2024-06-06
約左朋友一齊黎食係中環嘅地中海餐廳,聽講勁好食,仲要星期四開枝裝酒仲有八折,朋友同我晏就特别過嚟試試佢既lunch set 😎Crispy chicken roll十分好味💛有法邊豆、甜薯蓉同雞內臟汁,雞內臟汁味道香濃而又滑溜。法邊豆咬落香口爽脆。甜薯蓉更係滑溜無比,香甜可口。Seafood Paella 十分足料🧡呢個西班牙海鮮飯正呀!有大蝦、蜆、魷魚、青口,配上蒜頭蛋黄醬,香口又滋味。海鮮新鮮,肉質彈牙爽口,海鮮香氣十足,越食越好味,配埋檸檬更令人覺得清新開胃☺️Crispy Oyster-starter十分香口💖炸生蠔大大隻,金黃酥脆既外表,再配上蠔味濃郁既肉質,每一啖都令人愛不釋口💗Tuna Tostada-starter十分吸引💚吞拿魚前菜好味到不得了!佢帶有海鮮既咸味,又有滑溜仲爽脆既口感,令人越食越上癮🤭Chef special-daily soup十分滋味💜 係充滿cream同香草味啊!個湯勁creamy,又大大碗,口感出色奶滑,絕對值回票價。總括嚟講餐廳衛生好乾淨,地中海菜食物仲十分美味❤️,店員又友善,睇嚟我已愛上了地中海🌅