約兩點鐘去到就唔使等位,但都多多哋人😳。食物選擇已經比想像中多,因為除咗羅宋湯之外,仲有其他嘢食🤣,感覺有啲似羅宋湯Crossover港式茶記。套餐價要$8X,我覺得有啲貴。我同朋友各要咗一個全日自選配搭湯麵套餐($82)。第一樣要揀嘅係湯底🍜,包括海派羅宋湯(牛腩/豬脾肉)、清雞湯以及健怡紅菜頭湯(可選搭配豬脾肉)。我哋同樣要咗🥫海派羅宋湯,不過一個揀牛腩、另一個揀豬脾肉。羅宋湯辣味都幾出🌶,但又唔會太辣,同時湯底仲有好多雜菜。由於我係食螺絲粉,用匙羹不嚟食,所以當我食哂啲粉,同時亦飲哂啲湯。朋友嗰碗揀烏冬,係偏身嗰款嚟,都唔錯。豬脾原來係薄薄兩大片,而牛腩都有幾多嚿。我哋一致都係鍾意後者多啲🐮,因為比較有嚼口,亦同湯底夾啲。餸料方面,唔使加錢嘅有幾款,包括溏心蛋、是日蔬菜同我哋揀咗嘅麻辣雞柳絲🐔。估唔到隻麻辣辣得咁誇張,我辣到著咗火🔥,浸咗湯先勉強食到。加錢$12嘅有汁燒豬脾肉、香煎薄牛扒、雞扒或者豬扒,我哋要咗香煎豬扒🐷,煎得幾好,亦唔會太薄。套餐包熱飲☕️,凍飲🥤加$3
套餐包熱飲☕️,凍飲🥤加$3,好彩有凍檸茶助我解辣。
環境方面,餐廳位置身處商場其中一條電梯旁,幾方便👍。座位企理,不過有少少迫。
總括嚟講,呢日總算一嚐🍅羅宋湯專門店,佢果然無負羅宋湯之名。我相信羅宋湯作為香港人嘅Comfort Food,應該會繼續大賣👏。
2020-11-20
2020-12-06 51 瀏覽
在香港 不論是西餐廳,港式扒房,茶記等多數都有忌廉湯/羅宋湯選擇💁🏻‍♀️而羅宋湯 可算是大眾喜愛的湯品之選各處都有各自的風味💪🏻可是難得有間專門店以羅宋湯作主題重要價錢亦很經濟實惠🤩🍜牛腩配海派羅宋湯跟拉麵 $82當中用上多種蔬菜,紅蘿蔔,牛肉等熬製而成以奪目吸引的亮橙色上枱 讓人胃口大開味道方面 則酸中帶甜 味香醇厚❤️由於湯底烹煮時加入了大量牛肉令湯的表面形成了一層油脂🤤使得肉味濃郁並且惹味非常👨🏻‍🍳豬髀肉配健怡紅菜頭湯跟烏冬 $82紅菜頭湯底的味道簡單天然👀與香濃的羅宋湯形成強烈對比湯頭清澈🙆🏻‍♀️呈明艷的鮮紅色入口感覺清潤 甜味豐富乃屬健康滋味之選👏🏻👏🏻🐮香煎薄牛扒(套餐+$12)牛扒熱烘烘的 煎後油香十足肉質軟淋味香🥰夠哂地道然而就算是跟餐小食 亦相當有份量🥬是日蔬菜(跟餐)西生菜除了會配備豉油外還灑上香口的炸蒜蓉🧄套餐不但連同小食☕️仲會有飲品伴隨
在香港 不論是西餐廳,港式扒房,茶記等
多數都有忌廉湯/羅宋湯選擇💁🏻‍♀️
而羅宋湯 可算是大眾喜愛的湯品之選
各處都有各自的風味💪🏻
可是難得有間專門店以羅宋湯作主題
重要價錢亦很經濟實惠🤩

🍜牛腩配海派羅宋湯跟拉麵 $82
當中用上多種蔬菜,紅蘿蔔,牛肉等熬製而成
以奪目吸引的亮橙色上枱 讓人胃口大開

與香濃的羅宋湯形成強烈對比
湯頭清澈🙆🏻‍♀️呈明艷的鮮紅色
入口感覺清潤 甜味豐富
乃屬健康滋味之選👏🏻👏🏻

🐮香煎薄牛扒(套餐+$12)
牛扒熱烘烘的 煎後油香十足
肉質軟淋味香🥰夠哂地道
然而就算是跟餐小食 亦相當有份量

🥬是日蔬菜(跟餐)
西生菜除了會配備豉油外
還灑上香口的炸蒜蓉🧄

套餐不但連同小食☕️仲會有飲品伴隨

2020-12-06 15 瀏覽
大食妹好鍾意食港式鐵板, 其中一個原因係因為超級鍾意飲羅宋湯可惜港式鐵板裏面, 羅宋湯只不過係一個配角, 次次大食妹都飲得唔夠盡興今次終於比我搵到呢一間WheatfieldX羅宋湯專門店<廚師推介套餐>大食妹就嗌咗呢份廚師推介套餐套餐包括心水湯類一款、脆豬仔包一款同餐飲心水湯類主要有三款, 分別係海派羅宋湯、清雞湯同健怡紅菜頭湯<海派羅宋湯(牛腩)>大食妹當然揀咗海派羅宋湯, 呢款羅宋湯仲可以揀要牛腩定豬髀肉, 大食妹揀咗牛腩海派羅宋湯好足料羅宋湯微辣而質感濃厚牛腩幾肥美, 軟而不爛仲有好多雜菜添<香煎豬扒脆豬仔包>脆豬仔包就四揀一, 餡料選擇有香煎咸牛脷、汁燒豬髀肉、香煎薄牛扒同香煎豬扒大食妹嗌左香煎豬扒脆豬仔包香脆嘅豬仔包裏面有生菜、蕃茄同啖啖肉嘅豬扒, 配搭經典沙律醬, 正<凍奶茶>跟餐嘅凍奶茶都好滑, 甜度適中
今次終於比我搵到呢一間WheatfieldX羅宋湯專門店

<廚師推介套餐>
大食妹就嗌咗呢份廚師推介套餐
套餐包括心水湯類一款、脆豬仔包一款同餐飲
<海派羅宋湯(牛腩)>
海派羅宋湯好足料
羅宋湯微辣而質感濃厚

牛腩幾肥美, 軟而不爛

仲有好多雜菜添

<香煎豬扒脆豬仔包>
大食妹嗌左香煎豬扒脆豬仔包

<凍奶茶>
跟餐嘅凍奶茶都好滑, 甜度適中
  • 香煎豬扒脆豬仔包
2020-12-04 24 瀏覽
睇外表見到係羅宋湯底既圖就被吸引,咁就試下啦。打開餐牌選擇好有限,唔係剩飲湯,就要加錢先可以令個餐豐富啲,都唔緊要,照叫~我就叫個個牛腩羅宋湯拉麵,加個豬扒。都已經係82元+12元加豬扒價錢,+3元凍飲。2個人就食左$226,但食物黎到我呆左,個湯好杰,牛腩又白無味款,個羅宋湯超淡。。。我個拉麵只食左一半,因真係唔好食,,可以叫難食,係豬扒叫做唔錯,但100元既餐,我唔識欣賞,咁既質素,咁既價錢真係無下次。

2020-12-04
2020-12-04 365 瀏覽
本身喜歡喝羅宋湯, 亦光顧過中環分店, 唯中環分店已結業, 其他分店又不就近, 幸在MOKO開了分店, 以後又多個選擇。套餐配搭多又甚具彈性, 選擇困難又發作。秘製醬油撈麵套餐 $851) 湯: 海派羅宋湯 (牛腩)2) 撈麵麵底: 上海麵3) 小食: 香煎雞扒 $124) 飲品: 蘆薈熱情果桂花紅茶 $14 (原價$28, 跟餐半價)撈麵麵底選了上海麵, 上海麵彈牙, 醬油上色均勻, 味道甜甜討好, 面頭灑上香口葱蒜, 胃給俘虜了。羅宋湯味道濃郁, 微辣開胃味美, 牛腩軟綿, 唯湯底比較混濁, 菜煲得過久過腍, 口感不佳。香煎雞扒已切件, 方便食用, 外皮煎得焦脆, 香口味美。特意叫了一杯蘆薈熱情果桂花紅茶, 薄荷葉下有一片桃, 味道似桃茶多過熱情果桂花茶。餐廳坐位寬敞無壓迫感, 落地玻璃採自然光是加分位。由於食評上載相片數量有限, 故餐廳內部之相片將於下次再光顧時的食評補回。

秘製醬油撈麵套餐

秘製醬油撈麵套餐 $85
1) 湯: 海派羅宋湯 (牛腩)
2) 撈麵麵底: 上海麵
3) 小食: 香煎雞扒 $12
秘製醬油撈麵: 上海麵

海派羅宋湯 (牛腩)

蘆薈熱情果桂花紅茶 $14 (原價$28, 跟餐半價)

香煎雞扒已切件, 方便食用, 外皮煎得焦脆, 香口味美。

2020-11-02
秘製醬油撈麵套餐
秘製醬油撈麵: 上海麵
海派羅宋湯 (牛腩)
蘆薈熱情果桂花紅茶 $14 (原價$28, 跟餐半價)
  • 秘製醬油撈麵:上海麵
  • 海派羅宋湯(牛腩)
我知道好多人都鍾意飲羅宋湯🍅,但係唔係個個都食得牛肉,今日我嚟到呢一間WheatfieldX羅宋湯專門店,佢將傳統嘅羅宋湯加入左好多創新嘅元素,想食個快餐都有好多選擇!🫕豬髀肉羅宋湯🍔香煎豬扒脆豬仔包 佢哋嘅自家製羅宋湯,係每日新鮮製作完成原汁原味之餘仲不添加防腐劑,滿滿嘅香草味!配搭上香脆可口嘅豬扒豬仔包,又香又嫩😌,調味剛剛恰到好處!除咗套餐選擇多之外,仲有好多小食可以試吓,例如有溏心蛋啦、麻辣雞柳絲啦,下次再試試😄WheatfieldX📍旺角太子道西193號Moko 一樓103號舖

🫕豬髀肉羅宋湯
🍔香煎豬扒脆豬仔包

WheatfieldX
📍旺角太子道西193號Moko 一樓103號舖

• 香煎豬扒脆豬仔包
2020-12-03 22 瀏覽
是日晚餐:羅宋湯專門店,秘製撈麵套餐。想食得健康,當然要有均衡飲食,呢間餐廳就滿足到我要求。點左兩個撈麵套餐,分別有牛腩羅宋湯、手打烏冬撈麵、香煎薄牛扒;豬髀肉羅宋湯、拉麵撈麵、香煎雞扒。有菜有肉又有麵,夠均衡。雖然係羅宋湯專門店,但都有清雞湯和紅菜頭湯選擇。羅宋湯好足料,有好多各款的蔬菜和煮得好腍的肉。烏冬和拉麵加左秘製醬汁,好好味,而且麵質好彈牙,唔錯。牛扒和雞扒用左少少調味香煎,好食。最後,我發現餐廳仲有出售羅宋湯急凍湯包,加熱後就可以食,好方便。
2020-12-02 37 瀏覽
呢間野見到幾次都未有機會幫襯,今次第一次食。餐紙上印有羅宋湯的介紹,估唔到羅宋湯都有分海派唔海派,呢度都有好多唔同嘅餐,我同朋友各自叫咗一個「全日自選配搭湯麵套餐」( $82 )和「廚師推介套餐」( $88 )。兩個餐都可以揀唔同湯底,羅宋湯仲可以揀牛腩或者豬肉,另外有清雞湯、建議同菜頭湯等等選擇。湯麵套餐就配一款麵底和一款小食,廚師套餐就配唔同款式嘅豬仔包。兩碗羅宋湯原來大小不一樣,我廚師套餐嗰碗比較輕盈,湯底香濃帶點微辣,有好多雜菜,牛腩嘅份量都唔少,而且每舊都幾大,幾有嚼頭。另外個香煎埋豬扒豬仔包都唔錯,豬扒唔會太乾,配埋蕃茄生菜和烘脆嘅包皮,幾好食呀。朋友個海派牛腩羅宋湯手打烏冬似乎都唔錯,因為佢加埋烏冬所以大碗D,佢小食揀咗香煎雞扒(要加$12 ),個樣都幾靚呀。兩個餐都可以配嘢飲,如果揀特飲仲有半價添,我哋分別叫咗一杯凍朱古力可可和凍蘆薈蜂蜜四季春,我幾鍾意我杯四季春,茶味香得來又唔會太濃,又有啲蘆薈粒粒,輕嘅甜味,唔錯唔錯。
呢間野見到幾次都未有機會幫襯,今次第一次食。

香煎豬扒豬仔包

全日自選配搭湯麵套餐
凍朱古力可可
凍蘆薈蜂蜜四季春
2020-11-30 45 瀏覽
近排實在太忙 時間唔夠用今日情況一樣 人在旺角 上Moko 電梯之際見到間飲羅宋湯專門店坐得舒服既 職員都温温柔柔我啲啲麵餐之人 諗都唔哂諗 必選撈面套餐羅宋湯方面 仲有素羅宋湯 個人覺得都幾貼心不景我有朋友食素 我都會留意下邊間啱佢食羅宋湯先上 撈一撈材料好多菜 椰菜洋蔥青椒紅蘿蔔 大約3片豬髀肉 似拉麵類型既叉燒湯顏色有別於其它店 較白較濃湯材料足 熱辣辣 帶有小小酸 辣辣地入口舒服 好適合凍天飲 正正與此同時 麵都上喇 我簡手打烏冬(唔辣)+麻辣雞柳絲烏冬較幼 入口有小小似拉麵 基本上已經撈好了碗內仍有汁 甜甜醬油味 份量夠 麻辣雞柳絲 出奇地 一啲都唔鞋 好夠麻辣味仲有杯凍檸茶 滿足
近排實在太忙 時間唔夠用
今日情況一樣 人在旺角 上Moko 電梯之際