2017-09-10
一年一度的anniversary, 我們已一起第7個年頭了。今天特意訂了townhouse 的lunch 去慶祝。用exxxgo 訂星期日下晝1點半有六折。一坐抵見到靚景,好開心,餐廳好舒服。星期日既下午餐廳不太多人,位與位之間都幾多空間,而且樓底高。感覺很不錯呢!呢個Caesar Salad 絕不馬虎! 軟殼蟹都好多肉,流心蛋好正好creamy ! 重有多碟dipping sauce 幾開胃啵~點了兩杯有情調野飲~ Welcome to town~ 酒精濃度不高,幾大杯的。果汁味夠,喜歡杯的形狀,很特別啊!😁Golden Triangle, 呢杯酒味重過另一杯好多。可能因為有Rum酒,所以變得重酒味。賣相吸引過味道~😄Robata Grilled Portobello Mushroom. 呢個一個order 要叫兩串的。以下就係兩串portion. 芝士味重,夾到沙律醬既味道。我覺得呢個appetizer 好食! 做得好成功~今天不太想食burger, 點了這個Porcini mushroom and cheese spaghetti. 牛肝菌味好重,提升左成個pasta, 意粉不是
今天不太想食burger, 點了這個Porcini mushroom and cheese spaghetti. 牛肝菌味好重,提升左成個pasta, 意粉不是太硬,唔錯。