2023-08-28 90 瀏覽
Early dinner with my buddy 💕揀咗尖沙咀海運大廈呢間日系Cafe 位置就喺海運大廈玩具反斗城隔離真係早食早享受,望住外面靚景由日變夜🥰呢度望出去見到對面西九一帶嘅景色我哋叫咗個Dinner set 意粉同甜品Share,💛蒜香欖油乾蕃茄蘆筍鮮蝦炒意粉🍝💛💛朱古力布朗尼窩夫💛意粉炒得好香,蒜味濃郁仲有好多隻大蝦🦐,啲蝦食落肉質爽彈。呢度啲甜品Menu樣樣都好吸引,今次試咗呢款朱古力窩夫好好食,窩夫質地做到外脆內軟,布朗尼都好味。
Early dinner with my buddy 💕
揀咗尖沙咀海運大廈呢間日系Cafe
位置就喺海運大廈玩具反斗城隔離

真係早食早享受,望住外面靚景由日變夜🥰
呢度望出去見到對面西九一帶嘅景色

我哋叫咗個Dinner set 意粉同甜品Share,
💛蒜香欖油乾蕃茄蘆筍鮮蝦炒意粉🍝💛
💛朱古力布朗尼窩夫💛

意粉炒得好香,蒜味濃郁仲有好多隻大蝦🦐,啲蝦食落肉質爽彈。

朱古力布朗尼窩夫

2023-08-28
朱古力布朗尼窩夫
☕️️ Cafe for chilling — Ohayo✨ Ocio 海港城新開姊妹店😱👍🏻#90cp尖沙咀篇 #90cpCafe篇➖➖➖➖➖利申左先,入咗之前老老實實真係唔知係OCIO 嘅姊妹店🤣 因為見到佢嘅風格都幾清新,而且可以喺海港城入邊個價錢都尚算OK,靚靚囝囝咁梗係試吓啦🙈 一見到份餐牌就知原來又係你陳生🤣 但餐牌好似都有少少唔同嘅,所以都冇叫到重複嘅食物再試一試,當試吓佢尖沙咀嘅質素會唔會好啲😤美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)🦐 蒜香大蝦蜆肉炒意粉 $145🎃 意大利風乾豬面頰南瓜燴飯 $168老實講先講價錢啦$200唔使有餐湯有嘢飲仲有主菜,講緊位置係海港城,其實算係唔錯性價比都OK🤑🤔 不過可惜嘅係一上個湯就已經唔算太熱,感覺普通,中規中矩嘅忌廉湯🙈 反而想主菜就好啲,佢嘅大蝦軒蜆肉意粉配料都唔少,講緊大蝦都有五六隻,蜆肉都差唔多數量,其實海鮮份量都接近一比一架啦同個意粉👍🏻 不過未到隻咪算太搶眼,反而嗰個南瓜燴飯熱辣辣就有d驚喜,食落都唔會太漏,雖然配料唔多,但係味道搭
#90cp尖沙咀篇 #90cpCafe篇
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

🦐 蒜香大蝦蜆肉炒意粉 $145
🎃 意大利風乾豬面頰南瓜燴飯 $168

反而想主菜就好啲,佢嘅大蝦軒蜆肉意粉配料都唔少,講緊大蝦都有五六隻,蜆肉都差唔多數量,其實海鮮份量都接近一比一架啦同個意粉👍🏻 不過未到隻咪算太搶眼,反而嗰個南瓜燴飯熱辣辣就有d驚喜,食落都唔會太漏,雖然配料唔多,但係味道搭救都覺得唔錯🥳

💰Total: ard 150-180 per person

✅ 要盛讚嘅係佢嘅環境唔錯,成間舖頭白雪雪好光猛真係非常日系,而且又唔小可愛公仔做打卡位🥰 已經加晒分!性價比一如既往都唔錯,係食物質素都係爭少少,絕對有進步空間🙈

➖➖➖➖➖
📍 Ohayo by Ocio (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG19號舖
2023-08-28 41 瀏覽
🔷🍵🥪🍝🎶 𝕆𝕙𝕒𝕪𝕠 𝕓𝕪 𝕆𝕔𝕚𝕠 - 𝕋𝕤𝕚𝕞 𝕊𝕙𝕒 𝕋𝕤𝕦𝕚〰️令人感覺到放鬆的景色第一時間你會想到什麼?🤔️我就會覺得係海邊🌊 最近嘅工作壓力大到爆炸💥一到放假就衝出海港城行街🛍️再順便打卡呢間可以望到海景的Cafe 店〰️Ohayo by Ocio位於海港城,店內有大大的落地玻璃窗,可以完美的望到維港海景,傍晚的時候還可以望到日落🌅店鋪裝修以木系、清新為主,當陽光照入,彷彿置身於大自然🌳🍽 🔹香煎比目魚扒·香草🌿忌廉汁拌炒雜菜及香草薯蓉比目魚的肉質較嫩滑,而且香煎的烹飪手法可以緊緊鎖住魚油🐟更加可以保持原本的鮮味,外加酥脆的外皮,口感更加豐富😋配菜都係新鮮健康的西蘭花和蘿蔔,薯蓉球口感好綿而且不膩,值得一試👍➰🔹朱古力布朗尼窩夫 🧇 ($15+雲呢拿雪糕)必推👍👍朱古力盛宴🍫,布朗尼和窩夫都係外皮脆脆,內心軟軟的❤️重點係每一啖都充滿住濃厚的朱古力味。再加上朱古力和雲呢拿雪糕,呢個傳統又永遠不會厭倦的組合,完美😍🔹熱焦糖朱古力甜甜的焦糖朱古力徹底的舒緩了我的壓力😌而且還有好睇的拉花🌾焦糖的味道非常香,但係整體的甜度不算好甜,應該係7分甜左右,是一杯可以令人心情變好的飲品😘🔹凍美式咖
🔷🍵🥪🍝

🍽

🔹香煎比目魚扒·香草🌿
忌廉汁拌炒雜菜及香草薯蓉

🔹朱古力布朗尼窩夫 🧇 ($15+雲呢拿雪糕)

🔹熱焦糖朱古力
🔹凍美式咖啡
這是一杯令人清醒的飲品🧊同時還是消腫好物👌雖然有苦和酸,但仔細品嚐又會覺得有一點點煙燻味。當飲咖啡唔係為了工作的時候,慢慢品嚐都係別有風味的……

🔍 題外話
不停播放著流行音樂,好興奮🥰🥰
5 分鐘 (堂食)
2023-08-27 17 瀏覽
這家木系日本風餐廳看起來提供了一個極佳的用餐環境,兼具舒適和美景。除了觀景外,他們的菜單主要以輕食、甜品和咖啡、茶飲為主。其中,他們的招牌甜品包括窩夫、雪山熱香餅、心太軟和Tiramisu,每天限量供應。蒜香大蝦蜆肉意粉推薦的菜式!蝦肉彈牙且味道鮮美,整道菜式充滿了蒜香的香氣,而蜆肉則保持著優質的口感,沒有砂石。意粉本身口感香口且不油膩,這道菜給人留下了深刻的印象。佢抹茶大福雪山熱香餅是一道每日限量供應的甜品,每天只有12件。這道甜品由面層鋪上滿佈抹茶粉的大福和下層的熱香餅組成。熱香餅質地超級鬆軟,蛋味香濃,再搭配呍喱嗱雪糕,口感層次豐富,甜度剛好,非常受歡迎。總體而言,這家餐廳擁有舒適的用餐環境,寬敞的座位,並且提供無敵的海景。上菜速度快,效率高,讓客人感到非常滿意。

蒜香大蝦蜆肉意粉

抹茶大福雪山熱香餅

2023-08-27 25 瀏覽
呢日同男友中午去咗尖沙咀海港城工作,做完野未食Lunch都已經兩點幾三點喇。肚仔見有啲餓就唔想走太遠,喺商場走走見到呢間未食過嘅新開Cafe裝修都幾靚又有海景,就決定坐低食個遲來的午餐休息下!🧡鮮茄帆立貝雜錦海鮮意粉($128)鮮茄醬汁味道清新夠開胃,帆立貝亦鮮味足夠大隻!意粉彈牙有咬口,唔錯!🧡雜果乳酪沙律($92)一半水果一半沙律夠哂健康!水果清甜新鮮,面頭有啲栗米片脆脆,感覺好早餐feel!沙律菜方面都有多款配搭,口感唔錯,輕食啱哂!

🧡鮮茄帆立貝雜錦海鮮意粉($128)

🧡雜果乳酪沙律($92)
2023-08-26 26 瀏覽
可以在海港城裏看到海景💙🌊的餐廳不多看海景的 通常都是食高級牛扒🐮西餐廳偏偏這裏有一間日式和風的餐廳🍴可以簡約自在的吃頓飯 又看一看海景走進這間餐廳第一時間是感覺那種木系的和諧感🪵打開餐牌 食物是精緻的🥰馬上被甜品 蜜瓜🍈雪糕熱香餅吸引每日限量12份 我晚上八點叫的還有貨這個甜品有種冷熱交融的好味哈密瓜🍈的部份 可以慢慢刮來吃另外還有精緻的 芝士流心蛋燒南瓜🎃蒜香大蝦蜆肉炒意粉簡簡單單的吃飽了兩個人
可以在海港城裏看到海景💙🌊的餐廳不多

另外還有精緻的 芝士流心蛋燒南瓜🎃
蒜香大蝦蜆肉炒意粉

簡簡單單的吃飽了兩個人
2023-08-24 40 瀏覽
同個friend喺harbour city玩完disney嘅活動之後就去試呢間新嘅cafeLunch set:包沙律同飲品,沙律嘅材料都幾豐富,甚至有青瓜同埋車厘茄,主食叫左茄汁雜錦海鮮意粉,茄汁味濃,海鮮份量充足,包括魷魚,蜆肉同帶子Rose latte(補差價):玫瑰糖漿嘅份量啱啱好,所以唔會太甜,咖啡本身嘅質素亦都唔錯蜜瓜雪山熱香餅:雲呢拿雪糕同蜜瓜好夾,原來入面仲有蜜瓜啫喱,抵讚嘅就係本身個蜜瓜都已經好甜

2023-08-23 31 瀏覽
👧🏻Wodafoodie in Tsim Sha Tsui今晚去咗海港城新開嘅 Ohayo by Ocio,係間幾靚嘅木系日式 Cafe,仲睇到海景。✨🍝蒜香大蝦蜆肉炒意粉🦐 $145香蒜、大蝦和蜆肉一向好夾和香口🤣,跟餐仲有餐湯和飲品(揀咗熱蜜桃紅茶)。✨🍗水牛城雞搥🐥 (跟餐+$68)雞搥外脆內嫩,辣醬汁好惹味,仲有一大堆薯條。✨🍳鑊仔焦糖金寶雪山熱香餅 $98呢度嘅甜品係推介呀😍,熱香餅好鬆軟,放係熱辣辣嘅鑊仔度超保溫,配埋焦糖、金寶脆脆和雪糕好好食。本身有一球雪糕,加咗$15可以要多球呀。📍Ohayo by Ocio尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG19號舖
👧🏻Wodafoodie in Tsim Sha Tsui

✨🍝蒜香大蝦蜆肉炒意粉🦐 $145

✨🍗水牛城雞搥🐥 (跟餐+$68)
雞搥外脆內嫩,辣醬汁好惹味,仲有一大堆薯條。

✨🍳鑊仔焦糖金寶雪山熱香餅 $98

📍Ohayo by Ocio
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG19號舖
2023-08-23 26 瀏覽
玻璃窗邊座位仲係對住個海🌊☺️好舒服▫️珍寶吉列魚柳漢堡🍔$148麵包鬆軟唔硬👍🏻,即炸既魚柳🐟香脆內嫩,勁大塊,配埋大大塊既酸瓜+蕃茄+生菜,一啖咬落去勁滿足😋伴碟仲有沙律菜+薯條🍟◾️朱古力布朗尼窩夫🧇$98成個甜品為朱古力愛好者而設🍫,窩夫加雪糕一齊食,濃濃朱古力味,最佳配搭👍🏻布朗尼口感軟身黏口,介乎蛋糕與朱古力既感覺,裡面仲有nuts🥜,正宗布朗尼蛋糕🧁▫️加勒比海/菠蘿藍柑橘梳打🍹見到海藍色既野飲,心情都好舒暢☺️菠蘿既甜+柑橘既香,清爽既夏日飲品入面仲有粒粒果肉。
玻璃窗邊座位仲係對住個海🌊☺️好舒服

▫️珍寶吉列魚柳漢堡🍔$148
伴碟仲有沙律菜+薯條🍟
◾️朱古力布朗尼窩夫🧇$98
▫️加勒比海/菠蘿藍柑橘梳打🍹
見到海藍色既野飲,心情都好舒暢☺️
菠蘿既甜+柑橘既香,清爽既夏日飲品
入面仲有粒粒果肉。
2023-08-23
  • 朱古力布朗尼窩夫
  • 珍寶吉列魚柳漢堡
2023-08-23 33 瀏覽
最近造訪了尖沙咀的Ohayo by Ocio 餐廳,這是一家以日式風格為主題的Cafe餐廳,木色系的裝修充滿文青的氛圍,感覺悠閒舒適。🥰當進入餐廳的時候,我立刻被那種簡潔而優雅的風格所吸引,特別是坐在靠近落底的大玻璃窗旁,讓我們可以一邊享受美食,一邊欣賞著美麗海景,這實在令我們非常享受。🥰我點了一份蒜香大蝦蜆肉炒意粉作為主菜,配上一濃郁的餐湯和一杯清新的蘋果汁。意粉炒得剛剛好,每一根都充滿了蒜香的味道,而且蝦和蜆肉的鮮美口感更是令人垂涎欲滴。😋餐湯是南瓜忌廉湯,味道濃郁而不膩,最喜愛他加入杏仁片,感覺更有口感。😋作為一個甜點愛好者,我當然不能錯過他們的招牌甜點——OHAYO蜜瓜雪山熱香餅。這個甜點真的是太美麗太美味了!半個蜜瓜雪山盛着熱香餅及雲呢拿雪糕,每一口軟綿綿的熱香餅都散發著香甜的味道,而且配上雲呢拿雪糕的香甜和蜜瓜的清爽口感,簡直是絕配!😋雪山波子汽水,藍色的波子汽水搭配雪山忌廉,令人感覺驚艷,是視覺的享受。😋

😋

2023-08-19 55 瀏覽
我終於來到 ᴏʜᴀʏᴏ 了 又是 ʙᴏᴏᴋᴍᴀʀᴋ 很久的一間餐廳上次訂座了但颱風天結果沒去成 ᴏʜᴀʏᴏ 是 ᴏᴄɪᴏ 系列的新餐廳位於海港城的分店坐擁碼頭海景這次特意再次到訪 幸運坐到海景王位正值黃昏時段 天氣好的話還能欣賞到黃昏美景內裡空間感非常大 除了有五個正面海景高桌也有沙發卡座 中間還有不少文青風的用餐座位晚市時段會提供十數款晚市套餐以符合香港人口味的西日餐點為主也少不免一定要點他們招牌的甜品𓋪 蒜香大蝦蜆肉炒意粉一上桌香香的超惹味質感屬於較硬的意粉 充滿嚼勁 還有不少大蝦跟蜆 份量合理晚餐會附餐湯 當天的南瓜湯也不錯喝𓋪 鑊仔麻糬雪山熱香餅甜點即點即製 記得準備時間下單喔一碟兩層的熱香餅 質感比梳乎厘更結實藏在中間的麻糬也相當黏糯 好滿足啊 ~ 熱哄哄的配上冰淇淋口感豐富在 ᴀᴘᴘ 下單時也可以備註慶生 好貼心𓎺 美式咖啡𓎺 鮮奶咖啡晚市套餐能以優惠價加配咖啡拿鐵意想不到的高質耶 拉花堅持到最後一口 :整頓晚餐下來好像是三百多以有海景景觀的餐廳來說性價比算是蠻高的很多客人都是衝著他們最有名的哈密瓜甜品到訪這次太飽就嚐不到了 下次一定要嚐
我終於來到 ᴏʜᴀʏᴏ 了

晚餐會附餐湯 當天的南瓜湯也不錯喝
𓋪 鑊仔麻糬雪山熱香餅
甜點即點即製 記得準備時間下單喔
一碟兩層的熱香餅 質感比梳乎厘更結實

藏在中間的麻糬也相當黏糯 好滿足啊 ~
熱哄哄的配上冰淇淋口感豐富

很多客人都是衝著他們最有名的哈密瓜甜品到訪
這次太飽就嚐不到了 下次一定要嚐
2023-08-14
2023-08-16 62 瀏覽
🇯🇵全木系裝修嘅日式洋食餐廳, 餐牌菜式精美選擇多, 價錢合理, 仲可以欣賞住海景用餐, 超有治愈感😍🍽️Dinner Menu🍽️各式晚餐選擇, 均配有是日餐湯、 餐飲及可加配小食📝主餐牌內還有多款甜品款式選擇, 真係睇到心花怒放, 選擇障礙症状即時湧現🥰😆🥣忌廉蘑菇湯🍄菇味香濃, 口感綿滑😋🎃意大利風乾豬面頰肉南瓜燴飯 $168香甜嘅南瓜汁掛滿飯粒, 切成粒狀嘅豬面頰肉有啲似咸火腿嘅味道, 配以小車厘茄, 薄切細片青瓜及黃瓜, 口感豐富😋🧄蒜香大蝦蜆肉炒意粉 $145熱騰騰上枱充滿蒜香味, 大蝦及蜆肉配料豐富, 意粉口感煙韌彈牙, 有咬口感 🥰💥加配小食:德國腸拼盤 $78黑椒及原肉味, 2款唔同口味嘅肉腸, 外皮脆口, 肉質勁有嚼口感😋☕跟餐飲品熱奶茶茉莉綠茶🍹亦可以補差價選擇其他特飲類別

🍽️Dinner Menu🍽️
各式晚餐選擇, 均配有是日餐湯、 餐飲及可加配小食

🥣忌廉蘑菇湯
🍄菇味香濃, 口感綿滑😋

🎃意大利風乾豬面頰肉南瓜燴飯 $168

🧄蒜香大蝦蜆肉炒意粉 $145

💥加配小食:德國腸拼盤 $78

☕跟餐飲品
熱奶茶
茉莉綠茶
🍹亦可以補差價選擇其他特飲類別
2023-08-15
☼ おはよう.ᐟ ☼尖沙咀新開嘅 @ohayo.byocio 係ᴏᴄɪᴏ旗下嘅副線分店週末終於有時間同好姊妹黎試下裝修係日式木系風 空間好大位置寛敞落地大玻璃窗位置可以望到無敵大海(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)好天日子望住個海食ʙʀᴜɴᴄʜ真係好ᴄʜɪʟʟ啊~𓈒𓂃 𓈒𓌉◯𓇋𓂃 𓈒❀ ☼ おはよう.ᐟ ☼尖沙咀新開嘅 @ohayo.byocio 係ᴏᴄɪᴏ旗下嘅副線分店週末終於有時間同好姊妹黎試下裝修係日式木系風 空間好大位置寛敞落地大玻璃窗位置可以望到無敵大海(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)好天日子望住個海食ʙʀᴜɴᴄʜ真係好ᴄʜɪʟʟ啊~𓈒𓂃 𓈒𓌉◯𓇋𓂃 𓈒❀ 煎雞扒黑松露炒蛋全日早餐 ‣ $𝟙𝟜𝟠成份ᴀʟʟ ᴅᴀʏ除咗蛋同雞扒外仲有煙肉 腸仔 火腿 薯條 小牛角包等 非常豐富黑松露味道都好濃郁 $148有呢個份量性價比都幾高( ᵕᴗᵕ )不過整體調味偏鹹 如果落少啲鹽會更好❀ 燒蜜餞南瓜伴紅菜頭藜麥牛油果沙律 ‣ $𝟠𝟡又係超大份好抵食.ᐟ.ᐟ南瓜煮到好淋 燒蜜餞令沙律菜食落甜甜地 即使無醬汁都唔會覺得好ᴅʀʏ 健康之選𖤐ˊ˗❀ ᴏʜᴀʏᴏ 蜜瓜雪山熱香餅 ‣ $𝟙𝟚𝟠 ♡ 黎到無理由唔食呢個招牌甜品 每日只有限量

☼ おはよう.ᐟ ☼

週末終於有時間同好姊妹黎試下
裝修係日式木系風 空間好大位置寛敞
落地大玻璃窗位置可以望到無敵大海(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
好天日子望住個海食ʙʀᴜɴᴄʜ真係好ᴄʜɪʟʟ啊~

𓈒𓂃 𓈒𓌉◯𓇋𓂃 𓈒
煎雞扒黑松露炒蛋全日早餐

❀ ☼ おはよう.ᐟ ☼

週末終於有時間同好姊妹黎試下
裝修係日式木系風 空間好大位置寛敞
落地大玻璃窗位置可以望到無敵大海(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
好天日子望住個海食ʙʀᴜɴᴄʜ真係好ᴄʜɪʟʟ啊~

𓈒𓂃 𓈒𓌉◯𓇋𓂃 𓈒

❀ 煎雞扒黑松露炒蛋全日早餐 ‣ $𝟙𝟜𝟠
成份ᴀʟʟ ᴅᴀʏ除咗蛋同雞扒外
仲有煙肉 腸仔 火腿 薯條 小牛角包等 非常豐富
黑松露味道都好濃郁
$148有呢個份量性價比都幾高( ᵕᴗᵕ )
不過整體調味偏鹹 如果落少啲鹽會更好

即使無醬汁都唔會覺得好ᴅʀʏ 健康之選𖤐ˊ˗
ᴏʜᴀʏᴏ 蜜瓜雪山熱香餅

❀ ᴏʜᴀʏᴏ 蜜瓜雪山熱香餅 ‣ $𝟙𝟚𝟠 ♡
黎到無理由唔食呢個招牌甜品 每日只有限量12份.ᐟ.ᐟ
熱香餅濕潤鬆軟(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
配埋雪糕加星星蜜糖脆片食會有三種唔同嘅口感
食到底仲發現原來有蜜瓜味嘅啫喱
大半個哈密瓜都係可以食而且好甜 推薦ദ്ദി ˃ ᵕ ˂ )
Iced  Latte

❀ ɪᴄᴇᴅ ʟᴀᴛᴛᴇ ‣ $𝟜𝟝
煎雞扒黑松露炒蛋全日早餐
燒蜜餞南瓜伴紅菜頭藜麥牛油果沙律
ᴏʜᴀʏᴏ 蜜瓜雪山熱香餅
Iced  Latte
  • Ohayo蜜瓜雪山熱香餅
2023-08-11 124 瀏覽
放工去海港城行下街,見到有間日式Cafe幾可愛,仲有窗邊位可以睇到夜景,決定去入去食個晚飯。同朋友都叫咗dinner set,有主食、有是日餐湯仲有飲品,可以加配小食。原條鰻魚溫泉蛋石鍋飯 $208————————————原條鰻魚真係好大條,而且加上鰻魚汁、木魚同埋紫菜,同鰻魚好夾,好香👍🏼成個飯撈埋炒雜菜、泡菜、黃蘿蔔、温泉蛋,頗為豐富。大頭蝦喇沙湯稻庭烏冬 $175————————————大頭蝦真係好大隻,主要係蝦頭帶有蝦膏,所以比較濃味。除咗大頭蝦,仲有海鮮什錦,令烏冬更加豐富,喇沙帶點椰香,稻庭烏冬好滑,傾傾吓偈就食晒成碗🍜甜品Menu非常吸引,有心太軟同Pancake等等各式各樣嘅甜品,希望下次可以試吓!

原條鰻魚溫泉蛋石鍋飯 $208

大頭蝦喇沙湯稻庭烏冬

2023-08-02
  • 凍玫瑰咖啡
2023-08-10 45 瀏覽
星期日一個人係海港城行街見到呢間新開嘅Cafe 諗住入去食野hea 一陣~侍應安排左我坐窗邊高枱位雖然出面落住雨 但都幾有feelHoliday lunch menu 包一份主食加一杯$33或以下飲品仲可以加配小食叫左個芝士瀑布安格斯牛肉漢堡配洋甘菊茶牛肉漢堡都夠juicy加埋煙肉芝士一齊食真係絕配🤤煙肉如果可以再烤焦一啲就更perfect但薯條就中規中矩啦餐廳日系裝修感覺好舒服但星期日下午去就真係太嘈所以食飽就即刻走左啦
星期日一個人係海港城行街
見到呢間新開嘅Cafe
諗住入去食野hea 一陣~

侍應安排左我坐窗邊高枱位

餐廳日系裝修感覺好舒服
但星期日下午去就真係太嘈
所以食飽就即刻走左啦
2023-07-30
5 分鐘 (堂食)