2012-01-10
上次同男朋友食飽LUNCH就周圍行下,行過呢間POP PAN個陣好似幾得,決定下次試試。今日又搵男朋友去食LUNCH山長水遠特登搭到黎街市落車(係聖匠中學對面),行過門口已經有人開定門問我地幾位。起初服務態度好好,但係我一入到去諗住搵個靜靜地既位坐低啦,點知佢地話:呢度4人位黎架,不如同人坐啦!一定要搭枱架,無謂唒左張4人枱啦!心諗:中伏!如果唔係男朋友話好想試,我諗我真係走左十世!邊有理由咁樣同D客講野先得架?其後我坐左係近門口個邊,個度有424擺法既餐枱,咁我咪坐張2人枱。其中1個女侍應之後同我講:呢度唔得架!1陣D人要入去架!我個刻真係好想講:咁你不如閂左個門口佢唔好比人入牙笨?!最後我坐左最門口個邊既風口位,吹到正1正。係呢刻我已經好想比劣評佢,我去咁多間PIZZA最差都係呢間!講番食物方面,男朋友黎左之後同我1齊諗叫咩食啦~咁我地就嗌左1個芝士長通粉同埋海鮮千島汁PIZZA配2杯凍檸茶。黎左2杯凍檸茶先,佢地既糖水係分開上,落唒成杯糖水+篤爆個檸檬都無味,淨係飲緊1杯紅茶咁!差芝士長通粉1黎到就嘩一聲,因為個賣相好得!但點知原來係雷聲大.雨點小,得個樣,芝士好似好多,但原來都
起初服務態度好好,但係我一入到去諗住搵個靜靜地既位坐低啦,
心諗:中伏!
如果唔係男朋友話好想試,我諗我真係走左十世!
邊有理由咁樣同D客講野先得架?
其中1個女侍應之後同我講:呢度唔得架!1陣D人要入去架!
我個刻真係好想講:咁你不如閂左個門口佢唔好比人入牙笨?!
最後我坐左最門口個邊既風口位,吹到正1正。
講番食物方面,男朋友黎左之後同我1齊諗叫咩食啦~
淨係飲緊1杯紅茶咁!差
芝士長通粉1黎到就嘩一聲,因為個賣相好得!
但點知原來係雷聲大.雨點小,得個樣,芝士好似好多,但原來都係淡而無味!
原因?咪樓下張個2張圖囉!!應該係6”PIZZA黎,成個面都係芝士而且D芝士可以拉到好長,正呢?
但SORRY,D芝士一樣都係無味!
但係點解可以落落下單走左去呢?間店又唔係無人招呼佢架WO!
最好笑既係,叫人隨便坐,但又限住唒人地坐邊,咁做乜叫人隨便坐呢??
係佢另轉面招呼第2位客人個刻,我真係想啪枱走人,今時今日咁既服務態度有冇搞錯啊!!!
同埋環境方面真係迫到無野好講,你要擺多d枱做多d生意我明,
但唔係多枱就有用,咁迫食都食得唔舒服,重點會有人幫襯?
價錢方面算係咁,2個人加埋食左$88
芝士長通粉($3x)
海鮮千島汁PIZZA($4x)
2杯凍檸(每杯加$5)