2025-07-19
🐣🥗【 Oliver's Super Sandwiches 】🥑🍅⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄早前參加「U Food X Oliver's Super Sandwiches 送全新Eat to Fit 套餐」活動,真係比我中咗獎😳🎁超開心🎉 獎品係Hilda 設計嘅菜式,質素保證👑 (其實就算唔中獎,本身都會自費食😁)特別鍾意個薑黃炒飯,好惹味😋 如果唔話比你聽,你甚至未必估到佢採用低碳蒟蒻米,口感好似普通米飯,粒粒分明👍🏻 燒雞扒係乾身嗰種,但烤得恰到好處,口感唔柴,仍然嫩滑🍗 細節位係加入堅果、青瓜🥒 足見Hilda 慎密之巧思🧡另一大亮點係牛骨蘑菇濃湯🥄 飲第一啖已經心心眼,非常香濃🍄🟫 我影咗一陣相,飲嘅時候仍然溫熱♨️非常好😊靚油脂沙律就唔使講啦,係「老朋友」🥗 另加入新元素:葡萄牙沙甸魚、海藻,同時兼顧美味及健康💚已經在期待Eat to Fit 4.0餐牌🤣⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🥗靚油脂牛油果 • 溏心蛋 • 日本海藻水耕菜沙律 配葡萄牙沙甸魚($86)🐓希臘式檸檬薑黃燒雞低碳水米炒飯($66)🍄🟫草飼牛骨 • 四重蘑菇濃湯 (+$34)☕️ 熱黑
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
特別鍾意個薑黃炒飯,好惹味😋
靚油脂沙律就唔使講啦,係「老朋友」🥗
已經在期待Eat to Fit 4.0餐牌🤣
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
🐓希臘式檸檬薑黃燒雞低碳水米炒飯($66)
🍄🟫草飼牛骨 • 四重蘑菇濃湯 (+$34)
☕️ 熱黑咖啡(+$0)
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
⋄
📍地址:Oliver's Super Sandwiches (沙田)
沙田沙田正街2-8號新城市廣場三期3樓A334&A364號舖