2023-05-19 554 瀏覽
#myburger #852_觀塘🦀炸軟殼蟹漢堡 $78 + $20 有薯條🍟汽水🥤原隻軟殼蟹放喺漢堡包入面 軟殼蟹非常大隻 炸到熱辣辣 真正外脆內軟 仲好juicy 食落完全唔會有蟹殼吞唔到 好夾沙律醬🍔 大隻佬漢堡包 $68 + $20 有薯條🍟汽水🥤牛肉 沙律菜 流心蛋 煙肉 洋蔥 紅菜頭 蕃茄 芝士 漢堡包超級厚 睇落都覺得勁豐富 擘大個口都食唔曬成個漢堡包 見到相就知個漢堡包有幾厚幾有份量 咬開流心蛋的蛋汁流曬出嚟 🍔經典牛肉漢堡 $49 + $20 加薯條🍟汽水🥤漢堡包勁足料勁大個牛肉漢堡扒好香 好夾啲醬粗薯仔上枱時熱辣辣 超級滿足 記得配埋熱辣辣嘅薯條同汽水 咁就100分啦🤩 推介指數 (5分為滿分):整體 ❤❤❤❤ 味道 😋😋😋😋 抵食 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻環境 ⭐️⭐️⭐️ 服務 👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳
#myburger #852_觀塘

抵食 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
環境 ⭐️⭐️⭐️
服務 👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳
2023-04-18 600 瀏覽
2023年4月18日 午餐約左人附近交收完,見有D肚餓,喺旁邊搵嘢食。放飯時間,成個觀塘都係人,去唔到工廈食,味去 日昇 果頭搵野食。有一排冇食Burger,見一間唔錯就去左 ~ MY BURGER經典牛堡 $52 / 套餐 +$20推薦:牛堡:水準之下,開頭見到個包咁款,以為有咩特別,點知就係一個包咁簡單,仲要冇烘過底,包皮軟綿。經典配料:洋蔥、蕃茄etc。個汁冇咩特別,正常味道。牛肉:可能係特色,煎得好乾身,冇咩肉汁,但肉味重,都啱口味。但係有2-3舊牛筋,咬唔爛,只好吞左去。薯條:帶皮薯條,炸得唔錯,脆得黎又唔乾,配偏甜茄汁,唔知唔覺就食晒。凍檸茶:一般水準,但係轉凍飲,+$5 好鬼貴。。。。。
2023年4月18日 午餐

經典牛堡 $52 / 套餐 +$20
推薦:

經典配料:洋蔥、蕃茄etc。個汁冇咩特別,正常味道。

凍檸茶:一般水準,但係轉凍飲,+$5 好鬼貴。。。。。

• 薯條
2023-04-10 441 瀏覽
#20230325 🤍📍 My Burger @myburgerhk 觀塘成業街7號東廣場地下G12-13號舖 🍽️新蒲崗景福街85號昌泰大廈地舖觀塘駿業街56號中海日升中心1樓G號舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#大隻佬漢堡 $68 🫧 #牛肉 #沙律菜 #蕃茄 #紅菜頭 #芝士 #流心蛋 #煙肉 #洋蔥 💭 大隻佬漢堡真係好大隻,有流心蛋同牛已經令到個包好厚,無可能一啖咬得晒😂係大到要用牙籤拮住咁上枱,而佢入面啲蔬菜類都好juicy,令到個包食落唔會乾淨淨,有返啲層次既口感.#菠蘿烤雞漢堡 $52 🫧 #雞肉 #沙律菜 #蕃茄 #菠蘿 💭 塊烤雞好大塊,略嫌沙律醬有啲太多,好彩有菠蘿酸酸甜甜既juicy可以中和返🍍個包有用牛油煎香過🧈就咁食都已經好好味🤤欣賞佢個包裝紙好似袋咁,裝住晒食果陣跌出尼既料同汁,好細心👍🏼.#水牛城辣雞翼 #6隻 $42💭 唔食咁多有4隻揀,平$8,雞翼都幾實淨,有炸香過先淋啲水牛城汁落去,汁好多,多到🐷用左尼點薯條食🍟.#轉 #套餐A +$20🥢 #薯條 💭 其實套餐有好多配搭可以揀,有沙律🥗又有雞翼或者湯,薯條即叫即炸,所以要啲時間等⏳不過都唔算等
#20230325 🤍

🫧 #雞肉 #沙律菜 #蕃茄 #菠蘿

#水牛城辣雞翼 #6隻 $42

#轉 #套餐A +$20
🥢 #薯條
💭 其實套餐有好多配搭可以揀,有沙律🥗又有雞翼或者湯,薯條即叫即炸,所以要啲時間等⏳不過都唔算等好耐,上枱新鮮熱辣,🐷係貓脷已經攤左一陣先食,咬開依然熱到辣親🥵個爐上手可能炸過蕃薯條,所以🐷兜薯條都有啲蕃薯味🍠賺左😜

🥢 #蜜桃茶花茶 #凍 +$10
💭 無諗過有餐廳會叫一杯野飲比兩個茶包咁多😱聞同飲落都好香蜜桃味🍑但勝在唔甜,飲晒仲可以裝落自己水樽度再refill飲👍🏼

#觀塘美食 #🐷在觀塘 #新蒲崗美食 #🐷在新蒲崗 #🐷_食
2023-02-10 823 瀏覽
尋日喺觀塘同男朋友搵野食,之前喺東廣場經過幾次都食飽咗,無機會食,今次可以食到了。入到去睇吓價錢都算貴,加埋野飲薯條基本都要7-80蚊個餐,我叫左經典漢堡而男朋友叫左雞堡,男朋友個餐到先,薯條幾好夠新鮮,佢個雞堡幾好食,塊雞好多汁又夠滑,個汁亦好味,唔錯!到我果個到了,個包望落有啲空虛,可能塊牛唔夠大,塊麵包外脆內軟,但咬落差唔多每啖牛肉都有筋定唔知係軟骨,要𠼱返出嚟⋯個汁又唔好食,同尖沙咀某間漢堡店差距實在太遠,就算有下次都唔會再叫牛!

經典牛肉漢堡
2023-02-09
2023-02-01 451 瀏覽
今日去東广埸地下試食呢度西歺,見佢裝修環境吾錯,地方ok.点知一試就出事,冬o t 苦口爛食,通粉煮爛晒,雞蛋要求全熟佢無做,完全無誠意,求求其其,以后吾會再試,超级失望
2023-02-01
5 分鐘 (堂食)
$50 (早餐)
2023-01-21 553 瀏覽
諗住食All day breakfast,點知餐廳沒有開門,唯有四圍行吓睇吓有什麼好吃!行到東廣場地下,經過這間漢堡包店,比漢堡包的賣相吸引,一於排隊試試!撞正午飯時間比較多人,加上店舖比較細,都要等待一會兒!⭕️大隻佬漢堡$68超巨型牛肉漢堡,再配流心蛋+煙仔,生菜煙肉煎得很香可以帶出味道,真係一啖都食唔晒⭕️大啡菇芝士牛肉漢堡$65大啡菇煎得很好,勁多汁,唔會好乾身,再配上牛肉1流+$20薯條加飲品套餐 +$22雞翼兩件加飲品套餐雞翼酸酸辣辣,仲好香口餐飲包汽水,普通飲品凍飲要加$5特飲跟餐只需半價!😵‍💫不過飲品略為差一點,叫左凍檸茶&凍朱古力,不過兩杯都係好淡,好像飲水一樣🥹

⭕️大隻佬漢堡$68
超巨型牛肉漢堡,再配流心蛋+煙仔,生菜
煙肉煎得很香可以帶出味道,真係一啖都食唔晒

⭕️大啡菇芝士牛肉漢堡$65
大啡菇煎得很好,勁多汁,唔會好乾身,再配上牛肉1流

+$20薯條加飲品套餐
+$22雞翼兩件加飲品套餐
雞翼酸酸辣辣,仲好香口

餐飲包汽水,普通飲品凍飲要加$5
特飲跟餐只需半價!

大隻佬漢堡
2023-01-21
10 分鐘 (堂食)
大隻佬漢堡
2023-01-21 255 瀏覽
平時食burger都係連鎖店為主想試下新味道既可以試下小店感覺會新鮮啲菠蘿烤雞漢堡塊麵包望落都知同平時連鎖burger既麵包唔同薯條粗直係我鐘意既款係見到埋薯仔皮!味道不過不失食完很飽肚極餓個陣會再考慮
平時食burger都係連鎖店為主
想試下新味道既可以試下小店
感覺會新鮮啲
菠蘿烤雞漢堡
塊麵包望落都知同平時連鎖burger既麵包唔同
薯條粗直係我鐘意既款
係見到埋薯仔皮!
味道不過不失
食完很飽肚
極餓個陣會再考慮
2023-01-03 303 瀏覽
America style burger, signature classical beef burger, fire carb burger, lobster burger……The 66 routes pic, Guevara pic,chaotic pic on the wall,only a few seat in stop with self-help ketchup.The burger worth for try especially with the juicy beef, compared with subway, it the recommended farm style burger I even visited.Also other Jamaica Burger, and Aussie burger is the shop recommended.Combine with the lunch set, mike shake and onion rings is on the menu, other snack like buffalo and fired is

Combine with the lunch set, mike shake and onion rings is on the menu, other snack like buffalo and fired is provided.

A burger shop with a real picture of reality farm America.

2022-11-28 514 瀏覽
burger 好厚 一上到檯熱辣辣🥵見到咁大件 真係嚇親我地🤯😱我同朋友就嗌左雞肉漢堡🍔➰烤雞漢堡 $46➰牛油果軟芝士烤雞堡$62🥑雞排好大一塊仲大過個burger好juicy 完全唔乾 保留到肉汁包入邊有沙律菜同埋蕃茄仲有少少嘅沙律汁(蛋黃醬)食落去唔會好膩 有沙律菜中和返➰鬼馬薯條 🍟$42個人認為呢一個就唔算太抵食🫥但係因為見到佢有午餐肉條,所以就想試一試😶唔餐肉條偏鹹,但係就一般😬熱辣辣食好好食🥵唔會好油膩,表面偏乾😗午餐肉會特別啲,薯條就一般🤨薯條入邊係實心嘅👀價錢上面真係性價比好高好食過坊間嘅大牌子成間嘢好有質素份量都好足完全唔使驚食唔飽因為真係抱住個肚行出去呢一間絕對可以再嚟食多次
burger 好厚 一上到檯熱辣辣🥵
見到咁大件 真係嚇親我地🤯😱

我同朋友就嗌左雞肉漢堡🍔

➰烤雞漢堡 $46
➰牛油果軟芝士烤雞堡$62🥑

雞排好大一塊
仲大過個burger
好juicy 完全唔乾 保留到肉汁

包入邊有沙律菜同埋蕃茄仲有少少嘅沙律汁(蛋黃醬)
食落去唔會好膩 有沙律菜中和返

➰鬼馬薯條 🍟$42
個人認為呢一個就唔算太抵食🫥
但係因為見到佢有午餐肉條,所以就想試一試😶
唔餐肉條偏鹹,但係就一般😬
熱辣辣食好好食🥵
唔會好油膩,表面偏乾😗
午餐肉會特別啲,薯條就一般🤨
薯條入邊係實心嘅👀

鬼馬薯條
  • 牛油果軟芝士烤雞漢堡
  • 烤雞漢堡
2022-11-21 337 瀏覽
成日經過依一間漢堡包店都好想食!今次返工lunch就嚟咗依度食!舖頭其實比較細,座位都唔係好多。我哋三個人嚟食俾咗最入嘅位我哋,不過隔離有好多貨喺度勁迫😂我哋三個都叫咗經典牛肉漢堡$49。另外再加$20就有薯條加嘢飲或者沙律加嘢飲~然後朋友叫咗個花茶同埋我個凍柚子蜜都要另外加$5~我覺得柚子蜜可以多少少柚子🤏有少少似飲緊水不過我覺得個牛堡係幾好食!食得出佢塊牛係人手自己整同埋好重牛味~不過就略嫌有少少牛筋,但係就真係似食緊一隻牛😂😎薯條就依個杯好唔知點咁😂因為我想講用叉吉落去完全吉唔到條薯條😂或者我覺得唔係用杯裝會開心啲😂
2022-11-03 283 瀏覽
今日喺屋企口淡淡 左food linda個app叫左my burger 既牛油果軟芝士烤雞包同 牙買加辣雞漢堡 個包都好大嚿 都好夠飽有少少 six guys 既感覺 都非常之足料👍 牛油果切得好大塊 好新鮮難得地芝士都係原片上 個烤雞都好入味 不過個牙買加辣雞唔係太夠 辣呢樣有少少失望 不過口味係重嘅啱曬我😌 薯條冇乜驚喜 不過不失啦 不過如果熱啲更加好( 唔關佢事嘅係外賣嘅問題)下次去鋪頭直接食應該口感重好
今日喺屋企口淡淡
難得地芝士都係原片上 個烤雞都好入味
不過個牙買加辣雞唔係太夠 辣
呢樣有少少失望 不過口味係重嘅啱曬我😌
薯條冇乜驚喜 不過不失啦
不過如果熱啲更加好( 唔關佢事嘅係外賣嘅問題)
下次去鋪頭直接食應該口感重好
2022-10-09 416 瀏覽
東廣場LI間Burger平時都係多人,我鍾意食佢地既煙三文魚Burger,又大份又好味。以女仔來講唔洗要餐都可以好飽,重要既係佢地落單先整,所以拎出黎係好新鮮好熱又多汁。坐位唔多比較窄,所以通常外賣。其實雞都好味,因為我唔食牛,所以唔知好唔好味。但我D朋友都話OK,下次食雞Burger再講食評。
東廣場LI間Burger平時都係多人,
我鍾意食佢地既煙三文魚Burger,又大份又好味。
以女仔來講唔洗要餐都可以好飽,
重要既係佢地落單先整,所以拎出黎係好新鮮好熱又多汁。
坐位唔多比較窄,所以通常外賣。
其實雞都好味,因為我唔食牛,所以唔知好唔好味。
但我D朋友都話OK,
下次食雞Burger再講食評。
煙三文魚漢堡
2022-09-07
煙三文魚漢堡
2022-10-06 294 瀏覽
🍴之前返工都好鐘意係東廣場搵野食,因為有好多唔同小店同種類🌶牙買加辣雞漢堡個包份量十足,隻雞扒大塊過個包,裏面有生菜,蕃茄,沙律醬,香料味好重,唔係好覺得辣,但塊雞就太咸,夾住個包食都覺得咸🙈🍔經典牛肉漢堡 個包好厚身,醒料有生菜,蕃茄,酸瓜,芝士,漢堡扒有厚度,咬開有肉汁,肉味香濃🌟加$20轉套餐(薯條+飲品)
🍴之前返工都好鐘意係東廣場搵野食,因為有好多唔同小店同種類

🌶牙買加辣雞漢堡

🍔經典牛肉漢堡

🌟加$20轉套餐(薯條+飲品)
2022-10-02
  • 經典牛肉漢堡
2022-09-29 268 瀏覽
食食下野無啦啦比張相入邊嘅阿叔呼喝事緣係我本身拖住個篋入嚟坐咗喺一對情侶隔離跟住有位外籍姐姐好聲氣地叫我轉去近門口嘅四人枱...話我個篋可以放喺出邊點知我轉左過去坐冇幾耐,有一家人三個人等位,個阿叔就無啦啦大聲呼喝我叫我坐出去另一邊,【注意⚠️】佢唔係問我唔係好聲好氣叫我而係呼喝我,仲要我未嚟得切應佢,佢就用自己對手啱啱執完枱清潔完枱嘅手嗱我啲嘢食搬過去隔離...我即刻叫佢停手,雖然我都真係聽佢講搬咗出去坐,但係我即時同佢理論佢咁冇禮貌咁呼喝我,佢不單止冇道歉,仲在呼喝多我一次叫我應該要坐出去,仲要話埋我一個人坐四人枱位!姑勿論張枱係你的叫我坐嘅,成件事佢係好似極不滿我一個人消費佢賺得唔多咁樣,我再食落去都背脊骨落。於是我問佢攞咗兩個紙袋打包啲嘢食走!明明做完嘢好攰想好好地食個飯都唔得!既然佢呢間店係咁唔歡迎一個人消費嘅,我就打上嚟提醒大家
食食下野無啦啦比張相入邊嘅阿叔呼喝

事緣係我本身拖住個篋入嚟
坐咗喺一對情侶隔離

2022-09-29
2022-09-28 281 瀏覽
同朋友行完街想搵個地方坐下食個下午茶東廣場的My Burger就是最好的選擇.我們點了一個經典牛肉漢堡和一個大啡菇芝士牛肉漢堡兩個漢堡的配料都非常豐富有齊生菜、蕃茄、芝士、洋蔥等等牛肉咬落去充滿肉汁大啡菇都好香而他們的麵包跟平時食的漢堡包不一樣外脆但裏面鬆軟連平時不怎麼愛吃麵包的我都愛上了他的口感.看到+$20可以配套餐加薯條和汽水不過我們就沒有加配了畢竟他漢堡的份量都偏大再加薯條之後就吃不下晚餐了~經典牛肉漢堡大啡菇芝士牛肉漢堡
同朋友行完街
想搵個地方坐下食個下午茶
東廣場的My Burger就是最好的選擇
我們點了一個經典牛肉漢堡和一個大啡菇芝士牛肉漢堡
兩個漢堡的配料都非常豐富
有齊生菜、蕃茄、芝士、洋蔥等等
牛肉咬落去充滿肉汁
大啡菇都好香
而他們的麵包跟平時食的漢堡包不一樣
外脆但裏面鬆軟
連平時不怎麼愛吃麵包的我都愛上了他的口感
看到+$20可以配套餐加薯條和汽水
不過我們就沒有加配了
畢竟他漢堡的份量都偏大
再加薯條之後就吃不下晚餐了~

經典牛肉漢堡

大啡菇芝士牛肉漢堡