2021-10-10
呢間型格cafe 喺荃灣千色店附近 以黑白為主題⚫️⚪️ 而cafe既名都改得好有意思 #000000 代表既就係黑色既色碼😎/ 店內環境唔錯 雖然位置唔算多 但地方幾闊落同空間感都大 牆上面亦掛坐唔同嘅相 適合打卡 都幾多影相位📸/ Charcoal Latte (Hot 12oz) 🌟$34🌟黎到當然叫返signature既一款 呢款咖啡幾特別 拉花亦都好靚😆 用左黑色紙杯裝 感覺更型格 而因為咖啡加左竹炭粉 所以啡底係灰黑色👻 不過竹炭本身冇味道 呢杯飲落都係以奶味為主 咖啡味都唔算話太突出😶/ Rose Cappuccino (Iced) 🌟$36🌟玫瑰味好出 但唔會蓋過左本身咖啡既味道 咖啡味比起頭先嘅竹炭咖啡香濃🤪🤪