2025-03-21
今晚男朋搵咗個環境好chill嘅地方食飯,望住個海景超放鬆😛 睇返原來馬灣都有分店,已經bookmark左下次入去試🤭流心水牛芝士蕃茄沙律:水牛芝士creamy🧀滑順,配上新鮮蕃茄🍅同少少橄欖油,清爽得來又有層次🤩,加上成碟色彩鮮艷,視覺同味覺都係享受🫶🏻墨西哥燒全雞:一上枱已經香氣撲鼻😋,雞皮烤得金黃香脆,帶點微辣嘅墨西哥風味,啖啖肉好正🙌🏻羅勒青醬意粉:青醬唔會太膩,意粉煮得彈牙,簡單但好有質感,食落清新又開胃🤤另外見到有串燒,口痕又叫左d食😝BBQ烤菠蘿🍍,烤過嘅菠蘿甜味更濃😋BBQ燒蘆筍蘆筍🥬烤得外脆內嫩,配上淡淡喜馬拉雅山幼鹽簡單調味,清新健康又不失風味😗BBQ烤牛柳粒串🍖,e個真推介,牛柳粒烤得啱啱好,肉質嫩滑,每粒之間仲有蒜片,再點埋燒肉汁食超惹味😍男朋友突然想飲啤酒,叫左🍺 Stella Artois,冰涼入口 🙌🏻 我就叫🍋Pink Lemonade,好靚又打下卡🤭,兩杯飲品配BBQ同燒雞真係一流,飲完即刻refresh晒👍🏻
另外見到有串燒,口痕又叫左d食😝
BBQ烤菠蘿🍍,烤過嘅菠蘿甜味更濃😋