2017-03-29 144 瀏覽
成晚得十枱人左右 坐低叫野食 15分鐘後有塊多士仔30分鐘後 沙律到60分鐘先黎個意粉 仲要見到去左人地張枱人地影完相 發覺比錯枱 叫佢拎返 再入廚房 再出黎睇到都唔想食仲有塊肉眼 不過不失 但係薯條配菜 好似隔夜 食落粉既 又·益·總括 又想行高檔路線 連基本野都做唔好人手好多 全晚行行企企 因為無菜上 無碟收除左不停比人鬧要等到幾點 淪為洩氣工具如果大家時間多 預左食餐飯食三粒鐘可以選擇唯一可取就係 服務ok 因為比人鬧到咁 仍然講得出 多謝晒
成晚得十枱人左右

如果大家時間多 預左食餐飯食三粒鐘可以選擇
唯一可取就係 服務ok 因為比人鬧到咁 仍然講得出 多謝晒

2017-03-28
2017-03-29 659 瀏覽
知道附近新開左間餐廳,朋友話幾多人食,所以今日收工就即刻去試下,果然好多人,新開有85折優惠,仲要今日星期一添都禁旺,應該無問題,服務員給我的2個餐牌,一個食物,一個飲品,餐廳無set dinner, 所以我們只好自選。龍蝦湯,有好濃龍蝦味,除了龍蝦感覺仲有其他蝦同煮味道,湯內有2隻中size鮮蝦肉. 顏色偏深,味道咸左些,上面少少忌廉,我覺得可以加多些忌廉會更滑。凱撒沙律配煙三文魚,沙律菜新鮮,有麵包碎,提子乾,煙三文魚比較大件和厚身。香煎鵝肝伴紅酒蘋果無花果,個人覺得很喜歡,賣相就覺得很漂亮,鵝肝煎得甘香配上法式麵包同吃,紅酒蘋果有酒香,蘋果煮後口感不同,甜甜地像梨,生果配搭另到這款菜式感覺清新了,新鮮無花果很甜。伴碟粉綠色像雪,無味道的,好奇問服務員,服務員答我們係分子料理一種,增加視覺效果。好浪漫主菜啦,我們點了帶子牛肝菌意藏紅花大利飯,同慢煮黑毛豬扒,2份share食。 帶子超大隻,覺得份量細左d,意大利飯吸收了藏紅花,牛肝菌汁精華,很黏軟綿綿,飯粒很大粒靚米,少少芝士味,覺得飯實在比想像中水準高。黑毛豬扒比想像中細件,慢煮完再烤一烤網紋的。慢煮豬扒已經全熟,有咬口有豬味,不

龍蝦湯
凱撒沙律配煙三文魚
香煎鵝肝伴紅酒蘋果無花果,個人覺得很喜歡,賣相就覺得很漂亮,鵝肝煎得甘香配上法式麵包同吃,紅酒蘋果有酒香,蘋果煮後口感不同,甜甜地像梨,生果配搭另到這款菜式感覺清新了,新鮮無花果很甜。伴碟粉綠色像雪,無味道的,好奇問服務員服務員答我們係分子料理一種,增加視覺效果。好浪漫
香煎鵝脾伴紅酒蘋果無花果
帶子牛肝菌藏紅花燴意大利飯
黑毛豬扒比想像中細件,慢煮完再烤一烤網紋的。慢煮豬扒已經全熟,有咬口有豬味,不過唔好睇少個伴碟,薯蓉好特別,服務員介紹廚師自家設計,一片片很薄薯仔鋪成,一層芝士一層薯仔烤焗,口感同視覺都加分,豆蓉,鮮露笋,出奇地好味,碟上擺盤豆粒,同小花都設計得十分精緻。
慢煮黑毛豬扒配車厘子黑醋燒汁
我覺得Mr Right 裝修,食物,都很適合情侶,或慶祝情況,價錢雖然比較貴,但視覺都係享受一種,服務和食物水準高級

見到餐牌有Latte,覺得無理由不試,真的很香滑。凍棒子Latte, 棒子味好重,非常驚喜!
Latte
棒子咖啡
埋單2個人,食左800,好彩有85折。

2017-03-27
5 分鐘 (堂食)
龍蝦湯
凱撒沙律配煙三文魚
香煎鵝脾伴紅酒蘋果無花果
帶子牛肝菌藏紅花燴意大利飯
慢煮黑毛豬扒配車厘子黑醋燒汁
Latte
棒子咖啡
2017-03-28 125 瀏覽
是日放假就去元朗揾好嘢食,見到呢間新開業餐廳,門面光鮮,午飯時段有set lunch供應,價格相宜,決定入去試一試!餐廳裝修甚具氣派,簡潔時尚,側邊的落地玻璃窗透入太陽光,由餐廳望出去一片綠悠悠,在這樣的環境下用餐,食得心擴神怡。意大利雜菜湯盛湯的碟子很特別,好像UFO,雜菜湯蔬菜味濃,酸酸地幾開胃沙律配上柚子汁,份外鮮甜,帶陣陣柚子香,沙律菜爽口,兩者配合得天衣無逢!燒澳洲肉眼扒配燒汁去西餐廳食飯當然要食摰愛的牛扒,牛扒厚身超大塊,7成熟的牛扒煎得恰到好處,食落每一淡都有肉汁溢出,很juicy食完牛扒唔夠喉,好彩仲有甜品芒果雪糕,味道較酸,芒果味超濃!餐飲揀左凍奶茶,自己添加糖漿,自行調節甜道。食完呢個豐盛午餐,自己終於找到 Mr Right!
意大利雜菜湯

盛湯的碟子很特別,好像UFO,雜菜湯蔬菜味濃,酸酸地幾開胃
燒澳洲肉眼扒配燒汁

餐飲揀左凍奶茶,自己添加糖漿,自行調節甜道。
食完呢個豐盛午餐,自己終於找到 Mr Right!
2017-03-25
午餐
是日無無聊聊一個人在元朗逛街後,想坐得舒服點,就去富達廣場搵食,最遠處見到有花牌,應該是新開的餐廳,就膽粗粗過去望望。 新開的西餐廳,裝修簡單舒服,lunch set $58-128有貴有平,套餐包沙律,餐湯,甜品和餐飲。 服務員遞上餐牌時已告訴餐湯是意大利雜菜湯,湯味道不錯,料很多。 沙律送來時平平無奇,本以為是一般的黑醋/olive oil或是麻醬沙律,噢!!!是柚子醋汁!!!酸酸甜甜的沙律好味之如又開胃,有驚喜! 主菜點了香煎三文魚配蜜糖芥茉汁,其他餐廳的魚餐通常都是細細舊而且薄薄的,但mr.right 的三文魚好厚好實在好大的一舊,三文魚外面煎得香香脆脆,𥚃面保持三文魚的原味,而又不乾身。醬汁就遜色了一點,味道都比配菜蓋住。配菜有小番茄,黃青椒,青瓜,蘿蔔,同薯蓉!好有誠意的配菜!自家製薯蓉雖然不是我好喜歡的creamy 薯蓉,但可能放在三文魚底,意外地好好味! 甜品有自家製芒果雪糕,冰冰甜甜,芒果味重。 最後當然不能不點咖啡!請服務員多給我一份奶,用打奶機打過,感覺特別好喝。 整餐飯無論環境和食物都一流,可惜的是電腦壞了,出餐有點慢和亂!幸好服務員好有禮貌,同主動跟餐,對於新
香煎三文魚配蜜糖芥茉汁
甜品有自家製芒果雪糕,冰冰甜甜,芒果味重。

整餐飯無論環境和食物都一流,可惜的是電腦壞了,出餐有點慢和亂!幸好服務員好有禮貌,同主動跟餐,對於新餐廳來說有進步空間。
特別一提,餐廳位於角落,用玻璃裝修得很光猛開揚!而且設計很用心,元朗人士很多養狗,在邊邊位特別設置了半戶外座,讓養狗人士都能光顧。
2017-03-25
香煎三文魚配蜜糖芥茉汁
2017-03-25 149 瀏覽
路經元朗西菁街, 被Mr Right 門外 大大個花牌吸引, 駐足, 再決定內進, 嘗試這間新開張的意大利西餐廳。餐廳環境寬敞, 寧靜, 坐位還可以望到外面草坪和洋紫荊樹。 如選擇戶外坐位, 就更加接近大自然了。午市套餐, 點了蟹肉魚子醬龍蝦汁天使麵。南瓜湯, 稠密度適中, 口感清甜幼滑。田園沙律, 份量不多, 但勝在新鮮, 混入欖檻油及醋, 好味醒胃。蟹肉魚子醬龍蝦汁天使麵: 天使麵上面幾粒魚子 晶瑩剔透, 天使麵配合蟹蓉, 吸收了龍蝦汁, 十分惹味, 口感略濕潤, 有飽肚感。我朋友點了的雜菜蕃茄茸意大利飯, 她同樣滿意, 雜菜有蕃茄, 南瓜, 燈籠椒, 肝菌等, 食材新鮮, 意大利飯較腍身, 醬汁酸酸的, 很開胃。甜品, 自家製雲尼那雪糕, 很滑, 奶味重。最後一杯玫瑰拿鐵咖啡, 玫瑰味濃郁, 不太甜, 很喜歡。

午市套餐, 點了蟹肉魚子醬龍蝦汁天使麵。
南瓜湯, 稠密度適中, 口感清甜幼滑。

甜品, 自家製雲尼那雪糕, 很滑, 奶味重。
最後一杯玫瑰拿鐵咖啡, 玫瑰味濃郁, 不太甜, 很喜歡。
2017-03-23
2017-03-25 359 瀏覽
昨日在元朗無意間發現開左間新的西餐,環境舒適的位好闊落,於是就入去試下。餐牌上都好多選擇。首先上來的是餐包,焗到香脆的法包加上黑醋同橄欖油十分香口。水牛芝士蕃茄沙律水牛芝士味道唔算濃,煙煙韌韌柔軟香滑,配上意大利蕃茄味淡而厚肉,食落口味道清淡得來又有少少甜味。下面仲有的蕃茄凍令到口感更加清新。香腸拼盤有牛肉腸、雞肉腸、芝士雞肉腸、紐倫堡腸。值得一提的是紐倫堡腸,味道十分濃郁,煎到的腸衣香脆爽口。下面仲有的薯蓉,薯蓉好滑但又食到的薯仔粒有口感。黑松露雜菌蟹肉燴天使面好多蟹肉鋪在上面,蟹肉一絲絲的十分鮮味,黑松露獨有的香味更加帶出蟹肉的鮮甜味。天使面煮到剛剛好煙韌彈牙。香烤美國安格斯肉眼扒配燒汁肉眼扒有成10安士都好大塊,要左七成熟,牛肉味濃郁,咬落香口。牛肉一的都唔韌。燒汁唔會太濃味,更加突出牛肉本身的香味。椰子奶凍配雲呢拿菠蘿果肉十分特別的一款甜品,香滑的奶凍帶有椰子的香味,奶凍的甜味加上菠蘿果肉少少的酸味在口中溶化。元朗一直俾人覺得是舊區,估唔到會有一個這樣好的新去處。
昨日在元朗無意間發現開左間新的西餐,
環境舒適的位好闊落,於是就入去試下。

餐牌上都好多選擇。
首先上來的是餐包,
焗到香脆的法包加上黑醋同橄欖油十分香口。
水牛芝士蕃茄沙律

水牛芝士味道唔算濃,煙煙韌韌柔軟香滑,
配上意大利蕃茄味淡而厚肉,

食落口味道清淡得來又有少少甜味。

下面仲有的蕃茄凍令到口感更加清新。
香腸拼盤

有牛肉腸、雞肉腸、芝士雞肉腸、紐倫堡腸。
值得一提的是紐倫堡腸,味道十分濃郁,煎到的腸衣香脆爽口。

下面仲有的薯蓉,薯蓉好滑但又食到的薯仔粒有口感。
黑松露雜菌蟹肉燴天使面

好多蟹肉鋪在上面,蟹肉一絲絲的十分鮮味,
黑松露獨有的香味更加帶出蟹肉的鮮甜味。

天使面煮到剛剛好煙韌彈牙。
香烤美國安格斯肉眼扒配燒汁

肉眼扒有成10安士都好大塊,要左七成熟,
牛肉味濃郁,咬落香口。

牛肉一的都唔韌。

燒汁唔會太濃味,更加突出牛肉本身的香味。
椰子奶凍配雲呢拿菠蘿果肉

十分特別的一款甜品,香滑的奶凍帶有椰子的香味,
奶凍的甜味加上菠蘿果肉少少的酸味在口中溶化。

元朗一直俾人覺得是舊區,估唔到會有一個這樣好的新去處。
2017-03-21
2017-03-25 121 瀏覽
丨尋晚同屋企人去食晚飯,呢間新開張第二日,見環境唔錯,坐得幾舒服! 叫左6隻生蠔-American pearls! 好肥美不過我鍾意Gelato多d! 波士頓龍蝦海鮮拼盤- 賣相有2層! 有3隻醬點! 好新鮮! 黑松露忌廉湯&龍蝦湯- 夠濃味! 龍蝦湯有鮮蝦肉薯條配黑松露醬- 薯條夠脆我鍾意! 再多d醬就正啦水牛雞翼配藍芝士醬- 個醬好正! 好濃藍芝士味! 食晒啲雞翼都唔捨得俾佢收個藍芝士醬! 用嚟點餐包食重嗌左nice nice經理哥哥推介嘅: 大虎蝦海鮮龍蝦汁燴意粉 - 隻虎蝦一食就知靚貨! 帶子超大隻,個龍蝦汁好好味, 屋企人話個意粉可以再硬身d,我本身鍾意食淋身所以我覺得ok.鵝肝肉桂蘋果忌廉燒汁意大利飯- 第一次食鵝肝配玉桂蘋果,個味原來好夾! 意大利飯質感唔錯! 最後嗌埋甜品-朱古力心太軟配雪糕 要同小朋友爭食見到隔離枱嗌咗個甜品芒果雪芭配荔枝泡沫好吸引可惜好飽食唔落,下次要再黎試! 新開張期間有八五折! 四個人又食蠔又咁多海鮮埋單$1360好抵呀!
叫左6隻生蠔-American pearls! 好肥美
不過我鍾意Gelato多d!
波士頓龍蝦海鮮拼盤- 賣相
有2層! 有3隻醬點! 好新鮮!

黑松露忌廉湯&龍蝦湯- 夠濃味! 龍蝦湯有鮮蝦肉

薯條配黑松露醬- 薯條夠脆我鍾意! 再多d醬就正啦

鵝肝肉桂蘋果忌廉燒汁意大利飯-
第一次食鵝肝配玉桂蘋果,個味原來好夾! 意大利飯質感唔錯!

最後嗌埋甜品-朱古力心太軟配雪糕
要同小朋友爭食

見到隔離枱嗌咗個甜品芒果雪芭配荔枝泡沫好吸引
可惜好飽食唔落,下次要再黎試!

2017-03-24
  • 大虎蝦海鮮龍蝦汁燴意粉
  • 波士頓龍蝦海鮮拼盤
知道元朗開了一間新的西餐廳,所以放假就決定去試一試。有幸能夠在餐廳第一日試業來到用餐,門口還放了好多花牌。餐廳走stylish路線,以木枱和shining 的金屬椅為主,輕便得來又帶有格調。用上黑色的吊燈,襯托出樓底的高,同時又富時尚感,牆上的裝飾都別俱風格。我看了看餐牌,決定要點蜜糖芥末子雞扒漢堡SET LUNCH,SET包了沙律、湯、主菜、甜品和飲品。先上了這個南瓜湯,橙色的湯好濃淍,南瓜味十足,帶有少少忌廉味。沙律菜都好新鮮,開胃醒神,份量可以多一點,因為小女本身喜歡食沙律。重頭戲就是這SET雞扒漢堡,沒有想過原來還配薯條,份量還蠻多的呢,以$78一個餐來說真的好滿足。雞扒包夾住一磈好大磈的雞扒,視覺觀感非常之強烈!切開看得見雞扒好moisture,嫩滑的雞肉!加上酸瓜和honey mustard,味道非常配!值得一提的是麵包是有烘過的。薯條是十分大條的那種,粗度十足!炸到十分香脆的薯條,調味都剛剛好。人手沖的咖啡,所以我都要了一杯。雖然我本身少飲咖啡,但這杯咖啡加上奶之後都好香淳。甜品方面有紅莓芝士蛋糕,賣相十分吸引,除了芝士蛋糕外,還有白朱力和士多啤梨作點綴。芝士蛋糕的質感結

蜜糖芥末子雞扒漢堡
雞扒包夾住一磈好大磈的雞扒,視覺觀感非常之強烈!
蜜糖芥末子雞扒漢堡
薯條是十分大條的那種,粗度十足!
炸到十分香脆的薯條,調味都剛剛好。
Redberry cheesecake
甜品方面有紅莓芝士蛋糕,賣相十分吸引,除了芝士蛋糕外,還有白朱力和士多啤梨作點綴。芝士蛋糕的質感結實度適中,味道有淡淡的芝士香。

其他的餐牌如下:
以$78一個午餐來說,由沙律、湯,食到主菜甜品,真的十分化算,加上食物質素不錯,環境又舒適,十分推介。
2017-03-22
Redberry cheesecake
2017-03-23 96 瀏覽
最近都鐘意去元朗食野,因為好多選擇,特等行左去偏少少,搵左依間剛剛新開張的 Mr. Right試下。鋪頭都幾大,裝潢有點bar的feel,桌位之間相當闊落,環境非常整齊乾淨,樣樣都是新的,感覺好舒服。可能新開張,只有半滿,服務員好快遞上menu 和水,簡單介紹了一下,服務唔錯餐廳都好多野食,連海鮮盤都有,價錢分 368元 和 498 元。不過朋友想食熱野,唯有留返下次先。先來一杯 :Big Wave Bay Beer好濃郁的果香味,入口相當順口,又夠凍,香港本土本牌一樣有好野。香腸拼盤:178元幾種唔同的香腸拼埋一起,有紐倫堡腸,雞肉腸,牛肉腸等,喜歡香腸的應該都會知道紐倫堡腸的大名,此德國腸香味濃郁,其他香腸味道一樣出色,軟綿多汁,味道香濃而一點渣的口感都沒有,唔同味道的配搭,口感豐富,用來送下啤酒,又飽下肚,就連香腸下面的薯茸都相當好味,口感綿滑。水牛芝士番茄沙律:128元用的是義大利番茄,甜度十足,卻一樣保持番茄固有的清爽,水牛芝士味淡唔搶味,旁邊的分子料理少少的甜味,加上底下清新的啫喱凍,清清爽爽,層次豐富,好味道。香烤美國安格斯肉眼扒配燒汁:218元寫的好清楚有10安士,烤的
最近都鐘意去元朗食野,因為好多選擇,
可能新開張,只有半滿,
服務員好快遞上menu 和水,簡單介紹了一下,服務唔錯
餐廳都好多野食,連海鮮盤都有,
價錢分 368元 和 498 元。

不過朋友想食熱野,唯有留返下次先。
先來一杯 :
Big Wave Bay Beer

好濃郁的果香味,入口相當順口,又夠凍,
香港本土本牌一樣有好野。
香腸拼盤:178元

幾種唔同的香腸拼埋一起,
有紐倫堡腸,雞肉腸,牛肉腸等,
喜歡香腸的應該都會知道紐倫堡腸的大名,
此德國腸香味濃郁,

其他香腸味道一樣出色,軟綿多汁,

味道香濃而一點渣的口感都沒有,唔同味道的配搭,口感豐富,

水牛芝士番茄沙律:128元
用的是義大利番茄,甜度十足,卻一樣保持番茄固有的清爽,
水牛芝士味淡唔搶味,

旁邊的分子料理少少的甜味,

加上底下清新的啫喱凍,清清爽爽,層次豐富,好味道。
香烤美國安格斯肉眼扒配燒汁:218元
寫的好清楚有10安士,烤的相當漂亮,
叫了7成熟,稍稍過了點,可能5成更加好。

雖然沒有了嫩滑,但絕不鞋口,少少的焦香味混合了濃郁的牛香味,好味道,

配菜薯條,蘆筍一樣好有質素。
西班牙紅蝦海鮮飯:258元
用了好多款的海鮮,有青口,鮮蝦,魚肉,魷魚,帶子 …….,
當然中間那只西班牙紅蝦就更加稀有,真的非常足料,

這裏的味道跟上次在巴賽隆納吃的西班牙海鮮飯差不多,一樣的鮮香味濃,

不過口感就好有分別,當地的米飯真的是可以用生米來形容,相當不習慣;

反而這裏的米飯已基本全熟,中心只有一點點生的口感,

雖然唔夠傳統,但個人覺得更加好,因為好食才最重要。
雜果雪芭配荔枝泡沫:78元
泡沫下全部都是新鮮生果粒,
混合泡沫後的生果有種輕盈的口感,清新好味又得意。

買單時才發覺有85折,好滿意
2017-03-21
2017-03-23 97 瀏覽
近年元朗新開了很多食肆。在雲雲西餐廳之中選擇了一間位置在西菁街名叫''Mr Right'' 的西餐廳享用美味的午餐。剛巧到那天原來是他們新開張好日子。門口擺放了道賀花籃,所以很容易找到餐廳位置所左。店員很有禮貌及殷勤地帶領我和男朋友入座。他為我們選擇一處比較舒服的位置就座。為我們遞上餐牌及一本很有心思用木板造成的drink list。👍🏻。想看就要自己去試一試喇。🤓看過lunch set menu 後叫了2 set 分別是蟹肉魚子醬龍蝦汁天使麵$78 廚師將蟹肉分佈得很均勻在天使麵每一處,當入囗為味蕾帶來層次富豐的感覺,濃郁既蟹肉魚子鮮味洋溢口中。冇得弾👍🏻。燒澳洲肉眼扒配燒汁$128. - 肉眼扒經grill 后外層略帶焦香,但入口仍然保持嫩滑口感。雖然火候未夠準成因為order 了5成熟但食落比較似8成。不過賣相賺回不少分數,環境更是滿分。👍🏻 餐湯是南瓜濃湯配以田園沙拉,自家制甜品是藍莓芝士蛋糕配以精緻的裝飾,視覺同味蕾同得享受啊!💞最後當然少不了一杯意大利豆即磨咖啡啦作為完美句號。果然冇㨂錯Right time , Right place - MR RIGHT. 另外提提大家
餐湯是南瓜濃湯配以田園沙拉,
最後當然少不了一杯意大利豆即磨咖啡啦作為完美句號。

另外提提大家餐廳有蠔供應,暫時只有2款不算太多選擇。店員告知遅一些會添加到6,7款供食客選擇啊!😋還有紅、白酒、啤酒供應!餐廳大概有17-20張枱,算是頗大呢!環境都頗有情調,相信晚上不失為一處與友人、情人、家人供聚的好地方。
  • 蟹肉魚子醬龍蝦汁天使麵
2017-03-23 143 瀏覽
今日去左一間西菁街新既西餐廳,見到個裝潢簡潔得嚟又帶點個性,重點係環境係比較闊落乾淨,日頭時刻仲可以透啲自然光入店夠晒寫意。一問之下先知今日係第一日開始做lunch時間,可見依間店真係剛開無耐散叫既menu,但lunch hr都係食lunch set划算啲!蟹肉魚子醬龍蝦汁天使麵 $78幼幼麵質,雖然係幼身但吾會易斷!蟹肉依附係每一條既天使麵上面,好rich!燒澳洲肉眼扒配燒汁 $128煎得剛好,配上燒汁好搭。而額外仲有薯條同埋蔬菜所以份量對我而言係夠晒數!澳洲牛無美國牛甘重牛味,岩晒我個飯!包餐湯-南瓜湯好濃郁,又吾會過於漿口。我同朋友都好喜歡飲田園風味沙律好Fresh!加左啲沙律醋,但食落有啲咸味好得意。甜品-紅莓cheese cake依個甜品有驚艷我,本身覺得好大,一人一件會否太over?但食落真係停吾到口!紅莓酸甜酸甜平衡左cheese cake既heavy...但其實本身芝士蛋糕個部分都算light,偏軟身~仲嗌左飲品—蘋果檸檬汁Rose Latte 玫瑰味吾會好強,但甜度同咖啡味既比例對我泥講岩岩好,偏甜既!整體都幾好,空間感強,岩晒hea一個下就!
蟹肉魚子醬龍蝦汁天使麵 $78
蟹肉魚子醬龍蝦汁天使麵

燒澳洲肉眼扒配燒汁 $128
燒澳洲肉眼扒配燒汁
煎得剛好,配上燒汁好搭。

包餐湯-南瓜湯
南瓜湯
好濃郁,又吾會過於漿口。我同朋友都好喜歡飲

田園風味沙律
田園風味沙律
好Fresh!加左啲沙律醋,但食落有啲咸味好得意。

甜品-紅莓cheese cake

仲嗌左飲品—蘋果檸檬汁
蘋果檸檬汁
Rose Latte
整體都幾好,空間感強,岩晒hea一個下就!