2025-03-27
呢間已經第二次嚟食,之前係帶埋阿女食今次帶朋友嚟食,地理位置都好方便雖然入面嘅座位唔算多,但係都幾有格調同朋友係到一路傾計一路食dinner好正🙌🏻二人餐有前菜、飯/意粉、主菜,仲有甜品🍰飲品🍹不過我地兩個散嗌😂😂都嗌左三個餐加兩個甜品🤣西班牙海鮮飯評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻新鮮的蝦、貝類和魷魚增添了海洋的鮮味,海鮮的鮮嫩與米飯的口感層次豐富色彩。火龍果大蝦沙律🥗評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻大蝦肉質鮮嫩,沙律色彩繽紛、好fresh,火龍果清甜脆口嘅口感為沙律增添了新鮮感,與蝦肉形成對比,清爽的感受,好適合鍾意海鮮和水果嘅人卡邦尼煙肉意粉評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻意粉煮得啱啱好,吸收醬汁嘅味道,口感滑順,食材雖然簡單,但可以整得咁creamy好味,每人回味無窮,濃郁的醬汁和煙肉嘅香氣,每啖都充滿享受。開心果白朱古力心太軟評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻外層烘焙金黃酥脆,白朱古力心餡質地柔滑,帶來濃郁的甜味,開心果嘅獨特風味口感,為甜品增添層次感,但呢個甜品比較甜。
今次帶朋友嚟食,地理位置都好方便
雖然入面嘅座位唔算多,但係都幾有格調
同朋友係到一路傾計一路食dinner好正🙌🏻
二人餐有前菜、飯/意粉、主菜,仲有甜品🍰飲品🍹
不過我地兩個散嗌😂😂都嗌左三個餐加兩個甜品🤣
西班牙海鮮飯