餐廳: QUE (東薈城名店倉)
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-01-09 204 瀏覽
行完outlet搵野食,見到呢間日本餐廳裝修都幾靚,就入去試吓~明太子意粉配北海道三文魚籽及日本紫菜 🍝 $138賣相雖然唔係咁靚,但味道係幾好食👍🏻明太子唔係就咁放係面,而係同忌廉混合左,食落唔會太鹹😋d紫菜都好味,有海帶果種香味同夠清脆👍🏻-靜岡有機抹茶紅豆鮮奶 🍵 $62抹茶味濃郁,混合左牛奶,唔會覺得澀👍🏻紅豆份量好多🫘加上cream上面仲有d棉花糖🍡好似食緊甜品咁😋芝士炸蠔壽司塔可 🌮️ $72蠔同紫菜都炸得好好,脆口而唔油膩😋但芝士就無燒溶,個融合度唔夠高~成個調味都係靠個醬,好難會唔好食🤣-整體來講食物質素、環境和服務態度都幾好,係定價上有少少進取,但我都有可能會再食🤣*・゜゚・*:.。.☻.。.:*・☆・*:.。. ☻.。.:*・゜゚・*😋#kellydiscovery_food 🫶🏻#kd_food_tungchung🫶🏻#kd_food_東涌#東涌美食 #東涌 #油麻地打卡 #東涌 #油麻地餐廳 #香港美食 #hongkongfood #東涌日本餐廳

明太子意粉配北海道三文魚籽及日本紫菜 🍝 $138
靜岡有機抹茶紅豆鮮奶 🍵 $62

芝士炸蠔壽司塔可 🌮️ $72

😋#kellydiscovery_food
🫶🏻#kd_food_tungchung
🫶🏻#kd_food_東涌

2023-01-08 171 瀏覽
平時好日都唔會入去東涌,但係難得呢日係度有嘢做,就試吓呢間唔少人推介既餐廳😚不過其實見佢最近連環喺尖沙咀同埋沙田開分店,依家可以唔駛去咁遠喇😅▪️ 松葉蟹肉甲羅燒意大利飯 配 蟹籽及海膽忌廉汁(8/10)💲198前菜係一兜泡菜章魚仔,微辣新鮮爽彈既🐙而甲羅燒既蟹籽、松葉蟹肉同埋蟹膏都好濃味,就咁食會比較鹹,撈埋落去個飯度一齊食就岩好🦀️用上日本米做既意大利飯,係滿滿既海膽忌廉汁,有鮮甜既奶油味,同埋少少白酒香,食落保持粒粒分明唔會好糊口,加上唔少芝士片,唯獨尾段可能會有點兒膩,同朋友一齊分會更好😋▪️ 煙三文魚班尼迪蛋 配 番茄莎莎、柚子荷蘭汁及牛角包(7.5/10)💲118煙三文魚鹹度適中,班尼迪蛋就帶點流心有蛋香,荷蘭汁酸度唔算高,靠個番茄莎莎吊返個味,有番茄、青瓜、洋蔥粒等,牛角包切半放底,切記盡快食先酥脆,否則難免會濕,伴碟仲有柚子汁沙律菜🥗▪️ 加賀焙茶蛋糕(7/10)💲68見正正方方咁好得意就試下😳甜品一律設定為後上,但叫咗幾次都完全冇人跟,服務真係有待加強😬焙茶慕絲比例幾多,喺雪櫃攞出嚟頂層口感直情似雪糕咁,味道比預期中香濃,中層既日本梨啫喱相對清新啲,底部1cm到先係蛋糕,整體

松葉蟹肉甲羅燒意大利飯 配 蟹籽及海膽忌廉汁

▪️ 加賀焙茶蛋糕(7/10)💲68

加賀焙茶蛋糕

見正正方方咁好得意就試下😳甜品一律設定為後上,但叫咗幾次都完全冇人跟,服務真係有待加強😬焙茶慕絲比例幾多,喺雪櫃攞出嚟頂層口感直情似雪糕咁,味道比預期中香濃,中層既日本梨啫喱相對清新啲,底部1cm到先係蛋糕,整體感覺偏甜膩,同樣唔建議獨食,私心幾鍾意紅茶味既雪糕甜筒🍦

🔎 整體評分(7.5/10)
松葉蟹肉甲羅燒意大利飯 配 蟹籽及海膽忌廉汁
加賀焙茶蛋糕
【空間舒適裝修優雅 日籍廚師主理 日式Fusion Coffee shop☕】《QUE》開業到而家一直嘅人氣都非常旺盛,今次就算係3點去都一直有人入嚟食嘢~整體裝修行日式庭園風,用咗好多綠色植物點綴🪴▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️🔸香蔥拖羅蓉牛油果醬壽司塔可 ($68)拖羅蓉一直都係小編最愛之一,搭配鬆脆嘅紫菜,醬汁&壽司飯所整嘅’Taco’的確係幾得意! 咬落去非常香脆嘅紫菜再搭配拖羅蓉的鮮味同埋醬汁,幾有水準!🤩🔸脆炸單骨雞翼配辛子明太子醬($72)單骨雞翼食用上非常方便,炸得都幾脆 ! 不過明太子醬汁味道就沒有太突出~ 算係比較一般🔸月見燒牛肉丼飯配意大利飯 ($168)日式丼飯用意大利粉做底幾有驚喜!! 意大利飯食落去非常creamy ~ 唔會有太膩的感覺燒牛肉都頗有水準,牛肉味突出同埋肉質亦都幾嫩!!😆▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️設加一收費▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️今次幫襯📍東涌達東路20號東薈城2樓284-285號舖尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方水區1樓1028A號舖
《QUE》

整體裝修行日式庭園風,用咗好多綠色植物點綴🪴
[IMG.4]

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🔸香蔥拖羅蓉牛油果醬壽司塔可 ($68)
[IMG.1]

🔸脆炸單骨雞翼配辛子明太子醬($72)
[IMG.2]

🔸月見燒牛肉丼飯配意大利飯 ($168)
燒牛肉都頗有水準,牛肉味突出同埋肉質亦都幾嫩!!😆
[IMG.3]

設加一收費

今次幫襯📍東涌達東路20號東薈城2樓284-285號舖
一到店,已經好鐘意哩間餐廳🥹環境好寧靜,柔和嘅燈光同闊落嘅座位成個用餐體驗都好舒服🫶🏻餐廳提供嘅食物都好特別,西日融洽得恰到好處☺️原來最近九龍區elements開咗新分店,值得一試!Lunch menu上我揀左切角魚生飯☺️魚生好新鮮!種類都係比較大眾化👍🏻特別鍾意厚切成一粒粒嘅魚生,口感真係好好多!飯粒q彈,分量足夠,一舊魚生,一啖飯剛剛好😙三文魚子畫龍點睛,鮮味即時提升🥹友人既漢堡扒全日早餐都好豐富!漢堡扒、甜薯、煎蛋、鬆餅配以柚子荷蘭汁及黑松露醬☺️漢堡扒足味juicy! 🍳煎蛋製作完美加分😍漢堡扒配上鬆餅配搭一流,加上柚子荷蘭汁味道好特別🤤配搭餐廳貓貓主題,黑松露貓耳朵粉要一試😌蘑菇爽口濃味,黑松露醬汁好creamy漿口👍🏻貓耳朵粉彈牙,無粉感👍🏻木魚絲同芝士撈埋一齊味道更提升!餐廳嘅咖啡都好好飲!絕對高質素❣️餐廳仲有唔少糕點小食提供,入嚟飲杯咖啡食個小食過一個休閒嘅下午真係好唔錯😍| 切角魚生飯 $138| 漢堡扒全日早餐 $138| 黑松露貓耳朵粉 $118📍 東涌達東路20號東薈城2樓284-285號舖🌟人均消費:$101-$200🌟推介指數:❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
切角魚生飯

切角魚生飯
漢堡扒全日早餐
黑松露貓耳朵粉
2022-12-25 218 瀏覽
價錢:有點貴裝修環境:良好,係有特色嘅,坐位不是很舒服,有點窄,用餐時間:90分鐘食物:我叫了炸薯仔球,同蟹肉意大利飯,飲品係熱肉桂楓糖咖啡咖啡:味道可口,不會太甜或太苦/酸,咖啡係順口嘅,會再嘗試其他咖啡薯仔球:炸得好脆,加埋木魚絲同紫菜好夾,可惜沙律醬不夠松葉蟹肉甲羅燒意大利飯:太咸,太糊,食不到香味,好似用好杰嘅忌念湯撈飯,198 食個咁嘅飯。。有點不值服務:一入座個a. manager 好唔耐煩,因為係scan code order, 仲有咩服務可言?! 其他侍應都好忙碌,不是時時都留意到顧客,所以服務真係有待改善嘅總評:會再去多次試食其他食品,特別係蛋糕
價錢:有點貴
裝修環境:良好,係有特色嘅,坐位不是很舒服,有點窄,
用餐時間:90分鐘
食物:我叫了炸薯仔球,同蟹肉意大利飯,飲品係熱肉桂楓糖咖啡
薯仔球:炸得好脆,加埋木魚絲同紫菜好夾,可惜沙律醬不夠

總評:會再去多次試食其他食品,特別係蛋糕
當初會留意到這間店絕對是因為這間餐廳有貓!剛好最近會過東涌就去吃了!QUE CAFÉ 是一間西日fusion菜餐廳而且這裡的裝潢別樹一幟,採用天然木材色調和柔和的燈光和放置了一些綠色植物。最特別是掛在餐廳上方的草球,另外在不同的角落會發現有貓咪的蹤影喔!不知是不是因為是訂座的關係,所以我們是坐在卡座。既然是吃西日fusion菜,當然要選些比較特別點?雖然見丼飯都好似幾吸引。北海道帆立貝羽衣甘藍沙律 ($138)帆立貝切了粒吃起來很方便,不過羽衣甘藍有點太大塊 ... 汁很清新,但沒有像醬汁那樣沾在沙律上,所以要差不多吃到底才吃到。黑松露醬芝士炸蠔壽司塔可 ($72)像塔可一樣的墨西哥式壽司,是用香脆的紫菜夾著壽司飯。預先切開兩半的炸廣島蠔加上淡淡的松露蛋黃醬和芝士,惹味十足!松葉蟹肉甲羅燒意大利飯 ($198)將甲羅燒、松葉蟹肉、蟹子和有滿滿奶油香海膽忌廉汁的意大利飯混合一同享用。份量比想像中的多,如果怕會膩就建議和朋友分著吃較好。還附了一小碟像是海蟹的前菜。
QUE CAFÉ 是一間西日fusion菜餐廳
不知是不是因為是訂座的關係,所以我們是坐在卡座。

北海道帆立貝羽衣甘藍沙律 ($138)
帆立貝切了粒吃起來很方便,不過羽衣甘藍有點太大塊 ...
北海道帆立貝羽衣甘藍沙律

黑松露醬芝士炸蠔壽司塔可 ($72)
像塔可一樣的墨西哥式壽司,是用香脆的紫菜夾著壽司飯。
黑松露醬芝士炸蠔壽司塔可

松葉蟹肉甲羅燒意大利飯 ($198)
松葉蟹肉甲羅燒意大利飯
題外話/補充資料: 一系列甜品都很吸引,是由由日籍甜品師主理,聽說水準十分高。 或者下次再過來東涌,可以考慮買這間的甜點。
2022-12-10
$224.5 (晚餐)
黑松露醬芝士炸蠔壽司塔可
松葉蟹肉甲羅燒意大利飯
2022-12-09 508 瀏覽
同fd 打算去貓貓 cafe 玩貓見到que 佢好似有貓玩就黎左點知原來係貓貓主題嘅cafe勁失望不過既然錯有錯着 就試下佢叫左個晚市2人set得6隻單骨雞翼 好食 但份量少芒果汁沙律 勁大份 但咁大份有咩用 其他野咁細份蟹肉飯 勁咸同埋我唔覺得2個人會夠飽同甜品加杯野飲甜品就甜筒黎 極普通老實講 份量都幾細份食完仲要581埋單味道仲要麻麻地不過環境就幾好坐 見好多人都係食完就坐到佢last order總體黎講 性價比係0 唔建議
同fd 打算去貓貓 cafe 玩貓

味道仲要麻麻地

不過環境就幾好坐
見好多人都係食完就坐到佢last order

總體黎講 性價比係0 唔建議

『每道菜都係用心出品,Cube Cake好睇又好味!』⁡幾年都唔入一次東涌,行開先留意到開左唔少新餐廳🐈門口嘅一隻貓貓擺設已經吸引左目光,木系風格顯得特別舒適寫意☕行街行到攰左坐低食少少嘢叉足電又可以再行過😹呢度嘅嘢食選擇都幾多,輕食到主食一應俱全,而甜品更係打卡必備,臨走見到counter有外賣限定蘋果批忍唔住又帶左嗰返屋企添🤣⁡推介 🥢香煎比目魚伴法包多士 🥢日本蟹肉甲羅燒飯配蟹籽 🥢京都宇治抹茶蛋糕 🥢加賀焙茶蛋糕 🥢蘋果批————————————————————■日式咖哩味炸魷魚(HKD78)| 3.5/5咖喱味唔算太重入面係粒粒魷魚肉好彈牙⁡■ 軟殼蟹壽司塔可(HKD72)| 3.5/5爆多蔥,好香口不過有dd油⁡■ 香煎比目魚伴法包多士(HKD218)| 4/5比目魚煎得香脆🐟紫蘇番茄做底入面仲有大 蝦同青口,多士牛油味幾重幾好味(˵¯͒〰¯͒˵)⁡■ 三色魚生丼(HKD178)| 3.8/5■ 日本蟹肉甲羅燒飯配蟹籽(HKD198)| 3.8/5兩款飯表現都唔錯,魚生超厚切鋪得滿滿的🍚而甲羅燒蟹飯好有咬口粒粒分明,仲有淡淡海膽忌廉汁香味⁡■ Desserts►► 京都宇治抹

『每道菜都係用心出品,Cube Cake好睇又好味!』

————————————————————
■日式咖哩味炸魷魚(HKD78)| 3.5/5
咖喱味唔算太重入面係粒粒魷魚肉好彈牙

■ 軟殼蟹壽司塔可(HKD72)| 3.5/5
爆多蔥,好香口不過有dd油

■ 香煎比目魚伴法包多士(HKD218)| 4/5

■ 三色魚生丼(HKD178)| 3.8/5
■ 日本蟹肉甲羅燒飯配蟹籽(HKD198)| 3.8/5

■ Desserts
►► 京都宇治抹茶蛋糕(HKD68)| 3.8/5
►► 加賀焙茶蛋糕(HKD68)| 3.8/5
►► 靜岡縣紅茶芭菲(HKD98)| 3.5/5

招牌Q-ube Cake有個好靚嘅名叫做旅者蛋糕,專門俾旅行嘅人帶手信返屋企🎁抹茶入面係紅豆蓉同柚子果凍麻糬餡,口感煙煙韌韌好清爽🌿焙茶茶味就好濃郁,入面竟然係梨子果凍,有種食緊法式甜品嘅錯覺🍐而紅茶芭菲同樣茶味香濃,入面有番薯粒同紅茶醬,不過紅茶醬熱辣辣倒落去雪糕好快融要快d食呢

■ Drinks
►► 凍抹茶鮮奶(HKD62)| 3/5
►► 熱粟國鹽焦糖鮮奶咖啡(HKD62)| 3.5/5
►► 富士蘋果茉莉花茶 (HKD52)| 4/5

咖啡拉花好得意,仲可以自己加鹽同焦糖醬🍵去到最尾飲返杯蘋果茶配甜品,解膩一流
————————————————————
♣️ QUE
☌ 東涌東薈城2樓284-285號舖
◔12nm-9:30pm

回頭率:🌕🌕🌕🌗🌑
環境:🌕🌕🌕🌗🌑
份量: 🌕🌕🌕🌗🌑
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
價錢:HKD634.6p.p(incl. 10% service charge)

2022-12-06 504 瀏覽
“京都宇治抹茶蛋糕”($68)“三色魚生丼”($178)“軟殼蟹壽司塔可”($72)“脆炸單骨雞翼”($72)“香桃富士梳打”($58)因為有嘢做入咗東涌見到呢間新開嘅QUE所以去咗食晚餐☺️餐廳走日本庭院風,仲有唔少貓貓做擺設🐱嚟呢道最想食嘅就係方形嘅抹茶蛋糕🥰因為怕賣哂所以一早叫定😆食落抹茶味香濃,入面仲有紅豆同麻糬😍晚市其實有提供dinner set但唔太岩所以我地都係選擇單點🤣三色魚生丼有三文魚,油甘魚,赤蝦🦐味道同份量都ok但定價稍為進取較特別嘅有壽司塔可點咗軟殼蟹口味,口感香脆🦀脆炸單骨雞翼配上明太子醬好惹味🐔😋飲品點咗香桃富士梳打🍑🍎入口清甜☺️感覺呢道甜品比正餐吸引😆下次會想再嚟試其他口味嘅蛋糕同芭菲😛QUE東涌達東路20號東薈城2樓284-285號舖
“京都宇治抹茶蛋糕”($68)
“三色魚生丼”($178)
“軟殼蟹壽司塔可”($72)
“脆炸單骨雞翼”($72)
“香桃富士梳打”($58)

因為有嘢做入咗東涌
見到呢間新開嘅QUE所以去咗食晚餐☺️
餐廳走日本庭院風,仲有唔少貓貓做擺設🐱
嚟呢道最想食嘅就係方形嘅抹茶蛋糕🥰
因為怕賣哂所以一早叫定😆
食落抹茶味香濃,入面仲有紅豆同麻糬😍
晚市其實有提供dinner set
但唔太岩所以我地都係選擇單點🤣
三色魚生丼有三文魚,油甘魚,赤蝦🦐
味道同份量都ok但定價稍為進取
較特別嘅有壽司塔可
點咗軟殼蟹口味,口感香脆🦀
脆炸單骨雞翼配上明太子醬好惹味🐔😋
飲品點咗香桃富士梳打🍑🍎入口清甜☺️
感覺呢道甜品比正餐吸引😆
下次會想再嚟試其他口味嘅蛋糕同芭菲😛

QUE
東涌達東路20號東薈城2樓284-285號舖
2022-12-03 421 瀏覽
結婚紀念日,慶祝一番,聽聞東涌東薈城二期,開了一間日式西餐廳,儘管試下。 週末的晚上到處等位食飯,QUE是用撳票攞籌形式等位或預先訂位;我選擇了前者。唔知係咪日本人的管理及訓練,餐廳接待員和侍應生都友善有禮,感覺如同置身京都一樣。今次唔單只食品質素高👍服務態度都畀🫶。
今次唔單只食品質素高👍
服務態度都畀🫶。

2022-12-03
8 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日
Shopping 出血後,到了這間日式Fusion Cafe吃晚飯。點了兩客signature菜式及一款sushi taco :松葉蟹肉🦀甲羅燒意大利飯配蟹子及海膽忌廉汁賣相很吸引,蟹蓋上盛滿蟹肉,味道不錯,但整體味道沒有想像中那麼美味😝海膽忌廉汁略嫌海膽未夠濃味及太creamy ! 或許因為是signature菜式,所以倒有點失望!但勝在有心思,所以值得一試。至於軟殼蟹意粉配上蟹肉蕃茄忌廉醬,軟殼蟹卜卜脆,意粉中規中矩。最有驚喜是它的牛油果醬拖羅蓉壽司taco🥰 賣相有創意,味道ichiban👍🏻👍🏻紫菜是超級脆,配上鲜味十足的拖羅蓉及我至愛的牛油果醬,很喜歡那外脆內軟的口感🤤是必食之選!即使signature dish 沒有預期那麼好味,獨特的taco 已令CP值回升😉值回🎫票價!

松葉蟹肉🦀甲羅燒意大利飯配蟹子及海膽忌廉汁

最有驚喜是它的牛油果醬拖羅蓉壽司taco🥰

• 牛油果醬拖羅蓉壽司taco
2022-11-27 300 瀏覽
放假起身已經接近一點,但起身之後又唔太肚餓,去到商場見到呢間新開既日本餐廳,見到係輕食就入左去試三式刺身魚生飯餐廳既招牌菜 不過有啲失望 刺身唔算太新鮮 有小小腥 希望可以改善下啦

三式刺身魚生飯
2022-11-26
下午茶
2022-11-27 298 瀏覽
昨晚瞓唔著,諗吓明午食乜嘢,於是即刻透過 Openrice booking,Que竟然有位,平時成日 full booking,終於可以試吓新嘢嘞!等候0分鐘入座,服務員很親切和有禮,日式設計裝修,不停播放日本歌,雖然唔知唱緊乜,但感覺舒服和令人放鬆。這裡是用QR code 自助 order 食物,唔識用也可以叫服務員 order. 我 order 咗軟殼蟹意粉,有蟹肉碎加茄汁醬煮意粉,意粉面放上炸好嘅軟殼蟹,加上少許芝士碎、紫菜絲和沙律菜做伴碟,味道唔錯,但茄醬蓋過蟹肉碎嘅味道,但軟殻蟹好新鮮。另外叫了一件加賀焙茶蛋糕,中間有梨做餡,個人覺得太多 mouse, 食落好漏!又越食越覺得甜,所以食剩咗一半。最驚喜係杯 Que絲滑黑咖啡,又香又滑,啱晒我這個咖啡迷。去鬆一鬆,也是不錯的選擇。

。另外叫了一件加賀焙茶蛋糕
,又香又滑,啱晒我這個咖啡迷
。去鬆一鬆,也是不錯的選擇。
2022-11-26
午餐
  • Que  絲滑黑咖啡
2022-11-22 404 瀏覽
呢間日式餐廳好有誠意,唔知係咪因為有日本🇯🇵職員坐陣,職員特別有朝氣,食物又講究✨,雖然少貴🤏🏻,但用膳感覺非常良好🥰。🥢壽司taco:呢個組合好出色,係我食過既西日fusion 中最好食👍🏻。香脆紫菜天婦羅夾着各種刺身,而刺身🍣同飯都有調味過,所以味道好豐富,唔係普通壽司/丼飯。今日揀左3款。1️⃣黑松露芝士炸蠔2️⃣海膽汁蟹肉蟹籽3️⃣辣味三文魚🥢北海道帆立貝羽衣甘藍沙律:有牛油果🥑、嫩滑帆立貝、合桃等,味道fresh!🥢日式炸魷魚: 一粒粒既炸魷魚食用方便,味道似章魚燒🐙,乎合了日式的期望😆🍵抹茶豆腐紅豆沙冰:用豆腐取代牛奶,同靜崗抹來好夾,味道好温和,雖然$62,但一試難忘👍🏻🧁濃郁朱古力榛子蛋糕:朱古力🍫濃郁,加埋榛子碎,味道似金莎。蛋糕好大件,3人share有餘。味道:🔅🔅🔅🔅🔅新鮮:🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅衛生:🔅🔅🔅🔅速度:🔅🔅🔅(5🔅為滿分)

1️⃣黑松露芝士炸蠔

衛生:🔅🔅🔅🔅
速度:🔅🔅🔅
(5🔅為滿分)
2022-11-20 339 瀏覽
星期日2點幾2位好快有位唔使等太耐,地方新淨唔算太過迫感覺舒服。QR code 落單但我同朋友都收得好差,落唔到order,問個waitress 有無WiFi 佢就話幫我落,咁assume 無啦。點之之後加單嗌另一個男仔,佢話有WiFi,指一指枱面個牌仔….我見我個fd喺度搞左好耐,我問佢先知佢嘗試掃個QR code 仲問點解WiFi 要掃code,我睇一睇張牌仔只得FB & IG QR code 同埋最下面有個電話,我就估呀哥哥仔意思係咪電話number 係PW呀?最後試左係😂我fd 可能無為意最下面個電話,但哥哥仔講清楚d會好d 囉😅個黑松露炸蠔塔可幾好味,但$7x 個好細個,原本諗住樣樣叫d share 但真係太細又散難分/ share 唔到,仲唔方便食,食食下d餡跌晒出黎嘥晒…..🙁軟殼蟹意粉味都唔錯夠多汁,但意粉硬左d….明太子單骨雞翼唔太好味,唔知係陣雪藏味定咩…..壺裝個蘋果茶唔係甜嗰隻真係茶,第一杯仲有一下蘋果香氣回甘,但第二杯只得個澀字…原本想食甜品,但個焙茶cake 無晒,其他味無咁大興趣,$72件cake 仔又唔算平所以無叫….最搞笑張單寫憑單下次幫襯有9折,但至

軟殼蟹意粉味都唔錯夠多汁,但意粉硬左d….

明太子單骨雞翼唔太好味,唔知係陣雪藏味定咩…..

最搞笑張單寫憑單下次幫襯有9折,但至10/31日…..今日己11月中…….😅
  • 黑松露炸蠔㙮可