2022-09-07
呢間餐廳好高質😳😳😍😍!首先係環境😳😳,一來舒服,二來唔會好嘈,位與位之間都有足夠位置😀😀,好適合朋友之間傾偈。點左一個二人餐($498),每人有一份餐湯、餐包(係芝麻味㗎!好特別😍!)有一份小食,揀咗炸墨魚圈🦑,酥脆得嚟,唔會好韌,配埋Sour Cream咁食,超級正😍😋!主食就二選一意粉🍝/意大利飯,我哋就揀左龍蝦汁🦞大蝦🍤意大香飯😋,勁香濃嘅龍蝦汁,一啲都唔慳,配兩隻恰度好處嘅大蝦😋,食到無得淨!之後就係一份肉食,有羊、豬或者牛揀,我哋就揀咗羊架!佢嘅擺盆勁有誠意,有好足嘅薯菜,而且薯仔係細薯仔🥔,勁惹味。羊架都好香、Juicy,但唔會羶😍!正啊!每人仲有一杯$34內嘅飲品,多咗另付。凍檸茶就加$4/杯。最後仲有甜品,揀咗雪糕🍦。有其他人點左朱古力心太軟 (+$28),勁香,下次要試!整體嚟講,非常有誠意的二人餐,大推😍😍!
每人仲有一杯$34內嘅飲品,多咗另付。凍檸茶就加$4/杯。
整體嚟講,非常有誠意的二人餐,大推😍😍!