2023-03-27
估唔到黃竹坑都有間包含唔同國家菜式嘅餐廳,見佢有喇沙、咖喱、船麵、漢堡包等等,仲有椰菜花飯,岩哂唔同需要嘅客人👍💬 軟殼蟹黑松露意粉軟殼蟹大大隻,食落外皮香脆內裏肉質軟滑,咬落仲幾多汁添;意粉醬汁好濃郁,滿滿香草同芝士碎味道,仲有雜菌😍欣賞,黑松露相對地可以再重味啲就更正!🤭整體嚟講都好夾好好味!回頭食: ⓨⓔⓢ💬 牛油果流心芝士漢堡我係見到牛油果就心心眼,唔係度度都有牛油果搭配漢堡就即係試試喇🤣,而佢嘅牛油果蓉食落好creamy,當中夾住兩塊流心芝士漢堡扒加上滿溢而出嘅醬料,仲有羅馬生菜、青瓜同蕃茄,一漢堡高到一啖咬唔哂咁多配料😋回頭食: ⓨⓔⓢ💬斑蘭鮮奶鍾意奶香嘅朋友,依杯必叫!斑蘭味好出,亦同鮮奶味道好夾,加上暖暖地飲落好舒服嘅感覺❤️推介回頭食: ⓨⓔⓢ💬接骨木花蘋果特飲佢係一杯酸酸甜甜嘅梳打,飲落接骨木花味都幾重,蘋果做基底嘅感覺,味道都幾開胃🤭回頭食: ⓨⓔⓢ總结一下,環境都舒適寬敞,位置都接近港鐵站,步行兩分鐘左右到達,而食物質素都不錯👍 如果去開港島南區就去試試啦❤️❤️MeeMeeMe❤️黃竹坑香葉道2號One Island South地下G07號舖❤️3426 9882▂﹍▂
💬 軟殼蟹黑松露意粉
💬 牛油果流心芝士漢堡